Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglibyście ogarnąć coś z dropem nie chodzi juz nawet o ilośc wypadających itemków ale o to że jak wbijemy sobie wyższy lvl to nic nam juz z tych metków i bosow - trzeba robic dropka . Zrobcie tak zeby bez wzgledu na lvl drop byl ten sam z bosow ...

bez yt.

Opublikowano

Nie płacz , o co wbijałeś taki level ? Wiesz że z bossów lecieć powinien drop z 10 levelami różnicy? Tu masz nawet wiecej wiec sie ciesz ;> mi na 110 levelu dropi wiec nie zaszkodzi Ci dropka zrobic tyle.

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Nie płacz , o co wbijałeś taki level ? Wiesz że z bossów lecieć powinien drop z 10 levelami różnicy? Tu masz nawet wiecej wiec sie ciesz ;> mi na 110 levelu dropi wiec nie zaszkodzi Ci dropka zrobic tyle.

leci ci ale chyba z ripa i wiedzmy bo z innych bosow nie dropia ulepki i z metinow a mialy leciec
Opublikowano

Pobieram klienta i nie wiem w jakim to jest rozszerzeniu:

4p5ln1.jpg

Domyślam się że to zip.

Jak to pobiorę to za pomocą czego mam to otworzyć.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Mărtino, dnia 13 Feb 2013 - 15:13, napisał:

4p5ln1.jpg

Domyślam się że to zip.

otworzysz za pomocą programu 7zip

dodacie suknie i granitury do sklepów?!!

Opublikowano

4p5ln1.jpg

Domyślam się że to zip.

zainstaluj, 7zip i rozpakuj i będzie okej.

Opublikowano

Kiedy bedzie dzialal ? Wie ktos ?

@Edit

Wlaczylem clienta , patrze ch1 Norm , a to znaczy ze za niedlugo serwer wlacza !

@Edit2

Dziala !

@Edit3

Jedank nie , Mam wybor postaci i tylko to .

Opublikowano

przydało by się powiększyć resp bossów na mapach 90 + bo praktycznie respia sie po 4-5 bossów wszystkich a tylko 1 ch działa na all mapy wiec jak mamy wydropić ulepszacze jak kazdy się zleci i ubija

np:

x7 rip

x7 smierc

x5 wiedzma

w końcu to easy/4fun a drop jest praktycznie 0

owszem da sie coś wydropić ale trzeba czasu a nie każdy ma czas żeby siedzieć po 10h na metku

jeszcze 1 propozycja wprowadzić wymiar bossów wtedy każdy będzie mógł sobie spokoje iść i wydropić

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

ehhh ;d ktoś wie czy drop z bossów w m2 poprawiony bo mi dalej dropi g*wno

są ripery widze w m1 czy tam m2 tak więc z nich jest drop...trzeba im to jakoś napisać bo oni nie widza a spamu nie czytają

Opublikowano

Wyłączony serwer?

Mnie nie może połączyć jakoś

No i tak po za tym to proszę o większy drop :P

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

ehhh ;d ktoś wie czy drop z bossów w m2 poprawiony bo mi dalej dropi g*wno

Zrób sobie sure wp, zakup hwanga czy cuś, jakieś eq truciak 40+ sr i do m2 drop jest bardzo dobry, a przynajmniej ja nie narzekam, ale ulepszacze mogłyby dropić z metinów i częściej z tych szkat żeby leciały ulepszacze

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

są ripery widze w m1 czy tam m2 tak więc z nich jest drop...trzeba im to jakoś napisać bo oni nie widza a spamu nie czytają

nie że ja nie wiedziałem tylko cały dzień mnie nie było a GM "obiecywał" że zrobi lepszy drop gdy wbijam na serwera zapytałem się znajomych/ludzi nic nie wiedzą a na forum cienko ;q

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

troche kijowo z tymi bosami sa tylko 3 bosy co ulepki leca a na nich siedzi pelno ludzi a z metkow 100+ prawie nic nie dropi o perlach nie wspomne

mial dzis dodac drop z metkow ale tego nie zrobil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...