Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 By Corfan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko , pięknie działa .

Pamietajcie ustawcie config jako administartor właczcie metka jako administrator i fisza też jako ADMINISTATOR teraz łowi tylko musze czas zmiienić:)

Opublikowano

Na globalu ładnie idzie, mam nadzieję, że mnie nie wykryją :ninja:

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"
Dla wielu żużel to bezsensowna jazda w kółko, dla Nas to całe życie

Opublikowano (edytowane)

u mnie to samo, kombinuje 4h i dalej nic, stoi zakłada robaka, potem zmienia robaka, nie zarzucił ale czeka na branie..., wyręczam go naciśnięciem spacji, potem "Bierze" i zmienia roba ale nie wyławia ryby, potem zabija chodź nie ma co zabić, wyrzuca śmieci chodź nie ma co wyrzucić i drugi raz zmienia przynęte i czeka na branie.... prosze o pomoc!

może spróbuj dać łowienie pod 2, robaki pod jedynkę bo też miałem podobny problem

Edytowane przez harnas94

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie dot. tego bota [jestem sceptycznie trochę nastawiony i lubię "wszystko" wiedzieć ;)]
Przejechałem się na fb wbudowanym w kamermoda [ponad 5 kont zbanowanych za fb]

Jak wygląda sprawa z tym botem jeśli chodzi o długość działania? Uruchomiłbym go na kamermodzie gdyż bardziej ufam tamtemu GM detectorowi, czy występuje ten efekt czarnego ekranu po paru godzinach? jeśli nie, bot wyglądałby na długo żywotny, skoro jest napisany w auto it ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka , mam taki problem , mianowicie . Odpalam fishbota , wszystko ładnie , ale jak już zaczyna łowić , on tylko bierze przynęte na haczyk i nic więcej , nie zarzuca , w lewym górnym rogu jest napisane , czekam na branie i nic postać stoi w miejscu , robię wszystko tak jak jest pokazane , też odpalam jako administrator mam win7 , POMOCY !!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odkryłem dlaczego on nie działa. I zgłaszam się z prośbą aby "przerobić" bota. Zastanawiałem się dlaczego nie chce zarzucać wędki. Po przeaznalizowaniu na jakiej zasadzie dziala bot odkryłem, że wykorzystuje do tego zdjęcie z mapy bitowej. Jeśli nie znajdzie tej "ilustracji" to nie kliknie. Na pl'u działa jak najbardziej, ponieważ jest domyślna ikona. Zakładam, że tym co nie działa chcą to wykorzystać na prywatnych metinach. A teraz moja propozycja. Wybieranie przynęty jest doskonałe. Dobrym sposobem będzie danie kodu aby klikał klawisz np. "f1" (umiejętność łowienia). I tym oto sposobem koniec z waszymi problemami :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ej mnie to nie działa ;/ Na pewno złe mam ustawienia.Dajcie mi swoje ustawienia łącznie z robakamie i umiejętnością łowienia na pasku zadań.

Edytowane przez MisterSatuk
Opublikowano

Ludziska pomożcie .. ! Ja odpalam bota przez administratora ustawiam przynete umiejetnosci , wszystko ustawione tak jak na filmiku tylko nwm jak go uruchomic tam na pierwszej zakladce pisze delte ale nwm nie da sie tego nacisnac i wpisywac, nie rozumiem .. PROSZE O POMOC

Opublikowano

Bot ustawi mi kamere zarzuci ale jak jest branie nie zmienia się z czekam na branie na branie tylko stoi i nie wyciąga brań niekiedy zdarzy się że wyciągnie ale rzadko macie może jakiś pomysł???