Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie drop teraz bo nie ma co robić ... ;/ A co do serwera to jest fajny ... Jeśli ktoś lubi taki 4fun to zapraszam ; >

Opublikowano

coś jest nie tak serwer mi nie działa;/

co jest?

Jak Pobrałeś lunchera to musisz go wpakować do jakiegoś innego serwa metin .

coś jest nie tak serwer mi nie działa;/

co jest?

Opublikowano

Ja tam dobiłem lvl i co dalej robić już nic tylko czekać aż ogarną troche te ulepki i wgl i potem tylko samo pvp pvp pvp.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

SilveR to HA? Żałosne on się pyta jak edytować bronie i inne rzeczy na poziomie początkującego i jest HA? Co on tam robi? Stoi w M1... Nie polecam

Nie SilveR tylko SivleR..

@top

Na server wejde jak sie all unormuje tzn drop bd poprawiony itd. jak narazie zaczekam :P

Pozdrawiam!

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

pogralem sobie chwile i serwer do dupy ulepki nie dropia a oni z tym nic nie robia goscie lvl pieron wie jakie a w stalkach lataja i trutce

Opublikowano

pogralem sobie chwile i serwer do dupy ulepki nie dropia a oni z tym nic nie robia goscie lvl pieron wie jakie a w stalkach lataja i trutce

Dzisiaj maja zrobic , stalki i trutki leca ze skrzyn ktorych nie widac w eq ale widac nazwe otwierasz i masz =) , serwer godny grania

Opublikowano

Serwer jest zarąbisty Tylko moim zdaniem powinni zwiększyć drop tych ulepek bo chyba jeszcze nikt nie ma zbroi na 130 czy tam na większe lvl :)

bfa56a2d084b2.jpg

Opublikowano

w sumie to mi się bardziej teraz spodobał serwer :))

polecam, polecam, wbijać do gry ;P

najlepiej jinno ;P

hyhyhyszki :D

Po wykryciu bug-a prze ze mnie chyba ci sie spodobał ale uwiez ze to nie jest dobre i zapewne bedzie reset jak sie admini o tym dowiedza tak samo jak na Came**o*ie tez ten bug byl ludzie powbijali lvl a potem zrobili reset i zablokowali go :D

Opublikowano

Już długo nie widziałem easy który by postał dłużej niż dzień. Gratulacje xD

Większość "nowości" oczywiście widziałem na innych serwerach. Może gdybym wczoraj rozpoczął przygodę to bym zagrał.

Powodzenia <3

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

niewazne co bedzie sie dziac ja i tak bede polecał serwer od sivlera, kiedys mial zajebisty serwer, ktory dlugo zajesbicie sie trzymał

pozdrówki od NJoya
<3

polecam

Opublikowano

To jak będzie ten reset ? Jeśli tak to wszyscy mają konta od nowa czy tylko ci co mają 200lvl-250 ? Jeśli od nowa to wbiję raczej bo serwer na prawdę warty uwagi.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...