Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online Cap110 PL Server Low Rate

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie komentuje, zgloszone jest to i tyle.

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Aqua nie poszło tylko o "sunika" jak to piszesz.. O Całość , Twoje podejście do tego i do ludzi ( szkoda ,że Ci gracze nie słyszeli Twoich wypowiedzi na ich temat na TS) ooj szkoda.. wątpię by mieli takie samo zdanie. Nie bronie go jesli o to chodzi. Mniejsza z tym , nie chce byś zamykał server mi to bardziej na rękę jak będzie działał ( o ile server4you Ci go nie wyłączy ) a tak będzie z tego co rozmawiałem z nimi.

Opublikowano

1. Prawie się posrałem ze śmiechu xD

2. Z tym straszeniem o zgłaszaniu o nielegalności plików (hahaha) , oni nic z tym nie zrobią :)

3. Nie bierz więcej proszków na masę , bo tracisz masę pod czapą ...

4. Zwrot kasy ? :) Akceptowałeś coś przy wpłacie . Radze poczytać jeszcze raz , lub skorzystać z translatora bo widać , że czegoś nie rozumisz :)

13123123q.jpg

Posrasz jeszcze pewnie postami kilka dni ... Nie masz pewnie nic innego do roboty , chciałeś być najlepszy kosztem innych , wykorzystywałeś bugi świadomie ... potem masz pretensje do wszystkich ...

Nie chce mi się już nic pisać na ten temat .

Żeby nie słodzić ... Serwer fakt , ma błędy , ale są likwidowane z biegiem czasu . Gracze na globalu często tracą na rollbackach i co mają za to ? Eventy x2 exp .....

Ogarnij się ... Jak Ci braknie chusteczek to pisz , zrobimy zrzutkę :]

Opublikowano

Kto pisał ten regulamin? Co to jest SDO SDNO SDA? Aqua ani nikt z teamu chyba czegoś takiego nie pisał.

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

Panie inteligent .. nie używałem auto add silks for money za 1-szym razem. Aqua wie o co chodzi :) straszenie legalnością ? synek to już jest zgłoszone , ja mam pełne dane i adres zamieszkania Aqua. To nie jest problem.. wszystko jest na niemieckim dedyku. Nie wiesz o czym piszesz to zamilcz poważnie :) Nie użyłem żadnych bugów do zrobienia tego co tam było na charze.. Nie miałem nic do cofnięcia plusów zrobionych na bugu ( bez bugu były itemy ) +8,+9 jeśli chodzi o broń. Na alchemi z przed DDos ataku i off serva 2 days.

Opublikowano

Synku ? hehe powiedział gówniarz 9 lat młodszy ....

Joymax będzie miał to w dupie , firma hostingowa również zleje to sikiem prostym ;]

Mam gdzieś co będziesz robił . Płacz sobie , najlepiej zgłoś sprawę do ETPC (pewnie użyjesz googli ,,, ;] ) tam na pewno za kilka lat Ci pomogą .

Ośmieszyłeś się tylko i tyle , ale ta złość jeszcze nie pozwoliła Ci tego zrozumieć .

Nie grasz , to odejdź i daj spokojnie grać innym . Popatrz przez okno ... wyjdź czasem na powietrze.

Opublikowano

Macie zamiar się kłócić robić jakieś chore aluzje, posiadamy ts zapraszamy.. Jestem zajęty... niemoge cały czas wchodzi na MPCforum i tutaj odpowiadać na pretensje w moją czy serwera stronę.. Kto chętny zapraszam na serwer grać, kto nie miłego wieczoru. Pozdrawiam Aqua2to.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Jakoś inne informacje mamy od server4you.. A co do reszty to informacji nie będę zdradzał Aqua sam zobaczy co i jak.. Zresztą on wie o co chodzi. 9 lat ? to widzę już grubo po 30 jesteś , no ładnie.

Opublikowano

Jakoś inne informacje mamy od server4you.. A co do reszty to informacji nie będę zdradzał Aqua sam zobaczy co i jak.. Zresztą on wie o co chodzi. 9 lat ? to widzę już grubo po 30 jesteś , no ładnie.

To chyba nie potrafisz liczyć :) Bo na gildi pisałeś co innego odnośnie swojego wieku :) Ale nawet jak kłamałeś to powiem , że nigdy nie widziałęm 20 parolatka , który piszczy jak roczne dziecko , które się zesra :) Ale GZ ....

Kończę dyskusję , bo nie ma tu o czym dyskutować :)

Dałeś wszystkim niezły ubaw i na tym skończmy .

To nie jest mój pierwszy serwer , i jestem nastawiony na straty jeśli upadnie .

Przykładowo , na PuritySro straciłem 150$ na 4 dni gry , po czym był wipe , nawet nie wszedłem na serwa , nawet nie napisałem jednego posta . Jedyne co zrobiłem to usunąłem clienta .

Życie zada Ci jeszcze nie jeden cios , nie płacz po każdym .

Opublikowano

Shooter, po co się wypowiadasz, skoro nie jesteś w to zamieszany?

32496303418233328105.png

Opublikowano

bo to jest forum Debilu a temat jest Nasz ;]
A ty exeti możesz polizać łokieć ... Nic nie robiłeś jak byłeś gmem. Powinieneś masować Aqua stopy za to że cię nie wywalił na początku bo ja bym zrobił to odrazu.
Co do Servera i pana SupeR , super konfident i dzieciak z ciebie.
Zresztą pewnie dlatego siedzisz 24/7 na kompie skoro posprzedawałeś wszystkich.

Server jest ogarnięty i każdy kto gra o tym wie ;] a Ty SupeR nie spinaj się tak i nie płacz już o te itemki. Pograj sobie na innym serverze , wydawaj kase na gry dalej. Jeleń ...

Co do Exeti , przez cały czas byłeś nie obecny w temacie ,, nie udzielałeś się a teraz cię tak wzięło? nie liż już SupeRowi rowa bo to nie GayForum.
Ja powiem tak , Nie podoba się Server to wypad i nie róbcie tu spamu :]

Macie jakiś problem to zapraszam do Rozmowy w Toku u Ewy Drzyzgi , a tu nie macie na co liczyć. Skończcie już to bo każdy leje an was.

MOIM ZDANIEM KONIEC SPAMU. ZOBACZYMY CZY PAN SupeR jest taki Groźny czy tylko umie straszyć przez neta.
Dziękuję , Dobranoc =)

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

Shooter, po co się wypowiadasz, skoro nie jesteś w to zamieszany?

Bo to jest temat na temat serwera , a nie prywatnych porachunków i zawiści ... Tutaj pewni nawet "Trudne sprawy" nie pomogą , hehe

A ja sobie napisałem pewne zapytanie do firmy hostującej server :) sprawdzę jak szybko odpisują na pytania .

Opublikowano

Jak można proszę Moderatora o oczyszczenie tematu. Do samego początku.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

bo to jest forum Debilu a temat jest Nasz ;]

A ty exeti możesz polizać łokieć ... Nic nie robiłeś jak byłeś gmem. Powinieneś masować Aqua stopy za to że cię nie wywalił na początku bo ja bym zrobił to odrazu.

Co do Servera i pana SupeR , super konfident i dzieciak z ciebie.

Zresztą pewnie dlatego siedzisz 24/7 na kompie skoro posprzedawałeś wszystkich.

Server jest ogarnięty i każdy kto gra o tym wie ;] a Ty SupeR nie spinaj się tak i nie płacz już o te itemki. Pograj sobie na innym serverze , wydawaj kase na gry dalej. Jeleń ...

Co do Exeti , przez cały czas byłeś nie obecny w temacie ,, nie udzielałeś się a teraz cię tak wzięło? nie liż już SupeRowi rowa bo to nie GayForum.

Ja powiem tak , Nie podoba się Server to wypad i nie róbcie tu spamu :]

Macie jakiś problem to zapraszam do Rozmowy w Toku u Ewy Drzyzgi , a tu nie macie na co liczyć. Skończcie już to bo każdy leje an was.

MOIM ZDANIEM KONIEC SPAMU. ZOBACZYMY CZY PAN SupeR jest taki Groźny czy tylko umie straszyć przez neta.

Dziękuję , Dobranoc =)

Czemu nie? Mogę wystąpić u pani Ewy. Nie wolno mi spojrzeć czasami w temat który jest a MPC? Ty może byś wywalić mnie odrazu, ale nie to ty nie jesteś ownerem. Gdy byłem GM'em robiłem to co mi kazał aqua, nie było cię na moonie więc niż nie wiesz. #peace, pozdrawiam cie muzyku.

32496303418233328105.png

Opublikowano

Nie mogę oczyścić tematu, ale mogę zamknąć za nadmierny spam oraz rozdać nagrody i tak właśnie zrobię. Ochłońcie troszkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...