Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mozna pobrac clienta dlaczego? Wrzuci mi ktos na inny host niz multiupload ? Prosze ;/ na multiupload nie moge pobrac nie mam zadnego przycisku Pobierz nic tylko nazwa clienta

Opublikowano

No bez jaj

Mozna te itemy zdobyc w grze? ;x

kamien duszy srednich

+15% srednie (do zbroii)

kamien duszy ludzi

kamien duszy +18% ludzie (do zbroii)

kamien duszy ataku

+100 ataku (do zbroii)

Da sie to zdobyc w grze ?? ;c

ponawiam

6/7 gdzie bedzie dropić?

Jeżeli tylko IS to pzdr...

Opublikowano

server działa?Strona OFF.Prosze usuńcie te zmiany klasy postaci.Dajcie sobie spokoj^^

Strona jednak działa.Proszę naprawcie Liczbę Graczy online i usuńcie zmiane klasy postaci

Opublikowano

4h z dedyka :D ... Ale, co tam :x

server działa?Strona OFF.Prosze usuńcie te zmiany klasy postaci.Dajcie sobie spokoj^^

Strona jednak działa.Proszę naprawcie Liczbę Graczy online i usuńcie zmiane klasy postaci

Skoro serwer PVP/Easy.. To niech zostanie, boisz się, że BM Ci naje.. ? Zrób eq :*

sygnatura.png

Opublikowano

Verson nie kozacz , bo pewnie Twoje doświadczenie co do metina jest śmieszne.Poprostu każdy szanujący sie server nie ma tych zmianek (no chyba , że w is za dosyć wysoką cenę)

Opublikowano

Verson nie kozacz , bo pewnie Twoje doświadczenie co do metina jest śmieszne.Poprostu każdy szanujący sie server nie ma tych zmianek (no chyba , że w is za dosyć wysoką cenę)

Moje doświadczenie jest śmieszne ? Pozdrawiam cię .. Widzę, że wielki uczony co gra kilkanaście lat [ haha, xD ]

Kozaczę, Faktycznie.. Człowieku , to nie jest HARD/MEDIUM Rozumiesz ?Tutaj, to bez różnicy czy jest czy nie ma, zmianki profesji..

PS: Kto tu jest śmieszny, to jest.. ;) .

sygnatura.png

Opublikowano

Moje doświadczenie jest śmieszne ? Pozdrawiam cię .. Widzę, że wielki uczony co gra kilkanaście lat [ haha ]

Kozaczę, Faktycznie.. Człowieku , to nie jest HARD Rozumiesz ?Tutaj, to bez różnicy czy jest czy nie ma, zmianki profesji..

PS: Kto tu jest śmieszny, to jest.. ;) .

Masz problem?Pisz pw , dla mnie jestes zwykłym gimbem:)Tak gram 5-ty rok i Twoje wiadomości o metinie są pewnie na poziomie 10lvlu na Plu:<

Owszem jest to easy , ale jak ktos wybiera klase to niech gra nią do końca , a nie cwaniaczy , robi wpka a potem zmienia na bm-a.Takie coś jest dla mnie żenujące

Opublikowano

poprostu teraz sciaga w tym momencie 320 osob klienta i dedyk nie wyrabia, jak sie uspokoi bd lepiej, jak na teraz to launcher sciagcie i tak dzis nie zrobi nikt pewnie epikow czy katakumb czy cos...

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

sivleR no ale odpowiedz mi , dalej jesteś 13 latkiem , robiącym błędy w co 2-gim wyrazie?Czy coś się zmieniło?Myśle czy się opłaca grac , bo Immortal był naprawdę świetnym serverem

Opublikowano

Masz problem?Pisz pw , dla mnie jestes zwykłym gimbem:)Tak gram 5-ty rok i Twoje wiadomości o metinie są pewnie na poziomie 10lvlu na Plu:<

Owszem jest to easy , ale jak ktos wybiera klase to niech gra nią do końca , a nie cwaniaczy , robi wpka a potem zmienia na bm-a.Takie coś jest dla mnie żenujące

Kto ma problem, ja ? To ty masz problem, nie wiem czy zauważyłeś .. Ja wyrażam, tylko swoje zdanie, Gimbem ? Nie przedstawiaj się, nie musisz serio .. 5-ty rok ? Interesujące xD...

Chłopcze, każdy ma swoje zdanie .. A ty się do mnie przypier* Jak by ci kazali.. To kto ma w końcu problem, ja czy ty ? Zastanów się co piszesz, a co do ''gimba'' Widziałeś mnie kiedyś, słyszałeś ?Wątpię .. Za dużo internetu, powinni ci go ograniczyć .

PS: Wyrażam tylko swoją opinię także , nie musisz się zaraz przypier..* Do wszystkich . ^^

Pozdrawiam .

Nawet nie odpisuj, Bo nie będę do ciebie pisał na PW .. Po co miałbym pisać , Skoro z ciebie jest wielki inteligent i wyzywasz od ''gimbów'' . :x

Czego was tam uczą w tych szkołach, to ja nie wiem...za przeproszeniem Wypierdalaj.. Bo ja do ciebie nic nie mam, tylko ty widzisz problem . :)

sygnatura.png

Opublikowano

No bez jaj

Mozna te itemy zdobyc w grze? ;x

kamien duszy srednich

+15% srednie (do zbroii)

kamien duszy ludzi

kamien duszy +18% ludzie (do zbroii)

kamien duszy ataku

+100 ataku (do zbroii)

Da sie to zdobyc w grze ?? ;c

ponawiam

6/7 gdzie bedzie dropić?

Jeżeli tylko IS to pzdr...

ile razy bede sie pytal o to samo?

Boisz sie SilveR odpowiedziec?

Opublikowano

Serwer on czy off ? Bo na stronie pisze ze on ale licznik pokazuje 0 osób ?

Server on , ponieważ ktoś co chwile wbija lvle.

Proszę o włączenie licznika^^

Opublikowano

ile razy bede sie pytal o to samo?

Boisz sie SilveR odpowiedziec?

Ziomek, tak ci ciężko zobaczyć, co jest w IS ? ... Ogarnij, skoro nie ma w is, to proste, że jest to do zdobycia, w grze.. -.-

Robisz z igły widły..

Pis joł .

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...