Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online Cap110 PL Server Low Rate

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

również rzyczę szczęscia :)

niewiecie co czai sie za rogiem :))

Także Zapraszam ......Do Ishtar...

Debiutant..... nie życzę sobie żebys pisał n00ba ... też miałeś 50 lvl i nikt nie obrażał ciebie... Więc Pomyśl nad sobą.... bo w tym momencie do Siebie to Pisałeś o.O

NIE JESTEŚMY TUTAJ BY OBRAŻAĆ INNYCH !!!!

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile ludzi gra na serwie ?

między 70-100 , z dnia na dzień dochodzi coraz więcej osób.

LifeSro miało 200-300 osób?? myślę ze te 100 osób na naszym servie w tak krókim czasie ( polaków )

to i tak dobry wynik . Zrobię dobrą reklamę na elite =) spokojnie , będzie lepiej

Co do Guildi , narazie rządzi BlackHunterS , ale nie można skreślać inne guildie , które lada dzień mogą się rozwinąć.

Więc spokojnie , nie ma powodów do kłótni

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

wiadomo iż czym wyższy tym lepszy....

ale jako że server open niedawno wiec od każdego....

i Tak Urośnie sie w Siłę oraz Potęgę jak dobźi gracze są :)

Opublikowano

między 70-100 , z dnia na dzień dochodzi coraz więcej osób.

LifeSro miało 200-300 osób?? myślę ze te 100 osób na naszym servie w tak krókim czasie ( polaków )

to i tak dobry wynik . Zrobię dobrą reklamę na elite =) spokojnie , będzie lepiej

Co do Guildi , narazie rządzi BlackHunterS , ale nie można skreślać inne guildie , które lada dzień mogą się rozwinąć.

Więc spokojnie , nie ma powodów do kłótni

Ewenement narazie rządzi BlackHunters ale do czasu ;). Pozdrawiam Patriota ;)

Opublikowano

Fajnie byłoby znać jakiś konkretny termin a nie tak czekać w niecierpliwości na to kiedy serw ruszy :)

NIE MA konkretnego TERMINU ! czekamy aż Firma od dedyka naprawi go.. Boże czytajcie ze zrozumieniem i nie spamujcie bez senu ! Sami czekamy kiedy naprawią !Jakby to od Aqua zależało to by już dawno włączył.. Zrozumcie to.
Opublikowano

Z tym rządeniem to nie wiem po czym to stwierdzacie, bo macie fort? Na który poszła tylko wasza gildi ^^

Bo macie najwięcej ludzi w gildi? Praktycznie pierwsza gildi na servie i braliście jak leci każdego napotkanego gracza.

Lvlowo tez nie jesteście jakoś specjalnie najlepsi, fakt macie 2x czy tam 3x 101

Hereos jest blisko was a biorąc pod uwage fakt że expią w pt 8/8 euro lada dzień was przegonią.

Edit.

zaiste post pana benihime jest pełen fascynujących argumentow, pozwolisz zatem że nie będę go komentował.

Jedna uwaga mniej kropek, wygląda to conajmniej dziwnie.

Opublikowano

Hmm.....Heroes Słabe jest.....Póki co Rządzi BlackHunters.....

Ale I .....Powstaje Guildia , Która Rządziła oraz Istniała na Serverze Pacific.....(POLACY)

I Teraz Powraca Na Właśnie o to ten server :))

Więc Spurice......

Jeszcze Troche i Guild War........

Powstaje Ishtar

Opublikowano

Póki co BH owni i tak będzie na jakiś czas.. aktualnie Ja (SupeR) , zatoxx i tequ jesteśmy best playerami i max lv na servie. Nie ma się co napalać - to początek servera , jedyne co chce to mieć niezłą zabawę na FW bo dla mnie to jest zabawa. Frajda gdy można zrobić mass pvp i bronić czegoś. Nie pozostaje nam nic innego tylko czekać w forcie lub poza nim na kogoś kto zaatakuje ( o to właśnie chodzi). Póki co trzeba się skupić na czekaniu na open server a raczej na RUCHY firmy od dedyka - a biorąc pod uwagę ,że są to NIEMCY , można się spodziewać ładnego czasu oczekiwania na efekt ich "pracy" o ile tak to nazwać można. Wyłączenie servera nie jest winą Aqua i naprawdę chłopak siedzi często blisko 24h/7 i naprawia , zabezpiecza i ogarnia prywatne życie , kobietę itd. Nie wspominając o wstaniu do pracy. Nie ma perfekcyjnego servera (privata) - chyba że ma się kasę (ok. 2000 zł na start) to wtedy ok ma się konkretną ekipę , zabezpieczenia za $ itd. Warunki są jakie są , starania są bo to widać.. Musimy czekać i raportować bugi i czekać na fixy , które nie naprawia się w 5 minut, niestety wymaga to dużo więcej czasu i angażu kodera. To tak ode mnie o całej sytuacji , serverze , projekcie itd.. Ave !

Opublikowano

Ładnie Napisane.

Jestem Tylko Ciekaw tylko Czy Dzisiaj otworzą

Tu Masz Racje Im Wiecej Good Guild Tym Większa Motywacja oraz Zabawa będzie.

Opublikowano

No czekamy cały czas na informacje od tych Dojczlandów..Wiesz jak suport działa. Dostanie informacje odeśle do innego działu i znowu czekasz 24h na reakcje i działania. Jak tylko będę coś wiedział odnośnie postępów z dedykiem - dam znać. Aqua zrobił co mógł reszta już nie jest w jego mocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...