Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online Cap110 PL Server Low Rate

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nagwek2xn.jpg

generalinfo.jpg

Website: http://dragononline.eu/

Forum: http://dragonboard.cba.pl/
Download: http://dragononline.eu/?pg=dl
Register: http://dragononline.eu/?pg=reg&ref=kogi

ALCHEMIA:
1-4+ - > 80%
5-8+ - > 30%
9+ - > 15% i co kolejny + jest o połowę trudniej

Serwer TS3 Dragon Road:

IP: 188.138.91.77

reklamah.jpg

przerywnikt.jpg

screenshotnpg.jpg

Dragon Shopp:
screen1ei.jpg

Nowy Smoczek:

screen2ns.jpg

Launcher:

kupao.jpg

Prosze Administracje o zakmnięcie poprzedniego tematu z powodu braku możliwości jego edycji. ; )

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobilsicie blad jesli nei dalisice teog na epvp przed startem, bylo by ok 80 graczy wiecej z zagranicy a to juz daje 160 osob na serwie a tu duzo, teraz jak juz biegaja 100+ to malo kto bd chcial zaczynac gre

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

nieprzesadzajmy jest 14 osob koło setki bez setów a reklame jeszcze dzisiaj dam na epvp i na kilku innych forach tagrze spokojnie ^^
jutro nasz coder zacznie prace nad amalurem (angle spirit)

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie , mogłeś dać Screen,a z tym co można kupić w tym "Dragon Shopp"

@up Oby reklama na epvp była lepsza

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Strona nie działa od 2 dni .. oprocz wizualnych zmian nic nowego chyba niedodaliscie procz sklepu z jakimis itemami ... powodzenia ze ktos przyjdzie z zagranicznych graczy grac jak na servie juz 100+ lv biegaja a przy takich ratach trudno bedzie ich dogonic

Edge-1.png
Opublikowano

Ja mam pytanie ... Co to jest ?????? ! LINK oraz LINK . Po co tak badziewne reklamy ... Jakieś podstawy wiedzy + język ... Potem się każdy dziwi , że się ludzie śmieją ...

Opublikowano

Coraz więcej ostatnio problemów na MPC . Brakuje kilkanaście postów z wczoraj . Nie zmieniają :) Po prostu gdzieś koło 20;30 (chyba) wczoraj miał być restart (update)

Wybija już prawie 14 godzina offline , pewnie jakiś maga update będzie ;]

Opublikowano

Dedyk jest restartowany przez firmę gdzie został zakupiony. Mamy nadzieję że wyrobią się w przeciągu 2h. Jak będzie coś więcej wiadomo dam znać.

EDIT. Czas oczekiwania na włączenie servera nie zależy w tym momencie od Aqua. Więc czekajcie cierpliwie.Dzisiaj powstanie również Fanpage FB , więc informacje odnośnie servera będą zamieszczane właśnie tam. Jeśli będę wiedział coś więcej na pewno tutaj napiszę.

Opublikowano

Server Jest godny polecenia. osobiscie wbiłem 83 jak narazie i na godzine 50% expa jest do wbicia (chinesse) europa nawet i wiecej wiec problemu z expieniem nie ma. w serwerze dobre jest to ze jak narazie walutą przetargową nie są pieniądze lecz jajka które wylatują ze zwykłych mobów . w ciągu jednego dnia mozemy uzbierac nawet 500-600 jajek z które mozemy kupic itemy u graczy lub rzeczy z im takie jak avatary clocki itp :)

Opublikowano

Server niedługo będzie ;] Wystarczy poczekać, cierpliwości...

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

Wczoraj o 22:30 też już miał 'niedługo być ON'. No cóż, trzeba czekać.

A dla wszystkich, którzy by chcieli rozpocząć grę na tym serwerze, serdecznie polecam! Raty są bardzo dobre, w końcu jakiś serwer, na którym trzeba się chociaż trochę napracować żeby zdobyć lvla..

Opublikowano

Wow, postów troszkę ubyło :). Panowie zdajecie sobie sprawę, że po tych reklamach zupełnie nikt nie przyjdzie? Ja osobiście nawet na ten temat bym nie spojrzał, gdybym nie był Polakiem. Jak widać pierwsze pytanie, czy silki są darmowe, bo to najbardziej przyciąga w chwili obecnej. Ale co ma myśleć taki obcokrajowiec, który nawet pokusił się pobrać serva wczoraj, albo dzisiaj ? Strona wyłączona nie wie co jest grane(może już srerv zakończył swą kadencję), Gra wyłączona. Chyba nie muszę mówić co sobie taki pomyśli i co zrobi z tym serverem. Pozdrawiam

Opublikowano

Dedyk jest restartowany przez firmę gdzie został zakupiony. Mamy nadzieję że wyrobią się w przeciągu 2h. Jak będzie coś więcej wiadomo dam znać.

EDIT. Czas oczekiwania na włączenie servera nie zależy w tym momencie od Aqua. Więc czekajcie cierpliwie.Dzisiaj powstanie również Fanpage FB , więc informacje odnośnie servera będą zamieszczane właśnie tam. Jeśli będę wiedział coś więcej na pewno tutaj napiszę.

DworeX - czytać chyba potrafisz prawda ? nie wiem po chińsku mam pisać żebyś zrozumiał ? Wina leży po stronie Firmy z dedykiem. Naprawią to server powróci ! Czytajcie ze zrozumieniem.
Opublikowano

Co Ty w ogóle chcesz? Czy choć słowo napisałem na temat dlaczego jest off, albo kiedy będzie włączony ? Więc Ty czytaj ze zrozumieniem bo wyskoczyłeś z tym postem nie wiem po co. Druga sprawa wydaje mi się, że obrosłeś za mocno w piórka po tym jak ekipa od serva pozwolila Ci pisać na jego temat posty. ^^

Opublikowano

ile ludzi gra na serwie ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Szczerze Powiem :D

Mi na Rękę że Serv Off :P

Mam 3 dni kare także w sam raz szybciej czas mi zleci żeby jutro iść do Guild......

ZAPRASZAM Do Guild Ishtar Która Będzie Hm....Żeby nie przesadzić.... ale z czasem myślę rządzic :)

PM Huncik........ DzikuS........Cysior

Opublikowano

@up2 BlackHunters POWAH, Ishtar? Widziałem 1 nooba na c/o 50lv, POWODZENIA. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...