Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Hard Chaos [no Donate]

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

% wejścia hs na broń wynosi ?

Moje 20 kart graficznych właśnie nad tym pracuje. Jak tylko uda się im to wyliczyć to zrobię edycję posta.

Pozdrawiam.

EDIT

WYLICZONE! OKOŁO (0,9539392014(32))^2!

Opublikowano

Elo mam pytanie czy Cieniem mozna grac od 1 lvl czy trzeba wbic 90 ??

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Mediatorzy Prosił bym o Skasowanie Postów Osób spamujących w tym Poście

Sami wiecie kto spamuje więc proszę o wyczyszczenie bo wychodzi na to że to Forum jest Tylko i wyłącznie do spamowania

Jeśli macie śmiecić to proszę aby cała reszta Zakładała Swoje poty i tam spamowała :-)

Pozdrawiam

W przeciwnym wypadku Poproszę o zamknięcie bo dzieje się to samo co było wcześniej :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Moderatorów prosiłbym o skasowanie postów osób spamujących w tym wątku.

Sami wiecie kto spamuje, więc proszę o wyczyszczenie, bo wychodzi na to że to forum jest tylko i wyłącznie do spamowania.

Jeśli macie śmiecić to proszę, aby cała reszta zakładała swoje wątki i tam spamowała :-)

W przeciwnym wypadku poproszę o zamknięcie, bo dzieje się to samo co było wcześniej :-)

Pozdrawiam

Sory, musiałem.

@topic

Mógłbyś powiedzieć mi gdzie znajdę oficjalne zasady panujące na serwerze?

Opublikowano

Słuchaj lino mam do Ciebie małą radę

Więc : Wstań ze swoją 15stlo Letnią dupą od kompa weź się za robotę to pogadamy Dla mnie to co robisz to czysty spam dziwie się że nie dostałeś bana za Multi konto (Każdy wie że to twoje drugie konto) Wychodzi na to że Ci co rozdają bany mijają Ciebie SZEROKIM ŁUKIEM Twoje Spamy Mają w NOSIE Odczekam jeszcze parę dni Mam screeny Twojego 2 giego konta i tego podeślę je do ADM może on coś z Tym zrobi i zmieni Ekipe forum bo to Co robisz sor naprawde no nie podoba mi się. Tydzień temu do day miałeś sapy o Tło strony Jak sam tło zakosiłeś więc o co kaman. Kolejne byłem na Twojej stronie i Wybacz mam tam Miliardy błędów więc Patrz na siebie. Postaw swój serverek Zobaczymy co TY potrafisz PRO coś tam jak Ciebie tam w wcześniejszych postach nazywali a te Błędy co zaznaczyłeś daruj sobie serio Idź do pracy na 24h wróć Przeczytaj posta od kogoś takiego jak Ty będziesz odpisywał ledwo widząc klawiature to zobaczysz co ja czuję Jeśli masz coś jeszcze do dodania, dodaj siostrze w pokoju obok. Lecz jeśli to Tobie nie pomoże to Prosze Ciebie z Łaski twojej Jeśli masz taki spam walić wal sobie na karteczce albo napisz mi na PW co ci się nie podoba a to o Obliczeniach przy 10 Kart graficznych Znam Ciebie aż za dobrze i wiem że nawet na jedną Konkret Ciebie nie stać więc przestań ludzi oszukiwać. Skąd Ciebie znam wystarczy otworzyć oczy a będziesz wiedział Kto jest Twoim sąsiadem POZDR.

Cały spam proszę skasować wejdę za 2 dni zobaczę czy go nie ma.

Jeśli w Ciągu 2 dni nikt z Tym nic nie zrobi Proszę o Zamknięcie tematu i Skasowanie go bo ponowne kolejne otwieranie go nie ma dalej sensu jak widać 15sto latki wracają ze szkoły i zaczyna się spam zobaczcie sobie CAŁA załogo z MPC czy na epvp jest tak samo za takie rzeczy co się tu dzieją walą spamy Niby topiki Lecą % a potem bany a Tu tak Dajecie bany a taki Lino Zakłada sobie 2 3 czasem 5 6 kont i leci ze spamem dalej więc coś chyba wam nie gra.

Dla mnie 5% Poproszę jestem świadomy co pisałem i czekam żebyście RUSZYLI DUPY DO ROBOTY !!!!

@topic

Znajdziesz na moim Forum

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

serwer schodzi na psy.

administracja.

bloody gm?

najs, ile juz jego psiapsiulek ma itemy +999?

niekonczona ilosc golda?

to samo "palcio"

ja prdl.

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

No jak znajdziesz kogoś takiego kto ma taki + item jesteś The best :-) I nie gadaj bo nie grałeś

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Słuchaj lino mam do Ciebie małą radę

Więc : Wstań ze swoją 15stlo Letnią dupą od kompa weź się za robotę to pogadamy Dla mnie to co robisz to czysty spam dziwie się że nie dostałeś bana za Multi konto (Każdy wie że to twoje drugie konto) Wychodzi na to że Ci co rozdają bany mijają Ciebie SZEROKIM ŁUKIEM Twoje Spamy Mają w NOSIE Odczekam jeszcze parę dni Mam screeny Twojego 2 giego konta i tego podeślę je do ADM może on coś z Tym zrobi i zmieni Ekipe forum bo to Co robisz sor naprawde no nie podoba mi się. Tydzień temu do day miałeś sapy o Tło strony Jak sam tło zakosiłeś więc o co kaman. Kolejne byłem na Twojej stronie i Wybacz mam tam Miliardy błędów więc Patrz na siebie. Postaw swój serverek Zobaczymy co TY potrafisz PRO coś tam jak Ciebie tam w wcześniejszych postach nazywali a te Błędy co zaznaczyłeś daruj sobie serio Idź do pracy na 24h wróć Przeczytaj posta od kogoś takiego jak Ty będziesz odpisywał ledwo widząc klawiature to zobaczysz co ja czuję Jeśli masz coś jeszcze do dodania, dodaj siostrze w pokoju obok. Lecz jeśli to Tobie nie pomoże to Prosze Ciebie z Łaski twojej Jeśli masz taki spam walić wal sobie na karteczce albo napisz mi na PW co ci się nie podoba a to o Obliczeniach przy 10 Kart graficznych Znam Ciebie aż za dobrze i wiem że nawet na jedną Konkret Ciebie nie stać więc przestań ludzi oszukiwać. Skąd Ciebie znam wystarczy otworzyć oczy a będziesz wiedział Kto jest Twoim sąsiadem POZDR.

nRewb.jpg

1. "15stlo"-latek nie może legalnie pracować, coś takiego może wydarzyć się tylko w Twoim przypadku.

2. Każdy może inaczej oceniać czy post jest spamem czy nie.

2.1. Skoro moje spamy masz w nosie i omijasz je szerokim łukiem, to czemu przed chwilą o nim napisałeś?

3. Tak, miałem, bo pomysł był splagiatowany bez zgody autora. Sam zakosiłem tło? Nie, są to przerobione pliki gry, więc pomysł jest mojego kolegi (właśnie to zostało splagiatowane), a własność dalej pozostaje w rękach Barunson.

4. Znajdź jakiś błąd niejęzykowy na mojej stronie. Właśnie pokazałeś, jaki to jesteś prawdomówny: Jeśli umiesz parę słów po angielsku zapraszam: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Flinoskoczek.eu&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

5. Ja nie stawiam swojego serwera, bo wiem, że wymaga to ogromnego nakładu pracy i poświęconego czasu i przyznaję, że musiałbym się w wielu rzeczach doszkolić, bo nie zamierzałbym być Wielkim Developerem, którego narzędziem jest kopiuj i wklej. Od kiedy Day na Twoim serwerze przestał dodawać update'y to nie widziałem nic nowego - ciekawe.

6. Kolejny raz wymyślasz. Pracować 24h nie można, chyba, że dodajesz sobie godziny z całego tygodnia...

7. W rzeczy samej, dlatego zamiast karty graficznej używam paru miliardów tranzystorów, które zawsze noszę pod ręką.

8. Najlepsze na koniec, czyli moje multikonto - aż trzeba rozłożyć punkt na więcej niż jedną linię.

- "(Każdy wie że to twoje drugie konto) " - no to ciekawe, wszyscy wiedzą, zaś ja nie.

- linoskoczekBAN zostało założone na czas banicji i nie jest już mi potrzebne, a gdy pierwsze konto jest zbanowane, to użytkownik ma prawo do założenia kolejnego. Teraz już go nie potrzebuję, bo mam normalne konto.

- Doszły mnie słuchy, że jestem IBBT. Na szczęście tylko ja i on o tym nie wiemy. Przecież to, że pisaliśmy ze sobą poprzez PW nic nie znaczy, bo ja mam rozdwojenie jaźni i odpisuję samemu sobie, albo jeszcze lepiej, robię to dla zmyłki, bo wiem, że ktoś może się przyczepić!

Zakładając, że i tak tego nie przeczytasz, bo pracujesz 24/7, kończę dyskusję. Widzę, że zacząłeś do mnie pisać PW, więc chętnie z Tobą porozmawiam na różne tematy właśnie tam i sam zapobiegniesz spamowi (chyba taka jest poprawna forma) w temacie.

@topic & @2up

Ja też tak sądzę, ale zauważyłem to już jakiś czas temu.

Opublikowano

No jak znajdziesz kogoś takiego kto ma taki + item jesteś The best :-) I nie gadaj bo nie grałeś

grałem i srudiego dłuuugo znam i wiem jakie przewały robi :)

jeszcze na seniorze i BS ;)

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

grałem i srudiego dłuuugo znam i wiem jakie przewały robi :)

jeszcze na seniorze i BS ;)

nie robi spokojnie nie musisz się o to bać xD dziś przeskanowałem all EQ nic nie było max na jaki trafiłem to +30 Eventówka

Serwer polecam miła administracja i wgl. :) I zapraszam :)

Thx Ja jako ADM też Polecam :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

nie robi spokojnie nie musisz się o to bać xD dziś przeskanowałem all EQ nic nie było max na jaki trafiłem to +30 Eventówka

Thx Ja jako ADM też Polecam :-)

max + to min +41, bo mam taki:D fakt faktem na low lv, ale co tam

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

max + to min +41, bo mam taki:D fakt faktem na low lv, ale co tam

Wiem o tym tych nie wywalałem :-)

Mały zwiastun Co będzie dziś dodane :-)

Beztytuuj_xqsenhs.jpg

Beztytuuj_xqsnewr.jpg

Beztytuuj_xqsnwre.jpg

Beztytuuj_xqsnwws.jpgTo i Wiele więcej TYLKO na Hard-Chaos

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

No i Skończone :-) Specjalnie dla Fanów Hard-Chaos

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

To może byś tak dodał chociaż credizz :rolleyes:

Kusza + okulary są by ZaTii ( Dev z Delirious lc ).

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Napisałem że Thx ZaTii

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...