Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 By Corfan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot fajny , Ladnie sie zapowiada , napewno duzo ludzi bedzie go uzywalo :) Gratki za pomyslowosc :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Moge udostepnisz jak powinien confing wyglądać ?

Bo u mnie nie widać.

Edytowane przez Szanty22
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanie, czy hackshield wykrywa tego bota?

Jak GM-a nie będzie w pobliżu to mogę się obawiać bana?

Mi żaden komunikat nie wyskakuje nawet po długim czasie łowienia :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

możesz mi pomóc ponieważ gdy otwieram fb i go odpalam imam pełne eq robaków to pisze że nie mam robaków w eq a mam ich dużo i ciągle niby łowi a wgl nie zarzucił ani razu wędki.

Opublikowano

możesz mi pomóc ponieważ gdy otwieram fb i go odpalam imam pełne eq robaków to pisze że nie mam robaków w eq a mam ich dużo i ciągle niby łowi a wgl nie zarzucił ani razu wędki.

Ludzi poczytajcie co pisze na poprzednich stronach...

Ogólnie to program działa na xp ina win7 tylko zę na xp wyłąncza się po 10 min.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mi to nie działa tylko komentarz na górze zakłądam np papke czekam bla bla i sam nic nie robi ani nie zaklada ani nie lowi tylko mam komentarz podczas łowienia ;/

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pewien problem , ściągam bota.. Odpalam , pojawia mi się okienko , włączam Go. Tu zaczyna się problem... Mod Pisze w lewym górnym rogu te operacje Zakładam robaka itp. Ale tak naprawde tego nie robi ;/

Opublikowano

siema. widze ze nie kazdy wie jak to dziala... ja na poczadku tez :p po uruchomieniu metka i fishbota przed rozpoczeciem lowiena umieszczamy ikonke um lowiena na pasku najlepiej pod F1 i w 100% dziala

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja takze mam problem mianowicie robie wszystko wedlug instrukcji odpalam FB przez administratora ustawiam wszystkie duperele ustawie przynety... Zaczyna dobrze bo klika na robaczka ale chyba jest za ciezki i nie chce zarzucac. Prosilbym o pomoc :)

Opublikowano

U mnie działa,stosowałem sie do zaleceń ,,PIJAWKI".Tylko grozi nam że ktoś na nas doniesie.Tak ja miałem,ale szczescie że GM podeszedł do mnie gdy byłem przy kompie.GM otworzył do mnie okno handlu i kazał odpisać na wiadomość.Ja wyłączyłem neta.Za godzinę loguję postac,łowie rybki na legalu a po minucie GM kołomnie,ale udałem 6-cio latka,Kali pisze,Kali robi i GM odpuśćił,ale tylko namierzają program jak ktoś doniesie.POZDRAWIAM.

Opublikowano

U mnie dziala dopiero po zmniejszeniu rozdzielczosci metina. Za to mam inny problem uzywam go na pl i po jakims czasie wywala mi error ze wykryło macro i wylacza metina. Macie na to jakis sposób ?