Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka moj kolega ma problem na widowas xp wchodzi w gre i odpala serwer i go wywala "conection terminalog for this serwer" czy cos takiego . Robil juz reinstal czyscil cclenarem

Jaki ma internet??

( z rutera czy z kabla)

Jeżeli z Rutera to niech go zresetuje.

I przy odpalaniu gry niech wyłączy Anty Wirusa

320551442138510845087.png
  • Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie jest support WRPSP a więc napiszę tu... może ktoś zobaczy

Albowiem gracz v4lerio3sp jedzie na ewidentnym OVC- ma mały ping co wyklucza lagi netowe, a przechodzi przez narożniki scian, zabija z wyprzedzeniem(zza sciany- jeszcze nie wybiegnie a tu juz ded :P ). Prosze o bana dla tego pana :)

Takie sprawy na wrpsp.eu, nie tutaj ...

Siemka moj kolega ma problem na widowas xp wchodzi w gre i odpala serwer i go wywala "conection terminalog for this serwer" czy cos takiego . Robil juz reinstal czyscil cclenarem

Connection terminated from server chyba takie info co ? :)

Wyłącz również antyvirusa ... najlepiej przeczyść komputer ,, Odkurzaczem " lub CCleaner'em ;)

Jeśli nic ci nie pomaga , jak masz antyvira dodaj warrocka do wyjątków ... i reinstall.

Wyłącz wszystkie zbędne procesy i aktywne programy ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Proszę nie zaśmiecać mi PW bo i tak nie będę odpisywał, wystarczy raz do mnie napisać...

Tacy gracze jak 6h0stt czy llxxxtikimxxxll zostali zbanowani za plvl i wszyscy, którzy stosują lub stosowali też będą banowani.

Opublikowano

Siemka. Mam błąd z WRPSP otóż gdy spachuje mi się już wyskakuje taki błąd a następnie takie.

The MSS DLL file is installed in the Windows or Windows system directory - it must be installed in the application directory.

Następnie.

Cannot Find 'mss32.dll'. Please, Re-instal this application

Gdy nic nie ruszam po tym wyskakuje

It look too much time to load executable code inside APK virtualizer Check your game files, or re-instal if needed !

Wyłaczony AntyVir i ochrona. z 2 razy reinstalowałem.

.

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Siemka. Mam błąd z WRPSP otóż gdy spachuje mi się już wyskakuje taki błąd a następnie takie.

The MSS DLL file is installed in the Windows or Windows system directory - it must be installed in the application directory.

Następnie.

It look too much time to load executable code inside APK virtualizer Check your game files, or re-instal if needed !

Bro, zainstaluj te programy :

Net Framework 3.5 i 4.0

-Service Pack 3 (Windows XP oraz Vista)

-Service Pack 1 (Windows 7)

-C++ 2010

Net Framework 4.0

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851

Net Framework 3.5
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21

Microsoft Visual C++ Redistributable Package 2010- dla systemów 64 bitowych
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632

Microsoft Visual C++ Redistributable Package 2010- dla systemów 32bitowych
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Microsoft Visual C++ 2010 Express
http://www.microsoft.com/visualstudio/en-us/products/2010-editions/visual-cpp-express

Uzupełnij, napraw wszystkie pliki dll brakujące w folderze system programe DLL Fixer.

Albo usuń ten plik dll mss32.dll

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Następny Error -.-

File chceck error. Please Chceck your files !
[C:\WarrockPSP\Maps\ALBERON\Mapinfo.xml]

i po chwili to co wcześniej.

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Następny Error -.-

File chceck error. Please Chceck your files !
[C:\WarrockPSP\Maps\ALBERON\Mapinfo.xml]

i po chwili to co wcześniej.

Brakuje ci plików w texture itd...

Usuń cały folder WRPSP i rozpakuj ponownie na inny dysk z folderu downloads.

Albo pobierz od nowa, brakuje Ci plików :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Następnie.

.

A podmieniłeś updater??

Opublikowano

Witam mam taki problem widoczny na ss jak wr włączy się taki problem proszę o pomoc daje like it :) i jeszcze cos nic nie robiłem w plikach

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-720016-0-21560500-1363463748.png

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

A warrock wczęsniej działał0, może coś instalowałeś jakieś programy/modyfikowałeś system/komputer i dlategot tak się stało?.

Opublikowano

Na Naszej stronie - wrpsp.eu pojawił się w górnym, lewym rogu ranking TOP 100 oraz statusy administracji.

Dołącz do najlepszej setki graczy na serwerze i oceń nowy layout Naszej strony na fan pagu - facebook/warrockPSP

Opublikowano

Nice strona, tylko że jak są statusy administracja to jak się można z nimi skontakotwać wrazie czego jak jeszcze nie można się logować na stronę a na TS3 nie widze nikogo ;)

Opublikowano

Na Naszej stronie - wrpsp.eu pojawił się w górnym, lewym rogu ranking TOP 100 oraz statusy administracji.

Dołącz do najlepszej setki graczy na serwerze i oceń nowy layout Naszej strony na fan pagu - facebook/warrockPSP

I to własnie uwielbiam.!

Rating by się jeszcze przydał po Kill , Deaths.

Pytanko czy w FORUM na stronie głównej nie dało by się wlepić , stare forum co było. ?

Chyba to by był dobry pomysł tak mi sie zdaje ?

Opublikowano

Zacznij banowac pwlvl to bede w top 3 :)

@down

O to mi chodzi. Bo jak ja gram ffa i mam 22tys killi to jak to mozliwe ze ktos ma 2-3lvle wiecej i 7 tys killi..

3, 6-10 miejsca w rankingu to sa pwlvl na 100% reszte wystarczy sprawdzic.

Opublikowano

Wystarczy popatrzeć po Kill-ah.

Zgadzam się z tobą 6-10 plc.To 100% pwrlvl ale nic nie poradzisz musisz mieć i tak dowód.

Opublikowano

weeedx jaki masz nick :D?

Kamel moglbys pobanowac teraz tych powrlvli, bo jest czarno na bialym :D

Oraz ktos wie czemu serwer off?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nice strona, tylko że jak są statusy administracja to jak się można z nimi skontakotwać wrazie czego jak jeszcze nie można się logować na stronę a na TS3 nie widze nikogo ;)

Skontaktować się z Nami będzie można głównie poprzez Nasze forum, które niebawem zostanie włączone, TS oraz bezpośrednio w grze. Nie podajemy swoich danych kontaktowych ze względu na to by uniknąć zbędnego spamu.

@down

O to mi chodzi. Bo jak ja gram ffa i mam 22tys killi to jak to mozliwe ze ktos ma 2-3lvle wiecej i 7 tys killi..

3, 6-10 miejsca w rankingu to sa pwlvl na 100% reszte wystarczy sprawdzic.

Gracze, którzy stosowali lub stosują plvl będą degradowani do 1lvl.

Opublikowano

weeedx jaki masz nick :D?

Kamel moglbys pobanowac teraz tych powrlvli, bo jest czarno na bialym :D

Oraz ktos wie czemu serwer off?

11 miejsce na topce :)

Pewnie cos robia.

// Nie pisz takich postów, spam | wilczek

Opublikowano

Cos czulem, ze to ty :D

JA jestem 58, ale patrzac na te power lvle to jak by sie ich pozbyc to jestem 20-30 :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...