Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online Cap110 PL Server Low Rate

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko przekazuję informację.. Mi też nie jest to na rękę...

Ja proponowałem by był LIMIT na zakładanie konta na WWW.

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po chuju takie cos z ip limitem na 3 konta... jak ktos ma stałe ip i 3kompy w domu. 3osoby moga grac tylko 1 postacia a inni z 1 kompem na 3 postaciach -.-

Edit@ Najlepsze jest to ze, na poczatku nie bylo nigdzie napisane ze bedzie jakis limit... Zrobiłem sobie 5postaci... wylvlowalem juz 80+lvl i teaz wprowadzacie ip limit na 3... w dodatku 2 inne kompy w domu czyli z tych 5 charow moge grac 1:) Nie no to jest mega. Ja tu już nie zawitam;]

Powodzenia z serverem;]

Jak byś był ogarniety to byś wiedział o tym ze możesz zrobić kont ile chcesz ! To jest nic trudnego !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Jak byś był ogarniety to byś wiedział o tym ze możesz zrobić kont ile chcesz ! To jest nic trudnego !

Ip limit będzie wprowadzony na 3 konta = nie można będzie odpalić na raz więcej niż 3 konta na tym samym IP.

Co do charów , tak będzie można zrobić kont ile się chce , tylko poprostu nie bedzie można ich włączyć na raz więcej niż 3.

Opublikowano

@Up

Uwierz mi, że będzie się dało odpalić więcej charów na 1 kompie :))

VM + NiP , nic trudnego ehh

Ale tak na serio nie interesuje mnie to :) Nie gram na jakiś dnach xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Server Został Oficialnie dodany na większości Forum , więc teraz wystarczy tylko czekać =)
Jeśli byłby ktoś chętny pomóc w promowaniu , możecie pisać "dobre" opinie na temat servera na głównych forach. Nie podam jakich bo nie będę robił reklamy.
Poszukajcie a napewno znajdziecie =)

Opublikowano

Zagram, tylko martwi mnie sprawa limitu ip gdyz niektorzy maja osiedlowki co zwiazane jest z wspolnym ip wiec mimo ze ludzie nie lubia

gf'ow to wcale ci ludzie nie koniecznie beda mogli dolaczyc do gry czy chociazby pograc wspolnie z kolegami. 2 moj argument jest taki ze jezeli nawet beda gf'y to podwyzsza one staty serva co moze przyciagnac nowych graczy. I kolejny argument jest taki ze grajac w pojedynke naprawde ciezko jest zarobic na takich x-ratach.

Opublikowano

ładnie zachęcanie graczy do gry.

[16:40:17] (Global) Zatoxx: ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ALEX NORTH DEPO POKAZE WAM JAK AQUA RADZI SOBIE Z BUGIEM ALCHEMI

[16:40:38] (Global) Zatoxx: PISALEM DO NIEGO A ON NAWET NIE RACZY TEGO COFNAC WIEC POZDRO DLA NIEGO

[16:44:42] (Global) Zatoxx: AQUA WIE O WSZYSTKIM LECZ NIE OBCHODZI GO TO PISAŁEM MU WSZYSTKO NA GG

[16:45:26] (Global) Zatoxx: SupeR ma SUN 2HAND +10 Ja NOVA SPEAR +9 NOVA SHIELD +9 NOVA CHEST +9 NOVA RING +9 SUN NECKASE +9

[16:46:07] (Global) Zatoxx: WIĘC GRA TU DALEJ JEST BEZSENSOWNA BO SUPERA NIKT NIE UBIJE A MNIE NA MSIE TEZ NIKT OPRUCZ SUPERA:d

[16:46:59] (Global) Zatoxx: OPROCZ** :P

Pieknie, server ledwo sie pojawil, są bugi zresztw wykorzystywane i admin serva ma to za przeproszeniem w dupie.

Opublikowano

kur.. co to jest bot game płacz dalej ze niemozesz gold farm robić hahaha śmieszne co do ip limit jak ktoś wie to mozna to niestety ominąc, ale to jest gra dla ludzi a bot ma wam tyko pomoc a nie ze zje... robi full pt i farmi golda i itemki chce tak grac idz do turasów które maja all + milion to jest gra dla ludzi a nie dla botów... ludzie sie srali na isro ze tam boty non stop tylko lataja a jak przychodzi co do czego to i na prywatach z dupy strzelaja... co to za pomysł zeby wbijać na 5 charów na FW i biegać 1 a 4 boty lataja za tobą i lecza cie i bufuja kur... no opanujcie sie

@ up
Zatox to dziecko które wiecznie sra z dupy piorunami. buga nei ma był odrazu naprawiony jako jedynemu mu sie udało to zrobic i bedzie miał cofnięte itemki
to dziecko wiecznie szuka problemów i wszystkich oskarża bez dowodów o wszystko .... gracz o nicu SupeR miał już wcześniej wbite itemy ana te plusy i to uczciwą drogą ale polak oczywiście musi innym zazdrościć że ktoś ma a on nie i roz... wszystko bo ne imoże byc dobrze

@ down

a co za problem mu wbic +10 jak farmi na bocie tablety ma lucky avka i premke i kpuje sobe immortale i astrale za własna kase ?

Opublikowano

ta 2hand tez wbil wczesnij +10 :D

Tomek
jestes?
14:33
Aqua
da
Tomek
dzis chyba serio mam lucky day
4x +7
i teraz +8 speara 90
Aqua

Tomek
1x fail +6 i nova spear znikl
nie mozliwe normalnie
lol znowu +7
14:36
bug czy co?
Aqua
zobacze pozniej
14:37
Tomek
kk
14:37
Tomek
chyba alchemia jest wiecej niz x1 teraz
14:46
bo cos nie chce w to wierzyc
Aqua
zaraz sprawdze
14:46
Tomek
i?
14:57
x3 jest czy co?
Aqua
zmieniłem
14:58
po eventach
restart
Tomek
ile bylo?
14:58
to rob teraz bo super juz na +10 chce wbijac
mi tam +7 styka
super +10 wbil
15:02
ała
Aqua
bywa
15:02
bedzie go korciło
to spali najwyzej
albo wbije
Tomek
juz ma 2x sun +10
15:04
Aqua
niech ma
Tomek
fail +11
Aqua
bywa
15:05
Tomek
no ale to juz wyklucza innych graczy
tez
Aqua
po restarcie bedzie inaczej
Tomek
no ale i tak +10 bd miec

Opublikowano

Będą sprawdzone logi i jeśli ktos wbil na bugu to sie o tym dowiemy i będą cofki

Opublikowano

Świetnie..

Wszedlem do gry, mialem weapona +7 (+2adv) wbilem na +9 z samym lucky powder - Fart? być może, dla pewności wsadzilem nastepnego weapona, do +5 byly 2x failed, wlazl na +5 i potem bez problemu wszedl na +7, dla pewnosci wbiłem sun 1h sworda na +7. Więc 2x weapon na +7 i jeden na +9 już raczej nie jest fartem. Dalej twierdzisz że bug został orazu naprawiony i tylko Zatoxx tak wbił? Juz kilknascie osób nieświadome lub świadome buga wbiło weapony.

I śmiem twierdzić że było tak ciągle i Super nie wbil itemow uczciwie wcześniej, zwyczajnie odkrył to jako pierwszy.

I gdyby zatoxx nie napisał globala nikt pewnie by o tym dalej nie wiedział poza nimi póki ludzie nie zaczeli wbijac wiecej jak +5 mając już te 101+

Opublikowano

Wystarczy wejść na stronkę, i zobaczyć itemy kto jakie ma , reszte sobię odpowiedzcie sami =)
Osobiście gdybym nie był Supporterem wypowiedział bym się na ten temat , i inny , ale pozostawię to bez komentarza i poczekam na reakcję Aqua.
Moim zdaniem gra ma być Fer. Niestety uważam że w nie tak nie jest. zaraz będę zlinczowany zapewne, ale też mam nie których spraw dość.

Opublikowano

Nie wiem czy stronka serva jest aktualizowana co xx h ale nie ma połowy graczy np z gildi bloodforce w rankingu top characters.

Co nie zmienia fakty że jeżeli tak dalej ma być to już lepiej zróbcie server z XXX expem(którego i tak już zwiększyliście i szczerze powiem nie wiem po co skoro i tak wszyscy jada z botem) i XX alchemia, "każdy bd miał koks seta" - nie biorąc pod uwage tego że za jakiś miesiąc wyjśc na pvp będzie można dopiero z setem zaczynającym się od +10.

Jak dla mnie jest to niesprawiedliwe. Ludzie specjalnie oszczedzają elki, expia wolniej przez wieczne zgony i słabszy dmg, żeby wbić sobie set 11dg na +5 a tu się nagle okazuje że z +5 na +7 wchodzi ze 100% szansą.

Nie i nie jestem zazdrosny że super biega z 2h +10 bo czepiam się go. Faktem jest że wbił jako pierwszy lub jeden z pierwszych osób 101 lvl i powbijał itemy, świadomie lub nie.

Opublikowano

To było tak , że na początku był Server z Zbugowanym Rate Soxów... był sporo za wysoki.
No i nie którzy po prostu to wykorzystali , te high lvle , nadropili sobie Sun , Son.. i teraz mają dobrze.
Tylko że to moim zdaniem trochę nie sprawiedliwe zmieniać teraz x1 drop soxów.. Wychodzi na to że poprostu nie fer będzie co do nowych graczy.
Starzy sobie na dropili sun-sox jak był bug , nie winie ich o to bo też bym tak zrobił , a Nowi teraz wejdą i będą musieli się x100 bardziej postarać niż ten co wykorzystał bug. Jestem Support i troszkę mi Wstyd za to że nie ogarniamy pewnych rzeczy. Druga sprawa z Bugiem w alchemii.. Była, ale kto ją wykorzystał? ja osobiście nie wiem.

Opublikowano

Ewenem3nt nie był bug z alchemią a jest nadal, wbiłem 2x item na +7 i jeden na +9, wrociłem z expa i wbiłem swojego weapona na +9 z samymi powderami.

Dla mnie sprawa powinna byc prosta, to co zostało zdobyte z buga powinno być zniszczone.

Wkońcu jeżeli wykorzystywanie bugów jest karalne to chociaż niech tyle z tego będzie.

Opublikowano

WIADOMOŚĆ OD AQYA -nie może napisać posta, więc wklejam. "ja piee.... -.- ... ALCHEMIA NA SERWERZE była od początku SERWERA taka sama! nie żaden bug! każdy GRACZ grający od Początku DRAGON ROAD miał szanse wbić nawet +10 i? Jedyny Super Zatoxx tego spróbował? macie z tym problem? nie rozumiem LUDZI było FER każdy z graczy z 100 osób zalogowanych miał szanse wbić ile chciał i co? Jednej, dwóm osobą się udało i wielkie ale? bo niby bug? to żaden bug! TO alchemia 3x był, aktualnie jest zmieniony na inny, żeby było nieco trudniej! a nie naprawienie BUGA! bo go nie było... nie rozumiem... równie dobrze można WSZYSTKO zrobić po cichu i zmieniać mogę codziennie alchemy rate i nikt o tym nie będzie wiedział i co... wbije sobie +20 i coś się stanie?... ludzie.. od początku DRAGON każdy gracz nie TYLKO SUPER I ZATOXX mógł wbić na plus broń więc co to za sens cokolwiek cofać?! Tak samo jak przy zmianie ratów serwera bym miał czyścić chary i dawać 1 lv? jakiś w tym sens?... trochę ogar ludzie.. nie dziwie się że z Polskimi serwerami jest tak trudno.. Tak jak np. ZATOXX - Jedyna osoba która codziennie mi spamuje o czymś na gg, już Super mając moje gg dużo więcej mi pomógł czy cokolwiek zrobił w stronę serwera, niż ciągłe marudzenie zatoxxa... Ludzie nie szukajcie bugów bo wiem że są i je z czasem naprawiam ale jak ktoś by mógł się domyślić POSIADAM dziewczynę, rodzinę, braci, swoje obowiązki, a nie 24/7 przed pc i nos w bazie danych i medie.. jak mogę to robię, zapytajcie się KoGiego nie raz siedział ze mną po nocach naprawiając Bugi czy robiąc coś nowego, czy clienta.. Zatoxxx ty chyba jesteś typem człowieka pies ogrodnika sam nie masz innemu nie dasz? co z tego że Super Wbił +10? i ma set +7(+5 used +2) bo co? Bo kupił soxsy od ludzi rozbił i wbił +7 a miał adv elki?! To nagle jest nie sprawiedliwe? to że na isro Ludzie mają +12 i adv to też nie sprawiedliwe? trochę ogarnąć się trzeba każdy ma takie same szanse na serwerze, plus teraz wykluczyłem goldfarmy albo inaczej Dragon Eggs farmy, zmniejszyłem do 3 charów online na 1 ip.. Mam swoje życie i bardzo dużo poświęcam serwerowi... Więc zrozumcie ludzie Polski serwer niema sensu bycia jeżeli co 2 osoba o coś się przyczepi?.. to jakiś sens? NIE... Tyle mam do powiedzenia na temat, Chce ktoś pogadać to KoGi i Ewenement znają szczegóły wszystkie, albo napiszcie do mnie.. Jestem odpisze..

Opublikowano

Wszystko się zgadza , Alchemia od początku była duża , tak samo jak Drop soxów. Jedno mnie tylko męczy ponieważ gram na tym serverze tak jak większość.
Dlaczego tak nie sprawiedliwie postępujemy. Przemas mi przyznaj rację , że to nie jest fer jeżeli na początku wszystko było wysokie , o soxy i + było łatwo co wykorzystali Starzy gracze , to rozumiem. Ale nowi gracze... patrzmy też i na nich.. Dlaczego nowi gracze mają w tej chwili ucierpieć...
No bo taka prawda jest , że starzy gracze teraz mają Full seta suna , sona ++++++ , a nowi niestety na takiego seta beda musieli poświęcić x100 więcej czasu niż taki stary gracz. To jest nie sprawiedliwe moim zdaniem , albo sie powinno zostawić takie raty jakie były a nie zmniejszać na mniejsze.. albo robić od nowa Projekt bez zmiany ratów... To równie dobrze ( daje przykład ) wchodzi 50 graczy i oni dostają wszystko co najlepsze a niestety następne 50 graczy nic nie dostanie bo za późno wbili.

Opublikowano

Ekhem..

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online Cap110 PL Server Low Rate Tak zie się server, dziwne że nikt nie chcial marnować elkow na low lvlu i cholera nikt nie sprawdził jak wchodzi więcej niż +5. kurde dziwne...

Było fer?

łaskawie informuje sie graczy o zmianach a nie daje sobie rate jakie w danej chwili mi sie widzi,

bo wczesniej bylo takie a teraz zrobie sobie mniejsze żeby było trudniej(to samo tyczy sie drop sox rate) a nie pluje sie jak mała dziewczyna przez kabel bo mu ktoś spami? Ciężko przekazać coś ktoremuś z suportu?

Zabierze Ci to aż całe 10 sec życia osobistego a oszczedzi spamu na gg/fb czy innych pierdołach.

W całej pieprzonej prezentacji serva nie potraficie/potrafisz zamieścić jednej durnej informacji i dziwisz się że ktoś coś napisał, że ktoś ma jakieś ale?

że dziwnie to wygląda jak ktoś za pomocą 20 elkow nie może dojechać do +5 a od +5 wszystko mu wchodzi na +7 chyba KURDE to wygląda jak bug. Ciężko zrozumieć?

Opublikowano

aha czyli kutas, znajomi wykorzystali buga i rate zostal zmieniony-ja tak to odbieram. Albo dajemy wszystkim takie same szanse zeby kazdy mogl powalczyc na pvp czy na fortres albo miejmy to w dupie i moze niech GM odrazu porozdaje sun +10 itemy przydupasom i niech sie noby bija albo jest jeszcze inna mozliwosc zrobcie z tego serva pvp, niech ludzie kupuja silki bo tylko na tym wam zalezy zeby sie dorobic bo serv i tak predzej czy pozniej padnie. Dziwne ze na 80 osob online kazdemu to nie pasuje procz SupeR....lol A co do GF to mam wyjebane ze przez proxy mozna odpalac ile sie chce botow ale chyba nie o to chodzi w tej grze...

JESTEM LOUEM BEZ DOSWIADCZENIA BLA BLA BLA ITD> ALE PRZYNAJMNIEJ UCZCIWYM :) POZDRO

Opublikowano

p.s miałem 2 suny 2h.. jeden +8 drugi +9 wbity.. kupowałem z silków immortale by to wbijać i poszło mi grubo 400 elków na to.. jednego zniszczyłem drugi wszedł. Takie to dziwne ? ludzie +10 nie jest ciężko zrobić wystarczy chcieć i mieć cierpliwość.. Ale natura polaka jest prosta --- > ZAZDROŚĆ bo komuś udało się coś osiągnąć a samemu się nie potrafi... ( tak jeszcze nawiasem - premka , avatar lucky , lucky stone ) Chyba dalej tłumaczyć nie trzeba. Tyle mam dododania od siebie odnośnie plusowania itemów. Set i acc +5 (+2 used ) czyli +7 .. immo nie ma więc nie ryzykuje.

Opublikowano

co ty pierdolisz przemasos ROFL...twierdzisz ze nie jestes Polakiem? jaka zazdrosc? to tylko gra, chodzi tylko i wylacznie o sprawiedzliwosc i o to ze robi sie ludzi w chuja-zreszta jak zawsze, czego mysle nikt nie lubi bo jeden sie utyra jak glupi chuj marnuje prad a drugi wykozysta laskawosc GM'a.. i wy przypierdalacie sie do turkow??? oni sa przynajmniej rowni wobec wszystkich i zawsze ci pomoga...a taki SupeR wykorzysta sobie - serva czy dokladniej GM'a bo serv tu nie jest nic winny a innych ma w glebokim powazaniu bo przeciez on jest "Hajtem" omg

Opublikowano

Skoro twierdzicie że dla kogokolwiek zmieniam alchemie, czy rozdaje itemy dajcie chociaż 1 dowód że ktoś od mnie "Aqua" dostał jakikolwiek item.... +10 to nawet na isro było możliwością wbicia, a co do ratów. Sam Zatoxx mi mówił że są za duże, i razem z Supportami i graczami z którymi miałem kontakt dobieraliśmy odpowiednie raty.. Aktualnie są raty ciągle takie same i nie zmienne.. Działo się to tylko na początku żeby wyznaczyć które są optymalne, co tyczyło w 90% tylko drop rate...

A co do alchemi było 65% do +3, 25% +5, 13% + 8++ więc co takie to było 100%? spoko.. Chcecie sprawiedliwości? to jak nazwiecie konkurencje? Kogoś kto kupi silki i szybciej wbije lv? też niesprawiedliwe.. Nie porównujcie rzeczy które siebie nie dotyczą, i ani Super ani Zatoxx to nie moi przydupasi jak ktoś to nazwał, tylko normalni gracze.. Którzy grają lub grali(zatoxx?) na serwerze, a czy ktoś wbił +5 czy +20 to nie moja sprawa, od kontaktu z ludźmi mam Ewenementa i Kogiego którzy z wami piszą i pomagają, ja się zajmuje db i media (+Dex który mi pomaga)

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Z Tego Co Tu Pisze Super Z GM dobrze sie trzyma....i to wykorzystał.....

GM Aqua

tylko powiedz mi skoro Było Fair to dlaczego wiecej niz 1 osoba o tym pisze że nie bylo ??

Opublikowano

Wyjaśnić co według Ciebie było nie fer.

Zasady:

Bot Allowed - Wszyscy Wiedzieli?

Brak ograniczenia na ip(tylko słowne) - wszyscy wiedzieli?

Możliwość kupna silków - wszyscy wiedzieli

Więc co według Ciebie wykorzystał SupeR? to że zgłaszał mi Bugi? nic nie dostał w zamian...

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...