Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Hard Chaos [no Donate]

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co tu grać ;D Cały czas jakies FAKE z tym serwerem,eq niby GM rozdaje.. ;x Lipa ^^ a gdzie teraz grasz Psyyyycha ^^ ?

Tak to zwykle jest w sumie na polskich serwerach^^

Ja gram na WoC póki komputera nie mam :p Później pewnie generic02 będę próbowała ogarnąć:p

Zastanawiałam się nad Destiny 2, bo dużo polaków ale zaś dropić kasę ... -,-

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogolnie nawet fajny admin stworzyl,ale po prostu zlego gm dal bo to jest jakas paranoja co on robi i jak oni faworyzuja jedna z gildii.. Ostatnio na dcs gm hard (na forum nick bloody) odwalil takie cos ze Niemcy mieli dcs,to ten przejmowal i oddawal huntersa pozniej odbili im niemcy i znow tak zrobil. A dcs to 4 razy im wlaczal aby sobie odbili bo nie dawali rady hahaa.

Opublikowano

Bloody to nub :) Pokazał tylko troszeczke rozmowy a tak na prawde latał ze statmi Postaci BejaWCHUJ i mi zadał 70k ze skilla a innych wczoraj na arenie brał na skilla i wszyscy pisali że to haker i mam go zbanowac i mi zaraz napisał mentor pm i pisał że to Ja Hard -.- wtf dlaczego gra kontem ze statmi bez gm-a? i zaczoł tam pisać swoje bajki :) w których były smoki i Piękna Księżniczka Hard :) tak w ogóle jesteś nubem zwykłym który ma postacie ze statami i wchodzi na arene i MCS DCS i zabija ludzi i masz po kontach Potem sie dziwic czemu ludzie odchodza z gry i pisza haker :) jak taki idiota wejdzie i bije na skilla wszystkich .. :)

Opublikowano

Bloody to nub :) Pokazał tylko troszeczke rozmowy a tak na prawde latał ze statmi Postaci BejaWCHUJ i mi zadał 70k ze skilla a innych wczoraj na arenie brał na skilla i wszyscy pisali że to haker i mam go zbanowac i mi zaraz napisał mentor pm i pisał że to Ja Hard -.- wtf dlaczego gra kontem ze statmi bez gm-a? i zaczoł tam pisać swoje bajki :) w których były smoki i Piękna Księżniczka Hard :) tak w ogóle jesteś nubem zwykłym który ma postacie ze statami i wchodzi na arene i MCS DCS i zabija ludzi i masz po kontach Potem sie dziwic czemu ludzie odchodza z gry i pisza haker :) jak taki idiota wejdzie i bije na skilla wszystkich .. :)

Ahahahahaha kazdy wie ze kupiles admina i tylko dla ciebie assasin cie trzyma inaczej takiego zjeb... lenia by nie wziol .. Nawet day moze napisac to samo co ja bo to prawda :>

sygnamoja1.png

Opublikowano

Pelno osob przez tego nooba przestalo grac,a serwer powoli przez niego staje sie zwyklym gownem.

Pełno oczywiscie :) , z 130os online sie robilo do 200 os :) rzeczywiscie pelno

sygnamoja1.png

Opublikowano

Serwer ogolnie nawet fajny admin stworzyl,ale po prostu zlego gm dal bo to jest jakas paranoja co on robi i jak oni faworyzuja jedna z gildii.. Ostatnio na dcs gm hard (na forum nick bloody) odwalil takie cos ze Niemcy mieli dcs,to ten przejmowal i oddawal huntersa pozniej odbili im niemcy i znow tak zrobil. A dcs to 4 razy im wlaczal aby sobie odbili bo nie dawali rady hahaa.

Zgadzam się w 100%! Serwerek jest naprawdę ok, bardzo popularny, dużo graczy gra, widać, że się Assek stara ;)

Ale żeby nie było tak różowo... Bloody to był najgorszy wybór na GMa, jakiego można było dokonać. Od razu wyjaśniam: była już heca na BlackStyle... Rozdawał wepy +100... To go zdegradowało z GMa... Assasin był w tam kiedy to się stało! Troszkę się dziwie, jak mógł dokonać tak złego wyboru, wiedząc, że Bloody już sobie przeskrobał jego opinie... A może tu też działa metoda 'Płacę i chcę rangę' ? xD

I to chyba na tyle.

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Opublikowano

Zgadzam się w 100%! Serwerek jest naprawdę ok, bardzo popularny, dużo graczy gra, widać, że się Assek stara ;)

Ale żeby nie było tak różowo... Bloody to był najgorszy wybór na GMa, jakiego można było dokonać. Od razu wyjaśniam: była już heca na BlackStyle... Rozdawał wepy +100... To go zdegradowało z GMa... Assasin był w tam kiedy to się stało! Troszkę się dziwie, jak mógł dokonać tak złego wyboru, wiedząc, że Bloody już sobie przeskrobał jego opinie... A może tu też działa metoda 'Płacę i chcę rangę' ? xD

I to chyba na tyle.

Zabawne . Owszem na BS ep1 rozdawalem .

Ale to nie znaczy iz nie mozna mnie wziasc na GM nawet z itemdrop bo nikomu nie dam .

A zreszta czemu ja sie tlumacze glupi zawsze bedzie glupim .

no i tak ps : nie mam itemdropa od poczatku tego jak zostalem GM :)

ah bym zapomnial Dzis mcs o 20 :)

sygnamoja1.png

Opublikowano

Ale to nie znaczy iz nie mozna mnie wziasc na GM nawet z itemdrop bo nikomu nie dam .

A co po MCS jak masz wepa +300 ?:D cienki jesteś,jak chcesz iść na MCS gdzie wszyscy gracze są równi (nie mają wygórowanych,kosmicznych + wepów/setów) To graj w eq ze zwykłym + ;]

Tak to nie ma szans żeby Cię zabić.

I nie mów że nie używasz,bo Cię odeśle wyżej.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

wziąć -.-

cooltext9_xqerwsx.png

/echo

/go_zone

/goto

/immortal

/visible

/go_pc

/go_npc

/whereami

/kill_npc

/speedup

/date

/myadmin

/attendance_change

/resetraid

/skillpoint

/statpoint

/questcomplite

/silence

/kick

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Wiec bloody Idiot nie udzielaj się już bo jesteś tępakiem :) to że niemasz itemdropu to szczescie :) Bo ty jestes tak glupi że znów byś każdemu rozdawał rzeczy i nie pierdziel Bajek że płace za admina :) i tylko niszczysz ten serwer a nie pomagasz może i jestem leniem ale to dlatego że chodze do prace i niemam czasu wgrywać rzeczy ale bynajmniej jestem dziennie na serwerze i wchodze i oglądam server a nie tak jak by wbijasz na konto ze statami i Zabijasz ludzi na skila a potem Wszyscy pisza ze serwer upada bo sami hakerzy i przestan juz plakac i graj uczciwie a nie Gm ktory gra na koncie ze statami zabija ludzi i Sie Smieje .....

Opublikowano

Oj Hard.. nikt Cię tu nie lubi.. jakie to smutne.. może zacznij być fair w stosunku do innych graczy ?

@edit: Są określone zasady : nie używać cube na arenie i grodach - w innym wypadku ban. Niektórzy ich przestrzegają, a inni nie i co ? Nadal nikt z nich nie dostał bana.. to jest fair? Czemu jedni mogą mieć wepy powyżej +27 i składać wszystkich na skilla czy dwa, a inni nie?

Opublikowano

Assasin, ja Ci radze usunąć Roy'a i Siban'a, ponieważ z niego baaaardzo łatwo można itemy kopiować.

Wiec bloody Idiot nie udzielaj się już bo jesteś tępakiem :) to że niemasz itemdropu to szczescie :) Bo ty jestes tak glupi że znów byś każdemu rozdawał rzeczy i nie pierdziel Bajek że płace za admina :)
i tylko niszczysz ten serwer a nie pomagasz może i jestem leniem ale to
dlatego że chodze do prace i niemam czasu wgrywać rzeczy ale bynajmniej
jestem dziennie na serwerze i wchodze i oglądam server a nie tak jak by
wbijasz na konto ze statami i Zabijasz ludzi na skila a potem Wszyscy
pisza ze serwer upada bo sami hakerzy i przestan juz plakac i graj
uczciwie a nie Gm ktory gra na koncie ze statami zabija ludzi i Sie
Smieje .....

Wyjdź idioto, lepiej się nie wypowiadaj tu, każdy wie że masz ADM'ina dla szpanu bocie xD .

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Mi się już pobiera. :3 Według mnie, serwer wygląda na fajny. No ale cóż, pożyjemy, zobaczymy. ;)

konachancom138117animal.jpg
What hurts the most

Was being so close

♥ ♥

Opublikowano

Assasin, ja Ci radze usunąć Roy'a i Siban'a, ponieważ z niego baaaardzo łatwo można itemy kopiować.

Wyjdź idioto, lepiej się nie wypowiadaj tu, każdy wie że masz ADM'ina dla szpanu bocie xD .

thx day wywale :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Tutaj postać startuje od 1 lvl?

@Edit 1

Jest ktoś online? :D Właśnie weszłam do gry. Hard > K4. Mój nick; SOHIPST4. Dodawać do znajomych. Przy okazji, szukam gildii :D.

konachancom138117animal.jpg
What hurts the most

Was being so close

♥ ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...