Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie ale ładuje sie i ładuje aż załadować nie może. Wsadź to na megauploud czy na coś..

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Ziomek, tak ci ciężko zobaczyć, co jest w IS ? ... Ogarnij, skoro nie ma w is, to proste, że jest to do zdobycia, w grze.. -.-

Robisz z igły widły..

Pis joł .

te "pis joł" zostaw sobie dla kolegów hm?

Pytam bo właśnie w is jest kaleko. A jak jest to na uj mały piszesz że nie ma?

Zmianki po 150sm,kd po 500-800sm

jeszcze cos chcesz wygęgac?

Opublikowano

19,3 kB/s - 60,7 MB z 114 MB, 47 min to jest luncher

23,4 kB/s - 72,6 MB z 981 MB, 11 godz to jest Klient

Internet mam 24mb/s

Więc dziekuje :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

@up polecam IDM ( Internet Download Menager)

Bardzo polecam ten serwer. Bardzo miła administrcja.

Pablo Chunjo

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jeszcze nie wystartował ? hyhy ! Już jakieś problemy są więc serwer długo nie pośmiga lecz zapowiada się extra.Moim zdaniem... :P

Nie działa mi stronka. :/

Opublikowano

ulepszacze wgl nie dropią znaczy dropią ale nie te co trzeba ;f

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

luncher w co wypakowac ?

wjigrl.jpg

Opublikowano

Serwer dziala caly czas!!!!!!dla tych co im pobiera po 20kb/s,pewnie pobieracie klienta z glownej strony serwera,a tam inny hosting,tutaj SivleR podal klienta na multiupload i mi pobiera 250kb/s czyli spoko,zasysam klienta i na pewno tutaj zagram wkoncu jakis spoko Easy a nie same hardy i mediumy :) Pozdro

Jeszcze nie wystartował ? hyhy ! Już jakieś problemy są więc serwer długo nie pośmiga lecz zapowiada się extra.Moim zdaniem... :P

Nie działa mi stronka. :/

Może nie działać ci stronka własnie to zauwazylem,tutaj w prezce jest sAElian.pl a prawidlowa stronka serwera to sEAlian.pl ,wyglada na to ze zalozyciel zrobil blad w nazwie wlasnego serwera ;d

1421620040-20130630132645uid(xx).jpg

Opublikowano

ładna i czytelna prezentacja, dowiedziałem się z niej prawie wszystkiego o serwerze, od jutra zaczynam ferie więc myślę, że będę miał co robić.

ps& client ściągam 5MB/s przy necie 14Mb więc nie wiem komu kradne transfer.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Podaj ktoś hostingi do dowlandu tego priva z szybszym łączem niż 5 - 40 mb/s

chyba KB a nie MB, użyj akceleratora pobierania, to będzie Ci szło około 150- 300kb

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Teraz to ja rozumiem, leci mi po 2mb i za 8 min bede miał . Myśle że na serwerze sie nie zawiode jak na innych i postoi on :)

wjigrl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...