Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 By Corfan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ludziska, ale mi się zdaję że można obejście do HS zainstalować i chyba działać będzie. :D Nie wiem, ja popróbuje i jak mi się uda to napisze. ; )

Opublikowano

To mam pytanie do was:
1.Czy HS tylko nas kicka czy od razu banuje konto ?
2.Czy tylko komputery z systemem Win XP mają problem z HS?
Osobiście to hack dość ciekawie wygląda i sam fakt, że jest napisany w AutoIt :)

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Ludzie napiszcie co zrobić, aby hack łowił często mam tak, że FB bierze papkę,a po 2 sekundach wyciąga ją z wody, a gdy się uda już ustawić prawidłowo FB to pa paru minutach wyskakuje HS, że mam FB Makro. Jak to obejść ? Pomocy ! :ninja:

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pyt. ?

2.Czy tylko komputery z systemem WIN XP mają problem z HS?

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pyt. ?

2.Czy tylko komputery z systemem WIN XP mają problem z HS?

Nie banuje tylko kicka, korzystając z tego cheata masz małą możliwość dostania bana, bo ma funkcje wykrywania gm'a (anty ban).

XP ma problemy, a co do windows 7 skoro tak ludzie piszą to widać na nim działa cheat bez problemów. Jeżeli chcesz aby nie wyrzucało Cię na xp musisz zainstalować se kamermod.

Opublikowano

Działa znakomicie mi na win 7 ale tylko przez pierwsze hmm 40 minut? da sie zrobic żeby działał ciągle? mam tak że działa działa działa nagle zwiecha metka a komp dobry bf3 orginała ciągnie więc z metkiem nie powinno być problełmów co zrobić?

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Sieman, mam problem działa na twoich ustawieniach, i wgl wszystko robie i jest OK fishbot ładnie łowi bez problemu, ale po około 5-10 minutach wyskakuje okienko w tym wypadku same znaki zapytania i metek się wyłącza albo wyskakuje komuniktak w innym fb "detect macro(check code = 10104)" i też się wyłącza :( niemoge nic zrobić ani go zostawić na noc ani nic wgl pomocy o co chodzi 8S

Podobny błąd . Co robić?

Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam coś takiego ze ustawie na 1 lowienie a robaka mam w eq raz weźnie przynęte zarzuci a potem nie wyciaga wyciaga po czasie i 2 raz juz nie zarzuci o co chodzi

Opublikowano (edytowane)

Działa znakomicie mi na win 7 ale tylko przez pierwsze hmm 40 minut? da sie zrobic żeby działał ciągle? mam tak że działa działa działa nagle zwiecha metka a komp dobry bf3 orginała ciągnie więc z metkiem nie powinno być problełmów co zrobić?

Ściągnij i zainstaluj se najnowszego kamermoda. Masz go na stronie www.metin2mod.tk i wybierz Metin2mod PL. Takie częste przemyślenie gdy go ściągasz, to to że ma wbudowaną funkcje dobrego fishbota i dlaczego by nie łowić na tym. Otóż dlatego, że tego fishbota wykrywa hs po jakimś czasie i banuje. Ja miałem tak na 2 kontach. ;p Łowiłem przez całą noc i nic sie nie stało, aż wkońcu drugiej nocy patrze a tu ban, więc dlatego lepiej go nie używać. Natomiast gdy ściągniesz kamermoda nie wyrzuca Cię i możesz sobie spokojnie łowić na tym cheacie bez obawy przed banem, tego cheata nie da sie wykryć. A jeżeli nawet pojawił by sie osobiście gm, to ma wbudowaną funkcje anty-gm i nas wylogowuje lub przestaje łowić. A no i kamermod też ma tą opcje i o wiele więcej np pokazuje nick gm'a. ;p No myślę, że trochę pomogłem i Ci przy okazji objaśniłem. ;p Jakbyś miał jakieś pytania lub kto inny to pisać na pw, chętnie pomogę. ; )

Ja mam coś takiego ze ustawie na 1 lowienie a robaka mam w eq raz weźnie przynęte zarzuci a potem nie wyciaga wyciaga po czasie i 2 raz juz nie zarzuci o co chodzi

Jesteś ślepy? Na filmiku widać dokładnie przypatrz się. Łowienie musisz ustawić na 2 (dla nie kumatych: nie F2 tylko ''2'') i otworzyć ekwipunek. Wcześniej w programie zaznacz co ma zarzucać papkę czy robaki (możesz też wszystko). No i oczywiście te ustawienia wcześniej w config metina ustaw, tak jak jest pokazane powyżej.

Edytowane przez siwy232
Opublikowano

WItam mam problem robie tak wszystko według wskazówek i po chwili jak dam Home wyskakuje mi bład AutoIt error : subcrypt used with not auray vaible co to ??? HELP ME

Opublikowano

Fajnie działa :) Tylko jak jest z Banowaniem za niego ? może sobie normalnie chodzić te 48h i nie dostanie bana ? czy jak to jest

Tak dokładnie. Nawet jak gm by się pojawił obok ciebie lub w pobliżu, to gdy zaznaczysz funkcje anty'gm wyloguje Cię lub przestanie łowić. A jak zaznaczysz opcje auto logowania, to zaloguje Cię z powrotem. Bo HS cię nie zbanuje, ponieważ nie wykrywa tego cheata.

Opublikowano

Wszystko pieknie dziala :) Szkoda, ze jest myszka przesówana powinno byc tak ze sie kladzie przytete i umiejetnosc lowienia na np. F3 i F4 bo tak nie mozna se przegladac neta

Opublikowano (edytowane)

Program włącza 2 razy przynęte po czym nic nie robi... Robiłem wszystko tak jak w opisie i na filmiku. Póki co nie działa ;/. Pozostanę przy moim własnym ;).

Edytowane przez nurkowicz