Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest tutaj jakas blokada expa?Bo wbilem gildi 20lvl i potem juz sie nie da oddawac. Tzn masz 85% oddasz masz wizualnie 0, za bijesz moba i masz 86% ;<

Ogarnijcie takie coś bo na 75 nie podropi bodziakiem z metków.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

wrrr wy taką zam.. macie czy co pisze przez 4h ze koles leci na bocie i bije z skili 3 razy i dodatku ma strzały z kd a wy nieragujecie,,,

Pisze czekam na TS3 a wy nic ...

signatura.png

Opublikowano

oddam konto za free kto 1 ten lepszy tylko mam 1 mały warunek i podam go osobie która do mnie napisze eq fullll do pvp i expa

Opublikowano

Czy jest tutaj jakas blokada expa?Bo wbilem gildi 20lvl i potem juz sie nie da oddawac. Tzn masz 85% oddasz masz wizualnie 0, za bijesz moba i masz 86% ;<

Ogarnijcie takie coś bo na 75 nie podropi bodziakiem z metków.

No chyba jak masz 20 lv czyli max to nie mozna oddawac .-.-

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Jest to serwer easy pvp wiec powinno byc wiecej bosow by ubic a nie jeden gosc ubije wszystko a reszta czeka :)

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Opublikowano

Powinno byc wiecej bossów albo poprostu dać ich ogromny resp w imha z dobrym dropem ;D

Jakoś by szło

@Administracjo dodajcie Pierścień anty-expa

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Przydala by sie mozliwosc ze slubem , teleportowania bufa , to wkoncu easy , to by pomoglo w ubijaniu bosow , metkow i expieniu.

Opublikowano

UP@

I co z tego ze to easy? Chcesz wszystko osiagnac w 1 dzien ? Boze..

A co do bossow fakt, malo ich jest ale jak sie je znajdzie i ubije to multum ulepszaczy mozna dropnac.

Jedynie co mnie wkurza to drop Krwawych perel, bardzo trudno o nie na tym serwie :/.

aqu1.jpg
Opublikowano

Sivler mam 2 prosby zrob rzeczywiscie cos z tym dropem , nie jest dopasowany a ulepszacze dropia tylko z kilku bosow.

Pozatym odblokowal bys teleportowanie bufka z malym lvlem przez slub , zeby sie lepiej expilo itp.

Przy 1300 defa , ninja bardzo slabo sie expi na mapie od 190. ;<

Opublikowano

Silver, popraw tego dropa człowieku. Nic nie leci, albo chociaż więcej bossów daj na m2 . A nie tylko 2 max 3 bossy ;O.

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Że co administracja się napracowała ahahahahahahahahha ahahahahah dobry żart . Nie ma ani jednej nowej mapki wszystkie żywcem zerżnięte z oficjalnego klienta metin2 ... Dodane jest jedynie WW które jest zbugowane :] . Nowe moby tylko gnomy , nie widziałem ani 1 nowego bossa ... MEGA LIPA straciłem tylko dużo czasu.

bez yt.

Opublikowano

Że co administracja się napracowała ahahahahahahahahha ahahahahah dobry żart . Nie ma ani jednej nowej mapki wszystkie żywcem zerżnięte z oficjalnego klienta metin2 ... Dodane jest jedynie WW które jest zbugowane :] . Nowe moby tylko gnomy , nie widziałem ani 1 nowego bossa ... MEGA LIPA straciłem tylko dużo czasu.

No , pokaz mi serwer , gdzie ktos ma autorska mape , lub autorskie moby , 1 na 30 serwerow? Brawo + dla Ciebie za hejt.

Opublikowano

@dororian

poradnik nie potrzebny, jest dość poradników jak wyciągac ip, porty itp. :)

ps. nie mając google chrome nie sciągniecie tego serverinfo..

@top

serwer fajny, gram.. ale dobija drop ulepszaczy .. ;>

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

No , pokaz mi serwer , gdzie ktos ma autorska mape , lub autorskie moby , 1 na 30 serwerow? Brawo + dla Ciebie za hejt.

No dobra , ale milion razy wole jakieś nowe pobrane mapki duże z nowymi mobami, bossami, metinami , niż obszary "wojenne" za expowisko ...

bez yt.

Opublikowano

No dobra , ale milion razy wole jakieś nowe pobrane mapki duże z nowymi mobami, bossami, metinami , niż obszary "wojenne" za expowisko ...

nie płacz i tak tam się expi max godzinę 3 pd'ki i masz 250 poziom kurwa..

Opublikowano

Burdel burdel i jeszcze raz burdel. Forum nie ogarniete pomijając fakt że najpierw musiscie trafic na okres że działa. Jednak do sedna. W preczętacji jest napisane że system ulepszeń broni dodadzą zaraz po starcie. Ni chuja jak widać. Mam szamana, 4 bronie i kombinuj. Co chwila na wołaczu widze że ktos kupi hawanga na 50 lv. No ja jebe o żadnych hawanga w prezetacji nie ma mowy. 6 i 7 bon jest tylko 3/4 serwera nie ma pojecia gdzie dropi. Dalej ulepki z Wiedzmy. Leci tego około 6 sztuk co jest na plus. jednak ulepki te się nie sumuja czyli ubijając 2 wiedzmy tracimy juz 12 kratek w eq. Małze i perły. Masakra mam 3 postacie jak narazie dorobiłem sie jednej czerownje perły. Po wołaczu widac że nie jestem sam, co chwia jakiś czlowiek chce oddac połwe swych ulepków za krwawe perły. DO zmiany jak najszybciej bo serwer tak długo nie uciągnie.

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...