Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online Cap110 PL Server Low Rate

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aqua , poprostu nie zmieniaj Sox ratów.. niech leciały tak jak wcześniej , i alchemie też zostaw niech będzie taka jak była. I nic nie zmniejszaj.
Myślę że to będzie najlepsze rozwiązanie. Co do ip , powiem że na początku serva mówiłeś " nie będzie limitu , nie będzie limitu" potem mówiłeś " będzie limit tylko na FW na 3 ip , a normalnie nie będzie po Fw" , teraz zrobiłeś całkowity limit na 3 konta. Poprostu , bądźmy słowni.. i nic nie zmieniajmy bo ludzi to wkurza.
Będzie Fer jak zostanie tak jak było wcześniej.

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

słucham? od początku serwer było mówione 3 chary 1 ip .. To tobie nie pasowało bo sam masz 8 charów... na raz odpalonych wiec..

Po 1. Od początku było słownie 3 chary = 1 ip

Po 2. Na fw ludzie zaczeli sobie robić po całe 8/8 pt na farme więc bez jaj

Po 3. Słowny zakaz zmienił się w normalny, jaki KoGi mówił to nie BOT ROAD... Chce Ewenement sie kłócić? zapraszam na gg / ts.

a nie tutaj bd opowiadać jakieś historie, potem ktoś chce zagrać i wertuje 50 stron o co chodzi.. Skończyłem temat na MPCforum.. Tutaj jest reklama, zapowiedz serwera, a nie miejsce kłótni.. Mamy własne forum na które jest bardziej odpowiednie do takich rzeczy a nie tutaj robić śmietnik.

ps. Fer wobec? 8/8 party gf.. nie bądż śmieszny nie po to robie serwer.. żeby było gdzie Bocić całym party.. jakiś to sens?

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Wyjaśnić co według Ciebie było nie fer.

Zasady:

Bot Allowed - Wszyscy Wiedzieli?

Brak ograniczenia na ip(tylko słowne) - wszyscy wiedzieli?

Możliwość kupna silków - wszyscy wiedzieli

Więc co według Ciebie wykorzystał SupeR? to że zgłaszał mi Bugi? nic nie dostał w zamian...

Co ty gadasz za glupoty, gdzie pisalo o ograniczeniu na ip? NIGDZIIIIIIIIIIIIIIIIIIE i dlatego 5charow na 80lvlu mam w dupe....????????????

farah.png

Opublikowano

na prezentacji którą ja robiłem było mówione 3 chary na ip. Resztę Robił ewenement i Kogi, a wiedzieli o tym tak samo. Jak ja pisałem i Kogi to nie bot road.. 3chary - 1ip.. Koniec tematu.. Ide robić Update.. a nie tracic czas kłócic się tutaj o bezsensowne rzeczy..

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Sorka ze odbijam od tematu ale jest problem na Silku......

Mam biocheon 69 mastery......

Zuzyłem serca zeby zrobic na 60....... zeby miec -9

Serca przepadly bo uzyło mi na 60...

A Mastery Nie Spadło o.O

WTF ??

Opublikowano

Ja to tam mam gdzieś ile kont kto ma . (Ja mam 2) Wprowadzałbym limit , gdyby sever był full i inni gracze mieliby problem z zalogowaniem się na niego . Nie lubie GF , ale narazie przy 80/1000 komu przeszkadzają takie czyjeś full pt . Osobićie bym zrobił swoje takie pt , alb nie chce mi się znowu expić , odpalać , srać grać z tyloma kontami . Kiedykolwiek sie wbije to nie ma pt , a człowiek by sobie w takim zagrał , a nie same LTP w pt matchingu . Każdy expi solo , to się nie dziwię , że ludzie robią swoje pt . Szybszy exp , większy drop . Jakoś trzeba zabić te nudy , czasem ktoś pójdzie na unikata , ale czasem ... guild aktywna , ale co z tego jak z kilkunastu osób online , afk jest czasem ponad 80% ...

Opublikowano

A Ja Wracam Do Alchemi......

Nie Moge Wbic +5 nawet...6x fail +5....

Nie Wspominając o próbie na +6

A Oni Mają +10 ..... Cudem.... i to nie 1 item tylko z 10 itemów... o.O

Chyba Lucky Mają 50% -_-''

Co To Ma Być 100 elkow shield a shield 64 sun stoi na +3...

ponad 7x fail +5

nie wspone fail na +4...

a oni mają +7+9+10 ??

i to kilka itemów ??

HOW ... Ja Pytam Się....

kolega stoi obok mnie 50 elkow weapon i i nie moze +4 wbic

10 Raz mam Fail +5 w Shieldzie .....

Nie Wierzę W To Że Wbili +10

Poprostu nie wieżę.

Opublikowano

Hmm . Ja mam premkę , avka lucky , straciłem ponad 100 elixirów zeby wbic staffa 9 dg od npc :) na +5 , a różnie było , przeważnie paliło się na z +3 na +4 , ale nawet na +2 potrafiło się palic i to często .

Opublikowano

Zapraszam na nasze forum(podane w 1 temacie).

Zaplanowany nowy update + weszło w życie kilka fix-sów.

Dobranoc, do dziś później.

Opublikowano

@xpinekkryyx

zapraszam do 1 posta z reklamą i przeczytaj co pisze w tabelce FEATURES dokładnie ?
i zanim napiszesz ze edytowałem prezentacje sprawdź dokładnie kiedy....

poruszę jeszcze temat tego że zamiast spamować i mieć wieczne żale o coś co nie działa na serwie bo to lato robić napiszcie po prostu u nas na forum temat i tyle,
bo po wypowiedziach niektórych mam wrażenie że wy wszyscy którzy nie mieli styczności od strony zaplecza technicznego serwera myślicie że tak strasznie łatwo naprawić każdy bug w kilka sekund
sa takie bugi które można naprawić w dosłownie chwile ale są i takie nad którymi sie spędza całe noce i masę czasu który nie zawsze jest dostępny akurat w danym momencie (sprawy prywatne/rodzina/dom/dziewczyna/studia(szkoła)/znajomi) a Aqua potrafi czasami do 6 siedzieć a ja z nim żeby mu pomóc tak jak potrafię żeby coś naprawić robimy to DLA WAS nie dla siebie żeby to WAM się dobrze grało przede wszystkim

i Jeszcze raz zapraszam na http://dragonboard.cba.pl/ bo to nie miejsce do bezsensownych kłótni
będziemy tam rozwiązywać wszystkie wasze problemy/propozycje/kłótnie skoro już musimy się kłócić i wyzywać a nie rozmawiać jak cywilizowani ludzi

i tak na koniec do niektórych ludzi. oczerniać i oskarżać drugiego człowieka jest bardzo łatwo nawet bez dowodów ale przeprosić potem to już wstyd i uraz na dumie...
przestańmy w końcu szukać tylko dziur we wszystkim i czekać tylko aż komuś powinie się noga/lub zyska więcej praca lub szczęściem od nas
a zacznijmy współpracować i razem tworzyć ten serwer by w miłej atmosferze wszystkim nam się grało i wspólnie spędzało czas

Opublikowano

nmiewiem co sie stalo.... zebrałem 10 serduszek...i spadlo ale pojedynczo z 69 na 68..

z tego co pamietam to z 10 serc jest jedna fiolka ... i jedna fiolka obniża 1 lvl

Opublikowano

tak ale mialem 150 serc czyli 15 tych fiolek.....

uzylem z 69 zeby zrobic na 60

spadlo mastery w tej edycji tego

a potem Kliknąłem S i bylo 69 . o.O

o to mi chodzi .

ze nie zadzialalo

w fiolki stracilem

Opublikowano

tak ale mialem 150 serc czyli 15 tych fiolek.....

uzylem z 69 zeby zrobic na 60

spadlo mastery w tej edycji tego

a potem Kliknąłem S i bylo 69 . o.O

o to mi chodzi .

ze nie zadzialalo

w fiolki stracilem

ja również , sprawdziłem to i nie ma bugu. Coś źle musiałeś zrobić , a w jakim mieście cofałeś? bo może poprostu npc w danym mieście jest zbugowany

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

Forum w większości żywcem skopiowane z serwer fuloroad, (dział polski praktycznie w 99%) nawet nie chciało wam się zmienić choć troszkę opisów działu i do tego jeszcze nawet dział TS3 :), hmmmm jaki adres tego ts macie?.

Pzdrawiam.

Opublikowano

Musze pogratulować suportowi i Aqua pomysłu z alchemią.

To nie jest ironia ani nic w tym stylu mającego na celu was obrazić, serio podoba mi się to i pewnie większości. Dzieki temu nawet po miesiącu pvp będzie w mire wyrównane i bedzie można spokojnie na nie wyjść.

Chodzi dokładnie o to

[20:40:57] (Global) Aqua: Zrobimy tak: obniżenie do +5 / adv+7, Immo będe oddawać w Jangan każdemu co użył przez godzine
[20:41:19] (Global) Aqua: Max + nie będzie ograniczenia
[20:42:10] (Global) Bor3k: ale powyżej +8 beda isro raty
[20:42:45] (Global) AngelGuard: A raty do +8? Nie lepiej zrobić x1 to i tak mao kto wbije te +10
[20:43:04] (Global) Aqua: Będzie właśnie raty isro

Proponowałbym ując to jeszcze na 1 stronie tematu w prezentacji servera by nie było jakiś niedmówień później jak wygląda alchemia.

Opublikowano

chciałem spytac jak moge sprawdzic kiedy kara mi minie po wyjsciu z guild ?

wydaje m isie ze 4 dzien dzisiaj leci o.OO

i wciaz nie moge dojsc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...