Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online Cap110 PL Server Low Rate

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum w większości żywcem skopiowane z serwer fuloroad, (dział polski

praktycznie w 99%) nawet nie chciało wam się zmienić choć troszkę opisów

działu i do tego jeszcze nawet dział TS3 :), hmmmm jaki adres tego ts macie?.

Pzdrawiam.

Ts3 mamy

ip: s2.glosownia.pl:9997

KANAŁ : D.R.O Dragon Road Administracja

Jak by ktoś miał problemy to również zapraszam na Skype

nick: Ewen3ment

moglibyscie mi powiedziec co jest nie tak ? we wtorek left guild 20:30 okolo.... dzisiaj jest Piątek a ja wciąż mam kare o.O

Może Bug jest ( nie wiem ) , powiem o tym Aqua , i dam znać co i jak , być może wprowadzimy by nie było kary

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Być może zrobił się bug , gdyż Aqua cofnął czas o 2 dni ( pamiętacie?) i się zbugowała kara =) jutro zobaczymy

@Edit
Co do Forum , zmieniłem lekko tematy PL , a jutro zajmę się czymś jeszcze.

Opublikowano

Dam Wam radę. Lepsza organizacja! Czasami jak czytam co tutaj się wyprawia to sami nie wiecie co się dzieje w Waszym teamie.

Dogadujcie się lepiej między sobą, a potem wypuszczajcie informacje do obiegu publicznego.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Pewnie zaraz polecą pizgi na temat alchemi i plusów xD hehe

Wczoraj było uzgodnione , że będzie zniżenia do +5 i każdy jakoś to przełknął , a po notice dziś omg :D odchodzę itp . To tylko gra ludzie ....

Opublikowano

Server totalna porażka.. tyle czasu go broniłem i widzę na marne :) Co do "TEAMU" banda d.. , że tak powiem. Naprawić głupich hp ,mp potów nie potrafią od tygodnia , wolą zająć się w tym czasie "FORUM" czy tam stroną które jako tako stoją i mogą poczekać troszkę. Kolejna sprawa Alchemia i ich mega ogar z tym.. Mimo pisania ZATOXX'a do Aqua na temat bugu alchemii , zignorował to - ruszył dupsko dopiero na kolejny dzień. Dzisiaj skasował każdemu plusy bo spitolił sytuacje,twierdząc ,że jeśli cofnie każdemu do +5 to jest git. Właśnie nie jest git bo parę osób miało ( PRZED 2 dniowym wyłączeniem servera a raczej atakiem ddos z którym Aqua nie mógł sobie poradzić i kity były puszczane do ludzi ze to wina Dedyka) miało plusy powyżej +5 wbite na normalnej alchemii , często szło to ze zniszczeniem innej broni na większy plus. Kolejna sprawa Strona - i wprowadzanie graczy w błąd odnośnie kasowania statów i skilli za silki. Mimo mojego zapytania do Aqua czy to cofa tak tak cofa ale robisz na własną odpowiedzialność ( - odpowiedzialność , ponoć to Twoja gra ? Twoja strona i Ty nie wiesz co masz na stronie ? Daruj sobie.. ) ludzie na tym tracą kasę a on sobie na wszystkich żeruje. No nic.. jak to ktoś pisał dawniej - ten server przyszłości nie ma z takim podejściem ( nie mówiąc o rozmowach Aqua z Bor3k na ts , gdzie było mówione - " A j..ać ich , cały czas marudza o drop raty , olewam to" , " A zespawnie im moby i będą leżeć" - nie raz byłem świadkiem jak spawnił 100 mujigi na spocie gdzie sobie ludzie expili i dziwili się skąd są moby. Wieczny nie ogar, wieczny rozp..l na servie w ich postaci. Nie ma na co tutaj czekać ani na nikogo , Moon upadł i upadnie i Dragon. Aqua Ja , Dutch ( Angol ) czekamy na zwrot kasy z paypala. To by było na tyle. Potem dodam odpowiednie screny , wycinki z rozmów , z serva etc.

Opublikowano

Server totalna porażka.. tyle czasu go broniłem i widzę na marne :) Co do "TEAMU" banda d.. , że tak powiem. Naprawić głupich hp ,mp potów nie potrafią od tygodnia , wolą zająć się w tym czasie "FORUM" czy tam stroną które jako tako stoją i mogą poczekać troszkę. Kolejna sprawa Alchemia i ich mega ogar z tym.. Mimo pisania ZATOXX'a do Aqua na temat bugu alchemii , zignorował to - ruszył dupsko dopiero na kolejny dzień. Dzisiaj skasował każdemu plusy bo spitolił sytuacje,twierdząc ,że jeśli cofnie każdemu do +5 to jest git. Właśnie nie jest git bo parę osób miało ( PRZED 2 dniowym wyłączeniem servera a raczej atakiem ddos z którym Aqua nie mógł sobie poradzić i kity były puszczane do ludzi ze to wina Dedyka) miało plusy powyżej +5 wbite na normalnej alchemii , często szło to ze zniszczeniem innej broni na większy plus. Kolejna sprawa Strona - i wprowadzanie graczy w błąd odnośnie kasowania statów i skilli za silki. Mimo mojego zapytania do Aqua czy to cofa tak tak cofa ale robisz na własną odpowiedzialność ( - odpowiedzialność , ponoć to Twoja gra ? Twoja strona i Ty nie wiesz co masz na stronie ? Daruj sobie.. ) ludzie na tym tracą kasę a on sobie na wszystkich żeruje. No nic.. jak to ktoś pisał dawniej - ten server przyszłości nie ma z takim podejściem ( nie mówiąc o rozmowach Aqua z Bor3k na ts , gdzie było mówione - " A j..ać ich , cały czas marudza o drop raty , olewam to" , " A zespawnie im moby i będą leżeć" - nie raz byłem świadkiem jak spawnił 100 mujigi na spocie gdzie sobie ludzie expili i dziwili się skąd są moby. Wieczny nie ogar, wieczny rozp..l na servie w ich postaci. Nie ma na co tutaj czekać ani na nikogo , Moon upadł i upadnie i Dragon. Aqua Ja , Dutch ( Angol ) czekamy na zwrot kasy z paypala. To by było na tyle. Potem dodam odpowiednie screny , wycinki z rozmów , z serva etc.

Przemas server po prostu nie jest zrobiony pod Twoje wszystkie zachcianki. Płakałeś i dostałeś bana. Gm-owie są bardzo mili, usuwają bugi, dbają o server. Pozdrawiam Patriota :)

Zapraszam wszystkich na server nie słuchajcie co on pisze, Jest bardzo miła atmosfera, wbijcie sami zobaczycie ;)

Opublikowano

Server jest zgłoszony w pare miejsc w tym tam gdzie jest wykupiony dedyk. Jest sporo do życzenia wierz mi Patriota wiem co mówię. Jest opisane tak jak było i nie pozwolę sobie na złodziejstwo na mojej osobie co zrobił Aqua.. Screny wszystko będzie nie długo,żeby nie było ALE. Projekt by był dobry jakby inne osoby go robiły. Jedyną osobą co tam coś robił to był Daxter , reszta ? nawet głupiego buga z potami nie potrafi naprawić a stack stone robi 3 dni.. No rewelacja. Bug na bugu , repota nie idzie zrobić bo kupuje się po 2 poty. Co tu więcej gadać. PORAŻKA ! kolejna zresztą , Moon padł , Dragon też padnie.

Opublikowano

Więc tak, odnosząc się do twojej wypowiedzi, i tego co mówisz.

Pierwsza rzecz "SupeR" - twoje zachowanie jak dziecko, wszystko ma być jak ty chcesz wszystko Ci nie pasuje, tak pomagałeś ale nie będziesz rozkazywał całemu Teamowi od Dragona co mają robić bo Ty masz takie widzimisię.. No sory my pracujemy nad własnymi priorytetami a nie nad tym że tobie bot żle działa, jak mówiłem ja i KoGi to nie jest Bot Road tylko normalna wersja gry.

Po drugie:

Alchemia tak był bug spowodowany złą konfiguracją bazy danej, i informowaliśmy w grze globalami że prosimy nie wbijać na + przez tamten dzień i wszystkie itemy zostaną sprowadzone do +5 i tak się stało, prowadziliśmy rozmowy z ludźmi grającymi na naszym serwerze i im odpowiadała ta opcja, bo nie dość że nie mieli rollbacka to mieli te +5 od którego mogli zacząć alchemie na nowo.

Po trzecie:

Ddos - Prawda był ddos, czemu? Ponieważ Coffe się mścił ze to że nie jest w teamie i sam się do tego przyznał mi na team viwerze, i nazwał mnie scamerem, rozumiem, jestem scamerem z powodu wyrzucenia go z teamu bo nic nie robił, jedynie 4 osoby coś pomagały i robiły, Daxer92, KoGi, Ewenement..

Po czwarte:

Kwestia db, nikt nie mówił że jestem od tego ekspertem i że wszystko będzie działało na 100%, dlatego szukałem pomocy przy tworzeniu tego projektu i początkowo znalazłem Coffe(Exeti) i Nefeisto(_Rofdzio) którzy pózniej się wycofali z projektu, więc poszukałem w dalszych granicach i znalazłem osobą zawsze chętną pomóc i bardziej znająca się na php i db niż co najmniej Coffe, albo tego nie pokazywał, miał to w dolnej części pleców.

Po piąte:

Paypal "SupeR" czy innych graczy, w każdej chwili można zlecić charge Back, więc z tym niema problemu żadnego, i raczej nigdy nie było.

Po szóste:

Każdy gracz bez wyjątków otrzymał Immortal który zużył, wystarczyło podejść do mnie czy do KoGi i o to zapytać z każdą sytuacją zostało wyjaśnione.

Po siódme:

Kwestia twoja "SupeR" twoje całe hejty i wszystko z tym związane ograniczają się do tego że wiedziałeś że jest zbugowana alchemia i siedziałeś wtedy z nami na TS, wiedziałeś że będzie to robione a i tak wbijałeś na ? +16/+17 broń byle jak najwięcej, na naszym serwerze niema lepszych gorszych, niema czegoś takiego ze ty rozbiłeś SUNa i my mamy Ci go oddać to równie dobrze mogę wszystkim je dać i to sprawiedliwość?

Po ósme:

Mówiłem już przy Moon Road, żeby stać się jednym z lepszych serwerów lub chociaż fajnym czy ciekawym wpierw musimy przejść przez trudy okres początków serwera, ale myśle że też jakoś dajemy rade, gra u nas średnio 90 osób aktywnie, z czego planujemy liczne konkursy i możliwości zdobycia e-pinów (silków) więc dając nam szanse z czasem się rozwiniemy

Tak do tego co @UP^^

- Bug z Potami napisałem wyżej

- Stack stonów, nie był dla nas priorytetem tylko mieliśmy co innego do roboty, lub sprawy rodzinę, dziewczynę, czy inne rzeczy, mówiłem nie siedzę 24/7 przed pc i w db, był zrobiony w 5 minut gdy to zacząłem robić, ponieważ to edycja tylko kilku linijek bazy danych i wklejenie do itemdata_10000.txt.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Próbujesz robić wielkie pozory, by wyjść na plus niestety Aqua dowody które tu wstawie niedługo powiedzą same za siebie a sam dobrze wiesz ,że posiadam sporo danych odnośnie tego co się działo na serverze. Chciałeś zrobić dobrze dla wszystkich niestety skasowałeś itemy ludziom takie które wbijane były przed atakiem ddos. I nie tylko mnie to wkurzyło. Na paypalu masz już mój zwrot kasy i Dutcha który kupił 1500 silków. Czekamy na zwrot. Sprawa jest także zgłoszona do server4you.com odnośnie plików vsro jak sam stwierdziłeś w rozmowie ze mną ( wiesz ,że jest to nielegalne). Kolejna sprawa jeśli używasz darmowych stronek itd , dowiedz się pierw co na nich jest a potem ładuj to na stronkę startową gry. Więcej pisać nie będę skończę Post ze "ss" i innych dupereli które są na no Hmm Twoją niekorzyść. ( Tak wbijałem +16+17 bo sprawdzałem do ilu można wbić na tej alchemii ) a pisane było do Ciebie od razu jak buga znalazł Zatoxx , żebyś to naprawił co olałeś i jest w tym temacie napisane co i jak , kwestia cofki strony o 1. Więc potwierdzam to co Zatoxx tutaj poruszył. Kolejna sprawa ,Kogi nie kupował żadnych silków dostał rzeczy z IM za freeko ( bo jest Suportem) też fajna sprawa wiesz? Na moje oko z tego co pamiętam TEAM miał nie grać lub nie czerpać korzyści z posady. A co do paymenta i Coffe - on Ci podesłał gotowy skrypt pod niego , po czym zablokowałeś go i zakosiłeś owy skrypcik. Trochę dziecinne zachowanie no nie ? No cóż poczekam aż Server4you zamknie Ci dedyka za ładowanie nielegalnych plików na "niego".Kolejna sprawa - czemu respisz ludziom ELITE moby lub po 100 mobów na respie ? i cytując tekst do Kogiego na TS "Wywalił mnie z pt to mu zrespiłem 100 mujigi niech pada sk.." - jak tak traktujesz graczy to naprawdę jesteś na dobrej drodze ! Dobra tyle z pisania :) Reszta będzie oparta na screnach itp. Bo to co robisz Aqua z tym projektem to jeden wielki syf !

Opublikowano

Więc tak, odnosząc się do twojej wypowiedzi, i tego co mówisz.

Pierwsza rzecz "SupeR" - twoje zachowanie jak dziecko, wszystko ma być jak ty chcesz wszystko Ci nie pasuje, tak pomagałeś ale nie będziesz rozkazywał całemu Teamowi od Dragona co mają robić bo Ty masz takie widzimisię.. No sory my pracujemy nad własnymi priorytetami a nie nad tym że tobie bot żle działa, jak mówiłem ja i KoGi to nie jest Bot Road tylko normalna wersja gry.

Po drugie:

Alchemia tak był bug spowodowany złą konfiguracją bazy danej, i informowaliśmy w grze globalami że prosimy nie wbijać na + przez tamten dzień i wszystkie itemy zostaną sprowadzone do +5 i tak się stało, prowadziliśmy rozmowy z ludźmi grającymi na naszym serwerze i im odpowiadała ta opcja, bo nie dość że nie mieli rollbacka to mieli te +5 od którego mogli zacząć alchemie na nowo.

Po trzecie:

Ddos - Prawda był ddos, czemu? Ponieważ Coffe się mścił ze to że nie jest w teamie i sam się do tego przyznał mi na team viwerze, i nazwał mnie scamerem, rozumiem, jestem scamerem z powodu wyrzucenia go z teamu bo nic nie robił, jedynie 4 osoby coś pomagały i robiły, Daxer92, KoGi, Ewenement..

Po czwarte:

Kwestia db, nikt nie mówił że jestem od tego ekspertem i że wszystko będzie działało na 100%, dlatego szukałem pomocy przy tworzeniu tego projektu i początkowo znalazłem Coffe(Exeti) i Nefeisto(_Rofdzio) którzy pózniej się wycofali z projektu, więc poszukałem w dalszych granicach i znalazłem osobą zawsze chętną pomóc i bardziej znająca się na php i db niż co najmniej Coffe, albo tego nie pokazywał, miał to w dolnej części pleców.

Po piąte:

Paypal "SupeR" czy innych graczy, w każdej chwili można zlecić charge Back, więc z tym niema problemu żadnego, i raczej nigdy nie było.

Po szóste:

Każdy gracz bez wyjątków otrzymał Immortal który zużył, wystarczyło podejść do mnie czy do KoGi i o to zapytać z każdą sytuacją zostało wyjaśnione.

Po siódme:

Kwestia twoja "SupeR" twoje całe hejty i wszystko z tym związane ograniczają się do tego że wiedziałeś że jest zbugowana alchemia i siedziałeś wtedy z nami na TS, wiedziałeś że będzie to robione a i tak wbijałeś na ? +16/+17 broń byle jak najwięcej, na naszym serwerze niema lepszych gorszych, niema czegoś takiego ze ty rozbiłeś SUNa i my mamy Ci go oddać to równie dobrze mogę wszystkim je dać i to sprawiedliwość?

Po ósme:

Mówiłem już przy Moon Road, żeby stać się jednym z lepszych serwerów lub chociaż fajnym czy ciekawym wpierw musimy przejść przez trudy okres początków serwera, ale myśle że też jakoś dajemy rade, gra u nas średnio 90 osób aktywnie, z czego planujemy liczne konkursy i możliwości zdobycia e-pinów (silków) więc dając nam szanse z czasem się rozwiniemy

Tak do tego co @UP^^

- Bug z Potami napisałem wyżej

- Stack stonów, nie był dla nas priorytetem tylko mieliśmy co innego do roboty, lub sprawy rodzinę, dziewczynę, czy inne rzeczy, mówiłem nie siedzę 24/7 przed pc i w db, był zrobiony w 5 minut gdy to zacząłem robić, ponieważ to edycja tylko kilku linijek bazy danych i wklejenie do itemdata_10000.txt.

Potwierdzam to, co napisałeś. Jest to w 100% prawda.

Opublikowano

1.Co do paypala odniosłem się wyżej, kto chce chargeBack ten niech robi, przecież masz takie prawo, nikt tego nie zabroni

2.co do Paymenta się grubooo mylisz, Coffe powiedział Ci że go zrobił? Ciekawe bo wysłałem mu scrypt i zapytałem czy mi pomoże bo nie ogarniam php zgodził się bo miałem mu zapłacił, co zrobił? usunął jedną linijkę i powiedział że gotowe.

3. Po czym napisałem do Nest żeby mi to sprawdził, czy jest dobrze, jedyne co napisał to powiedział "Co to za shit" i zrobił mi praktycznie od podstaw cały scrypt wraz z security do niego..

4.Więc w czym oscamiłem coffiego? w tym że podobno znając się na rzeczy nie wiem nie chciało mu się? czy może nie umiał?

5. A co do stronki którą wgrałem zapytaj Coffiego czemu to zrobiłem.. Coffie w poprzednie strony pozostawił sobie luki w ochronie strony i mógł robić praktycznie co chciał np dawać silki.. Więc wolałem zabezpieczyć stronę i z teamem ją przerobić.

6. No i tak zrobiliśmy nie wiem co ty masz jeszcze za pretensje, jest prosta zasada, niechesz u nas grać? Niegraj..

7.Od początku serwera dawaliśmy sobie rade bez Ciebie chociaż podobno ludzi na niego sprowadziłeś, ale szczerze mówiąc jak ty odszedłeś kto za tobą poszedł? Na serwerze Cię wyśmiało 90% osób.. Jeszcze sami pisali co ty odpierdalasz ...

Szczerze? Nie mam nic do ukrycia bo wiem co z tobą pisałem chyba że po wycinasz te wiadomości.. a poza tym wiem na jakich zadach działają serwery silkroad, nie musisz mi tego tłumaczyć.

A co silków itp.. każdy zakup ich jest dobrowolny i nie zmusza gracza do niego. Poza tym każdy zakup jest automatyczny poprzez scypt i dostaje je w przeciągu kilku minut.

Co do Ciebie, możesz wysyłać informacje i co sobie żywnie podobasz, co z tego wyjdzie zobacze póżniej niemam zamiaru zamknąć serwera z tego powodu że zachowujesz się jak dziecko, myślisz że każdy ma Cie słuchać, właśnie Ci udowadniam że tak nie jest, nie będziesz nam rozkazywać a my nie bd robić jak ty sobie chcesz..Pomyliłeś osoby i serwery, nie będę się ani ja ani KoGi który też się tobie sprzeciwiał podlizywał ani nic podobnego... Każdy gracz grający na naszym serwerze ma takie same prawa bez wyjątków tzn 'Super'

ps. 'KoGi' ma silki i itemy wszystkie jakie mu dam, jest supportem, prawie GM-em, pomaga we wszystkim i ogarnia każdy bug, pomaga jak może i siedzi nie raz ze mną do 6-8 rano żeby przygotować dla graczy serwer. Więc niemam co się do niego przyczepiać, poza tym każdy z Supportów dostaje tygodniówkę w silkach.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

haha Przemas.. Twoje wypowiedzi siegaja dna !? zadasz pytanie czemu.. juz Ci tlumacze.. zalisz sie jak baba i placzesz jak male dziecko. bugi sa oki ale genialznego servera z dnia na dzien nie zrobisz chociaz Aqua stara sie jak moze i wiadac efekty.. jestes no-life i Twoje zycie kreci sie wokol tej gry, zycie codizennego podejrzewam ze nie masz. Jestes noob-charem gdzie kazdy cie ejdzie. okey masz siano albo dzianych starych ale to nie upowarznia cie do jechania po innych ja sie wypowiadam w swojej osobie ale wiem ze i inny powteridza moja wypowiedz. Nie fdasz rady byc najlepszy na tym servie itp, bo solo nic nie zrobisz. Aby byc kims potrzebyujesz przyjaciol co z tego ze sa oni virtualnie ale masz pewnosc ze Ci pomoga a Ty swoim skompstwem jestes nikim ! Ogarnij sie dobrze pogadasz trafisz do najlepszych dalej ebdziesz tak postepowal giniesz !!!!!

Opublikowano

Syf przemas to masz na chacie i pod kopułą

Wiecznie tylko jakieś dziecinne zagrywki odwalasz, wiecznie starałeś się szantażować Aqua a jak ci sie postawił to teraz starasz się burdel zrobić, wyrwanymi z kontekstów tekstami.

Był problem z alchemią ale uzgodniliśmy z graczami że all będą mieli itemy +5 no adv / +7 z adv i 99% serwera się zgodziła jeśli nawet nie do końca im się to podobało to przyjęli to do wiadomości i dalej grają
straty w immortalach została zwrócone jeśli tylko coś jest nie tak staramy sie to naprawić. dobrze wiedziałeś że jest bug i starałeś się go wykorzystać pomimo informacji żeby tego nie robić to nei ty musiałes wbic swojego zasr... 2h na +16 i go spalić a teraz płacz ze mamy ci go oddać skoro jest cofka w +

Czepiasz się że ma te kilka itemów z IM ? jestem w ekipie i dostaje "wypłatę" w silkach masz z tym jakis problem ? zrób coś samemu dla serwera ja potrafiłem z Aqua siedzieć 3 dni z rzędu do 6 rano żeby coś naprawić dodać, nie dostaje itemów lvl nie mam gm wiec ogarnij ...

Szkoda słów i nerwów na takie dziecko ; )

Peace and love ludzie ; ) Gra to nie całe wasze życie pamiętajcie to ; )

Opublikowano

a ja się zapytam.. a co nas obchodzą twoje osobiste porachunki z Aqua?

@Down

Żenada super posiągał funfli do tematu ;D

Opublikowano

Po trzecie:

Po czwarte:

#3: Podaj logi IP, wtedy pogadamy [:

#4: Napewno za moich czasów stacki były zrobione, a z mobów nie wypadało +5 :) Wgranie EBX7.net bez żadnych przeróbek nie czyni cie "osoba znajaca sie na php", zrobilem ci stronke z przerobkami. Jezeli mialbym byc coderem bez passow do FTP, smiech na sali, nie komentuje tego. Ah to co mowiles na TV o dziurach, tak tak przyznaje sie zrobilem kilka zabezpieczen. Wbilem sobie na baze sqlserver i wiesz co zrobilem? Wzialem PW do uzytkownika daxer92, bylo to haslo damian1. Bezproblemowo nadalem sobie 20k silkow przez stronke, a potem rozdzawal rzeczy za silki za free :3. Naprawilem Ci skrypt do payment walla, smigal tak jak chciales, jednak kasy zadnej ciagle nie dostalem, dodatkowo za ta pomoc bloknales mnie na gg :) pozdrawiam i zycze sczescia z projektem, bo i tak on upadnie, a chodzby przez server4you za uzywaznie kradzionych plikow. jeszcze za to ze nie jestes zarejestrowany tam jako firma, a kaske bierzesz w lapke :)

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

Bawią mnie posty ludzi którzy nie mają pojęcia w ogóle o sprawie. No ale tacy zawsze się udzielać będą. Nic ja zostawiam to tak jak jest.. screny z rozmów itd będą wstawione za jakiś czas. Sprawa jest złożona na server4you i wysłany protokół do joymax na dane zgodne z danymi personalnymi Aqua. Nie mam zamiaru pisać dalej o co tak naprawdę chodzi bo w temacie jest tylko Aqua i kogi , którzy próbują ratować się jak potrafią. Parodia Aqua , Parodia.. Wypuściłeś kolejny " projekt " bez przygotowania , byleby zarobić. WYPŁATA ? pierwszy raz spotykam się by SUPORT dostawał Wypłatę w silkach i czerpał korzyści z tego.. jakaś nowość na privatach chyba.

Opublikowano

A ja wam mówiłem od samego początku , że SupeR to sprzedawczyk , dzieciak który się tylko spina , nic nie robi a chcę brać tylko korzyści z servera ;]
nikt mnie nie słuchał to teraz macie. Kapucha zostanie Kapuchą.. A dlaczego tak mówię ?

Przemasos

Czekamy na zwrot. Sprawa jest także zgłoszona do server4you.com odnośnie
plików vsro jak sam stwierdziłeś w rozmowie ze mną ( wiesz ,że jest to
nielegalne)

Widzę że sprzedał byś nawet brata ;] Żal mi cie chłopie , zastanów się komu chcesz zrobić koło dupy... jemu czy 99% graczy co tam gra :] napewno będą zadowoleni że zwaliłeś im server. Osobiście cię od początku nie lubiłem bo jesteś przemądrzałym dzieciaczkiem. Nie chciałem się z tobą kłócić tylko dlatego że mnie o to Kogi prosił. A każdy wiedział Aqua i Kogi że cię nie lubię.

Zgnoją cię tu wszyscy , bo takich jak ty nikt nie lubi ;] 24/7 siedziałeś na Tsie i pieprzyłeś głupoty. Jak bym był Gmem odrazu bym cię zbanował.

Opublikowano

Exeti mam rozmowe z tobą na tv to wystarczy, poza tym Ty Coffe zrobiłeś co innego ;) usunełeś refid które było bardzo potrzebne^^ a jednak zrobiłeś to.. i to ma być zrobione?

Wyśle tutaj kawałek scryptu i powiedz co ty zrobiłeś :)

Całość by nesty, nic nie jest w tym zrobione przez Ciebie.

<?php
define('SECRET', '541841147');
define('CREDIT_TYPE_CHARGEBACK', 0);

//mssql connection strings.

//allowed ips to send pingback (wallpay only).
$ipsWhitelist = array(
        '174.36.92.186',
        '174.36.96.66',
        '174.36.92.187',
        '174.36.92.192',
        '174.37.14.28'
);

//intilize sent data.
$userId = isset($_GET['uid']) ? $_GET['uid'] : null;
$credits = isset($_GET['currency']) ? $_GET['currency'] : null;
$type = isset($_GET['type']) ? $_GET['type'] : null;
$refId = isset($_GET['ref']) ? $_GET['ref'] : null;
$signature = isset($_GET['sig']) ? $_GET['sig'] : null;
$result = false;

// check if send data is exists and then inserts into an array.
if (!empty($userId) && !empty($credits) && isset($type) && !empty($refId) && !empty($signature)) {
$signatureParams = array(
'uid' => $userId,
'currency' => $credits,
'type' => $type,
'ref' => $refId
);

//checks if that sent from a secure source with secure secret code.
$signatureCalculated = generateSignature($signatureParams, SECRET);
// check the pinger ip  exists in the white list.
if (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $ipsWhitelist) && ($signature == $signatureCalculated)) {
if (mssql_query("exec CGI.CGI_WebPurchaseSilk 0,'".mssql_escape($userId)."',0,$credits,0")){
$result = true;
}}}
if ($result == true) {
        echo 'OK';
}

//security stuff , do not touch below.

// check signature.
function generateSignature($params, $secret) {
        $str = '';
        foreach ($params as $k=>$v) {
                $str .= "$k=$v";
        }
        $str .= $secret;
        return md5($str);
}

//anti sqli function.

function mssql_escape($data) {
   if ( is_numeric($data) ) return $data;

$non_displayables = array(
        '/%0[0-8bcef]/',            // url encoded 00-08, 11, 12, 14, 15
        '/%1[0-9a-f]/',             // url encoded 16-31
        '/[\x00-\x08]/',            // 00-08
        '/\x0b/',                   // 11
        '/\x0c/',                   // 12
        '/[\x0e-\x1f]/'             // 14-31
    );
    foreach ( $non_displayables as $regex )
        $data = preg_replace( $regex, '', $data );
    $data = str_replace("'", "''", $data );
    return $data;
}

?>

Opublikowano

Widzę napinka przez kabelek.. no no.. szacunek stary , nie po oczach. Tyle ode mnie reszta będzie rozwiązana przez server4u , joymax etc. Złodziejstwo trzeba tępić a Aqua oskubał i mnie i Coff na kasę. Nie będę tego opowiadał co i jak wystarczy ,że Aqua wie o co chodzi , aż tak go gnoić nie będę ewenement nie bój się.. On się sam zgnoił.

Opublikowano

Jakoś to jest ten orginalny skrypt, nie zmodyfikowany :)

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

Exeti to coś chyba na oczy Ci walnęło :) to nie jest oryginalny scrypt. Jest podobny i przerobiony a twojej w tym zasługi jest zero. Więc w niczym Cię nie oscamiłem bo Nic nie zrobiłeś. Pokaż mi co zrobiłeś ? Pokaż mi ten swój scrypt który stworzyłeś i działał, w którym wszystko działało^^ :)

Co do Ciebie Przemek, odpowiedziałem Ci na wszystkie zarzuty co do mnie i serwera, a całość się rozchodzi tylko i wyłącznie o suna którego rozbiłeś na ADV.. Więc kto tu jest dzieckiem i jak się zachowuje.. Poza tym Przemku nie broń tak Coffe bo nie wiesz o tym co robił nic... a raczej tego co nie robił heh..

Ps. nie muszę bronić projektu bo sami gracze go bronią, którym się u nas podoba i grają,

ps2. Support tez dostaje wypłatę, i to akurat nie pierwszy serwer w którym tak jest, poza tym KoGi i Ewenement na takie coś się zgodzili, ponieważ pomagają cały czas, i nie mają prawa do wynagrodzenia??? .. Wole system że pomagają i coś z tego mają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...