Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 By Corfan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzisz kolego up datę wstawki teraz większość takich rzeczy nie działa bo sa inne kody etc. nie będę się tutaj rozpisywał a do moderatorów zwracam kolejny raz uwagę na stare tematy które nie są aktualizowane powinny zostać z automatu zamykane po przynajmniej miesiącu braku aktywności autora bo te stare odgrzewane kotlety albo nie działają w ogóle albo są inne błędy

P.s Powinien zostać dodany pkt  Brak aktywności/aktualizacji autora w poście w którym coś udostępnia do kosza po upływie miesiąca :)     to taka propozycja

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko robię dobrze. Mam na 1 robaki, a na 2 łowienie. Bot używa robaka i aby zarzucić wędkę, ale jak już ma złowić to nie łowi. Pisze cały czas "Czekam na branie..."

Mam to Samo, wielka szkoda, że bot nie widzi chmurki z robaczkiem na głową że jest branie i nie wyciąga wędki, a jak dla mnie, tylko to jest przeszkodą do łowienia reszta wszystko działa :))) Gdyby ktoś to ogarnął to by było super ;P

widzisz kolego up datę wstawki teraz większość takich rzeczy nie działa bo sa inne kody etc. nie będę się tutaj rozpisywał a do moderatorów zwracam kolejny raz uwagę na stare tematy które nie są aktualizowane powinny zostać z automatu zamykane po przynajmniej miesiącu braku aktywności autora bo te stare odgrzewane kotlety albo nie działają w ogóle albo są inne błędy

P.s Powinien zostać dodany pkt  Brak aktywności/aktualizacji autora w poście w którym coś udostępnia do kosza po upływie miesiąca :)     to taka propozycja

Nie kiedy, te stare cheaty działają nawet na najnowszych privach, zwłaszcza że ten jest napisany w AutoIT ^^

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Mial ktos z was taki problem i mzoe sie z nim uporal. Otoz bot wykrywa robaki, ale nie wykrywa umiejetnosci lowienia. 

Jak chce lowic to dwa razy uzywa robaka, zamiast robak -> wedka.

Nie wiem czym to moze byc spowodowane bo na innym komputerze dziala. 

Czy mozliwe ze nie dziala bo jest tam Karta AMD a na drugim NVIDIA ?

20330958.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ten dziala swietnie i wszedzie.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano (edytowane)

http://speedy.sh/n8XVy/FishGood-0.1.rarReupload bo ktos tam prosil

Skan z tematu :

https://www.virustotal.com/pl/file/96daeed8d6a57894b8026464e74df00f33d2c5b835a8374202aaf94d572d4f37/analysis/1360612239/

Skan wykonany przed chwila przeze mnie:

https://www.virustotal.com/pl/file/96daeed8d6a57894b8026464e74df00f33d2c5b835a8374202aaf94d572d4f37/analysis/1449823133/

https://virusscan.jotti.org/en-US/filescanjob/oremzxtt86

Aby bocik poprawnie dzialal polecam ustawic :

http://iv.pl/images/91385211357892368672.jpg

Zeby lowil trzeba miec otworzone okno ze skillami lub przelozony skill lowienia na pasek od 1 do 4. Robaki moga byc w eq nie musza byc na pasku, jednak eq musi byc wlaczone jak robakow na pasku nie bedzie.TRZEBA PAMIETAC URUCHAMIAC JAKO ADMINSTRATOR

Danio183 zeby wlaczyc lowienie klikasz "HOME". Zeby zatrzymac lowienie klikamy "DELETE". Zeby wylaczyc fishbota klikamy "END"

Tak przy okazji. Na WoM2 to jest chyba jedyny fishbot który działa. :).

http://iv.pl/images/72630977763507597700.jpg

http://iv.pl/images/20812255473399661680.jpg

Tak ustawiać to powinno działać.

@Edit

Jak komuś nie działa na jakimś kliencie jakiegoś serwera pokombinujcie z gamma frequency w ustawieniach. Bo te co ja tutaj mam nie dzialaja na na przykład Predorii  :).

Edytowane przez donikonikTHC

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano (edytowane)

Ciągle pisze ze Brak Robaków w Eq

Musi być eq otwarte, albo robaki na na pasku

Ktos go ogarnie na predorie ?

Config Predorii musi wyglądać tak

95439707887167021732.jpg

Niestety po jakimś czasie wywala. Jak ktoś rozwiąże ten problem niech napisze. 

Edytowane przez Evengeline
2mzof5.jpg
Opublikowano

Ciągle pisze ze Brak Robaków w Eq

Musi być eq otwarte, albo robaki na na pasku

Ktos go ogarnie na predorie ?

Config Predorii musi wyglądać tak

95439707887167021732.jpg

Niestety po jakimś czasie wywala. Jak ktoś rozwiąże ten problem niech napisze. 

bot działa, ale zatrzymuje sie pierwszym wyłowieniu, potem stoi nieruchomo. Tak, mówię o predorii :v

VsxuB58.png

Opublikowano (edytowane)

Jak poprawnie uruchomić fishbota na Predorii na windows 7:

1. Wchodzimy w plik config w cliencie i ustawiamy go tak -

configura_ssppass.jpg

2. Wędka musi być +1 i nie ulepszamy jej (nie wiem dlaczego wyższe + mi nie działają)

3. Uruchamiamy clienta, logujemy się na postać.

4. Odpalamy bota jako administrator. W opóźnieniu wędki dopasowujemy czas do +1, zaznaczamy robaka jako przynętę, nie włączamy pk ani antybana. 

5. Przybliżamy postać w taki sposób - 

ustaw2jpg_ssppaqp.jpg

6. Eq musi być otwarte na stronie, gdzie znajdują się robaczki. Skill łowienia dajemy np. na 2 pozycje na pasku na dole. 

7. Gdy mamy przybliżoną postać, otwarte eq, i skill łowienia na pasku klikamy home. 

8. Nie odpalamy niczego innego na komputerze, nie dotykamy myszki. 

9. Zdarza się, że wywala, dlatego najlepiej łowić daleko od miasta i w porze wieczorowej.

U mnie to działa, jak komuś nadal nie, niech pogrzebie w config. 

Edytowane przez Evengeline
2mzof5.jpg
Opublikowano

configura_ssppass.jpg

2. Wędka musi być +1 i nie ulepszamy jej (nie wiem dlaczego wyższe + mi nie działają)

4. Odpalamy bota jako administrator. W opóźnieniu wędki dopasowujemy czas do +1, zaznaczamy robaka jako przynętę, nie włączamy pk ani antybana. 

ustaw2jpg_ssppaqp.jpg

6. Eq musi być otwarte na stronie, gdzie znajdują się robaczki. Skill łowienia dajemy np. na 2 pozycje na pasku na dole. 

7. Gdy mamy przybliżoną postać, otwarte eq, i skill łowienia na pasku klikamy home. 

9. Zdarza się, że wywala, dlatego najlepiej łowić daleko od miasta i w porze wieczorowej.

działa, lecz te wywalanie jest "TROCHE" denerwujące. :/

VsxuB58.png

Opublikowano

configura_ssppass.jpg

ustaw2jpg_ssppaqp.jpg

działa, lecz te wywalanie jest "TROCHE" denerwujące. :/

Może ktoś zrobi w końcu jakiś działający w tle. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Mi działa tak jak większości, zakłada 2x przynętę i nie zarzuca. Wszystko mam poukładane jak należy, w config sprawdzałem większość możliwości i nic. Bot niby działa tylko nie chce łowić. Serwer na którym odpalam ma zmieniony wygląd interface i podejrzewam że to cała przyczyna. Niestety ma autopatchera i nie idzie oryginalnego wyglądu wrzucić.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam następujący problem iż mam ustawione robaki w eq i w panelu dolnym ale gdy już kamera się ustawi i chcę wziąć przynętę wyświetla sie komunikat brak robaków czy papki w eq 

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...