Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Hard Chaos [no Donate]

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie włączam :-)

Powodzonka :-)

Miłej gry :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERVER !!! , widze ass ze jestem na scrennach :D ladnie ladnie :D

zapraszam do obejzenia filmiku z Hard pozdrawiam GS-Shlumpf

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Zmień rozdzielczość :-)

Miałem dodać to wczoraj ale siła wyższa :-)

Nowe P2

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Zmień rozdzielczość :-)

Miałem dodać to wczoraj ale siła wyższa :-)

Nowe P2

A ichi też doddany czy tylko scra.?

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Małe Nowości :

Teraz będę rzadko mam sporo nauki

Box1jpg_xqxexep.jpg

Box1jpg_xqxexws.jpg

Box1jpg_xqxexah.jpg

Box1jpg_xqxexqs.jpg

Box1jpg_xqxenph.jpg

Box1jpg_xqxenpe.jpg

Box1jpg_xqxenhe.jpg

Box1jpg_xqxennh.jpg

Box1jpg_xqxennw.jpg

Box1jpg_xqxeexw.jpg

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

TAK KOŃCZĄ FRAJERZY

Frajerzy :D ;P Dobre + ;D

Dlaczego cały czas dostaję SE przy graniu? Dodam, że biję z petem. >.<

Frajerzy tak konczą gre na Hard :D -_-

csrvlogo.png

Opublikowano

Frajerzy :D ;P Dobre + ;D

Frajerzy tak konczą gre na Hard :D -_-

dobra kurwa nie lubcie Miyoshi, ale na chuj sie wypowiadacie.? -.- Gówno Nas interesuje co Wy sądzicie o innych... Przy kompie kozak z rl cicha myszka bojąca się każdego.... -.- Prosze następnym razem najpierw pomyśl (jak to by wyglądało w rl), a później działaj -.-

@dajcie te +5% jeszcze +45% i ban :D

Opublikowano

Jeśli macie problem z SE przy LVL co za problem napisać do mnie?

Polecam zmienić Postać i po sprawie :-)

Masz problemy z Plecakiem??

Wywal HS i po sprawie..

Jakieś jeszcze Problemy....

MEDIATOR i MODERATOR

Proszę o wywalenie tematów spamów

Ps. Jeśli komuś sie u nas nie podoba zapraszam na inne serwery które padną po max 3 miechach Mój jak na razie stoi :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Źle się zaczyna dziać... Po pierwsze GMa ma niewłaściwa osobą, która uchodzi za nietykalną tylko dlatego, że jest moderatorem na forum. Po 1 owy GM nie tyle nie jest obiektywny co działa na niekorzyść polaków. Wyzwiska na wczorajszym grodzie, wyklinanie. Ze strony GMa - spoko. Ze strony graczy ? - 2-3 osoby z gildia która odbiła wczoraj dcs wdały się w "konflikt" z GMem. Jakie konsekwencje ? - Nowy DCS - bo jak powiedział ów GM - Ta gildia DCSu mieć nie będzie.

Chcecie ściągać ludzi do grania a Assasin nie tyle faworyzuje GMa za pomoc na forum, a raczej czyni go nietykalnym... To chyba może się nie podobać...

Jak nie ma kto moderować forum to ja bardzo chętnie się zgłoszę i nie chce za to GMa w grze. Jeden warunek - Hard traci GMa bo to jest już przesada, i to nie lekka, co on wyprawia.

Serwer ogólnie jest świetny, ludzie w porządku, admin rewelacyjny, wszystko na bieżąco stara się ogarnąć.

Ale jak Bloody ma GMa to aż się grać odechciewa...

PS. Zapowiedział jeszcze, że stracimy MCS... Ciekawe co z tego wyniknie...

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

No wiec tak , z racji tego ze wasza gildia nadmiernie wyzywala , uzywala wulgaryzmow i im napisalem ze dostana bana rozkrecili sie jeszcze bardziej .

Tak wiec odrazu mowie nie mam zamiaru sie z wami uzerac skoro 12 latki beda mi tutaj klnac .

Rezygnuje z tego GM i serwera natychmiast bo to co tutaj sie dzieje przekracza ludzkie granice .

Gildia Bane (TTD) dostawala itemki od jakiegos admina . Takze ja odrazu mowie w tym bagnie tkwic wiecej nie bede .

Pozdrawiam

sygnamoja1.png

Opublikowano

Mentor wypierdalaj, Assasin jest HeadAdminem, ty jesteś zwykłym plebsem który kupił admina za kase, Nic dla servera nie zrobiłeś, nawet 1 itemu nie dodałeś jebany prostaku. Usuń ten nick z forum "Administrator" Jebany plebsie, to rozkaz.

Opublikowano

Nie chce nic mowic ale jestem przekonany ze Mentor swoim "ziomkom" daje itemki ...

Z racji tego iz duzo graczy mnie poprosilo abym zostal na serwerze , nie odchodze gdyz musze zaprowadzic porzadek tutaj z graczami .

Pozdrawiam .

sygnamoja1.png

Opublikowano

Nie chce nic mowic ale jestem przekonany ze Mentor swoim "ziomkom" daje itemki ...

Z racji tego iz duzo graczy mnie poprosilo abym zostal na serwerze , nie odchodze gdyz musze zaprowadzic porzadek tutaj z graczami .

Pozdrawiam .

jedna os więcej jedna osoba mniej =) dla server'a to mała różnica

No wiec tak , z racji tego ze wasza gildia nadmiernie wyzywala , uzywala wulgaryzmow i im napisalem ze dostana bana rozkrecili sie jeszcze bardziej .

Tak wiec odrazu mowie nie mam zamiaru sie z wami uzerac skoro 12 latki beda mi tutaj klnac .

Rezygnuje z tego GM i serwera natychmiast bo to co tutaj sie dzieje przekracza ludzkie granice .

Gildia Bane (TTD) dostawala itemki od jakiegos admina . Takze ja odrazu mowie w tym bagnie tkwic wiecej nie bede .

Pozdrawiam

Każdy to wie, że adm daje itemy "Friends'ą"

Źle się zaczyna dziać... Po pierwsze GMa ma niewłaściwa osobą, która uchodzi za nietykalną tylko dlatego, że jest moderatorem na forum. Po 1 owy GM nie tyle nie jest obiektywny co działa na niekorzyść polaków. Wyzwiska na wczorajszym grodzie, wyklinanie. Ze strony GMa - spoko. Ze strony graczy ? - 2-3 osoby z gildia która odbiła wczoraj dcs wdały się w "konflikt" z GMem. Jakie konsekwencje ? - Nowy DCS - bo jak powiedział ów GM - Ta gildia DCSu mieć nie będzie.

Chcecie ściągać ludzi do grania a Assasin nie tyle faworyzuje GMa za pomoc na forum, a raczej czyni go nietykalnym... To chyba może się nie podobać...

Jak nie ma kto moderować forum to ja bardzo chętnie się zgłoszę i nie chce za to GMa w grze. Jeden warunek - Hard traci GMa bo to jest już przesada, i to nie lekka, co on wyprawia.

Serwer ogólnie jest świetny, ludzie w porządku, admin rewelacyjny, wszystko na bieżąco stara się ogarnąć.

Ale jak Bloody ma GMa to aż się grać odechciewa...

PS. Zapowiedział jeszcze, że stracimy MCS... Ciekawe co z tego wyniknie...

Przestań płakać -.- Ciesz się, że masz server na którym nie musisz ładować cash'u (chociaż ja wole takie z is'em -.-)

Opublikowano

Chwała Assasinowi za ten serwer. Cieszę się, że jest. I nie płacze tylko wkurza mnie Blood chociaż wydawał się porządnym człowiekiem jak wcześniej z nim grałem. Nie widzę go po prostu na stanowisku GMa. I wyzywanie od 12 latków wszystkich jeżeli się ich nie zna też świadczy o czyimś poziomie.

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Jeśli macie problem z SE przy LVL co za problem napisać do mnie?

Polecam zmienić Postać i po sprawie :-)

Masz problemy z Plecakiem??

Wywal HS i po sprawie..

LOL xD

Zaraz będzie: nie możesz się zalogować? Zrób nowe konto! Nie możesz pobrać klienta? Poproś kogoś, żeby Ci wysłał! Nie możesz się zarejestrować? To nie graj!

Opublikowano

Chwała Assasinowi za ten serwer. Cieszę się, że jest. I nie płacze tylko wkurza mnie Blood chociaż wydawał się porządnym człowiekiem jak wcześniej z nim grałem. Nie widzę go po prostu na stanowisku GMa. I wyzywanie od 12 latków wszystkich jeżeli się ich nie zna też świadczy o czyimś poziomie.

Elo to ja LolekPL ;-)

Opublikowano

LOL xD

Zaraz będzie: nie możesz się zalogować? Zrób nowe konto! Nie możesz pobrać klienta? Poproś kogoś, żeby Ci wysłał! Nie możesz się zarejestrować? To nie graj!

Nie lecz problem tkwił Lino w Gamesie bo zwiększając Level Cupa nie zmieniłem jednego Offesa i dla tego Był SE

http://i.epvpimg.com/vOh4g.png

W sumie, to do Was pasuje.

Lino jak ja kocham twoje docinki ale dzięki Ci wielkie bynajmniej wiem co Poprawić <3

Kochanek,jak zmienie się w Niemca lub będe twoim kolegą to też mi dasz fajne itemki ? ;x tak tylko pytam ^^

Niemcom nie daje lecz sprzedaje Gildi Bane dałem parę itemków lecz mam je już spowrotem :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Lino jak ja kocham twoje docinki ale dzięki Ci wielkie bynajmniej wiem co Poprawić <3

Przecież ja tylko raportuję co trzeba poprawić.

@topic

Lisy mają chyba obniżoną wartość dropu lisich kit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...