Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Hard Chaos [no Donate]

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzecznie informuję - każdy kolejny post, odbiegający od tematu, nagrodzony zostanie warnem i blokadą pisania. Skończcie spamować.

Właśnie ty w tym momencie dalej "uprawiasz " spam.

Co do tematu ,

Dlaczego te raty są podane w % ? jak to ma być * lub x

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie ty w tym momencie dalej "uprawiasz " spam.

Co do tematu ,

Dlaczego te raty są podane w % ? jak to ma być * lub x

Bo ona myśli że jej wszystko wolno -.- bo ma moderatora,i na swój spam nie patrzy tylko innym % wlepia..od władzy się w głowie powaliło ^^

@Dlaczego nie mogę wejść do Ege ?:O

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Bo ona myśli że jej wszystko wolno -.- bo ma moderatora,i na swój spam nie patrzy tylko innym % wlepia..od władzy się w głowie powaliło ^^

@Dlaczego nie mogę wejść do Ege ? :O

zgłosiłem to , bo ja za bzdety dostawałem % .

Opłaca się grać na tym serwerze ? bo coś kochanek17 , pisał że nie ma teraz czasu zajmować się serwerem

Opublikowano

nie oplaca sie moim zdaniem same bugi na tym serwie sa tarian nie dziala bronie na 220lvl so gorsze od broni na 173lvl niechce mi sie reszty bugow wypisywac

Opublikowano

Gm wywala mi osoby z gildii,bije na spotach i w ogole co to do cholery ma byc all maja isc do hunters bo co za silni jestesmy czy co? Nie moja wina ze hunt to noobki i nikt ich nie lubi,wiec nie niszcie mi gildii...

Opublikowano

Na 4-Fun zabieram all GM & GS

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Gm wywala mi osoby z gildii,bije na spotach i w ogole co to do cholery ma byc all maja isc do hunters bo co za silni jestesmy czy co? Nie moja wina ze hunt to noobki i nikt ich nie lubi,wiec nie niszcie mi gildii...

No i czego płaczesz?... ja bym na twoim miejscu poszedł na inny server, bo co teraz sie tu wyrabia jak mentor dostał ADM'a to sie załamałem.

@Gdzie moge wydropić lisie futro?

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

No i czego płaczesz?... ja bym na twoim miejscu poszedł na inny server, bo co teraz sie tu wyrabia jak mentor dostał ADM'a to sie załamałem.

@Gdzie moge wydropić lisie futro?

no dokladnie mentor ci*ta jeba*a taka ze szok placi za admina bo nie umie na niego zapracowac :O .

@A no wiesz chyba na drzewoludach .

sygnamoja1.png

Opublikowano

@Dlaczego nie mogę wejść do Ege ? :O

Moderator ma prawo doprowadzać użytkowników do porządku, jeżeli jest zaniżany poziom dyskusji.

Miałam o coś zapytać przy okazji... a właśnie. Po pierwsze: serwer dalej się trzyma? Po drugie: planujesz wprowadzić coś nowego i ogarnąć ten cały bałagan tam?

Opublikowano

Moderator ma prawo doprowadzać użytkowników do porządku, jeżeli jest zaniżany poziom dyskusji.

Miałam o coś zapytać przy okazji... a właśnie. Po pierwsze: serwer dalej się trzyma? Po drugie: planujesz wprowadzić coś nowego i ogarnąć ten cały bałagan tam?

droga Moniko ja ci odpowiem bo bedzie szybciej :)

Tego syfu nie da rady ogarnac puki jest tam "[ADM]Mentor" on tak taki syf zrobil ze sam wizatek tego by nie ogarnol . Serw a no odziwem sie trzyma ciekawe jak dlugo .

Aha i do cb pytanko moniczko grasz jeszcze na jakims serwie? ostatnio cie widzialem tylko na lcgn02.

Wiadomosc dnia : Day Ma sraczke :D:D

sygnamoja1.png

Opublikowano

Powoli ogarniam co się Tam dzieje jak patrzę w bazie przeglądam Inventory Połowa graczy biega z Max +70

Kończę wzbogacać te Tole co xDayEnd Udostępnił ale nie zConvertorował je aby działały Np jak Quest tool Pewnie wszyscy chcieli by tego toola w 100% działającego w Przerwach od nauki aby ręka mi odpoczeła od pisania to pisze i edytuje ten program

Tak jak mówiłem server Cały czas się trzyma jak planowałem Cały czas dostaje notki że jeden z Najlepszych Privków jakie były no ale Lino i cała jego brygada sądzą inaczej :-)

-> BloodyOSG (Osowa Góra xD) słuchaj nie dam GM na Hard bo widzisz co się dzieje

Teraz sypie bany za wszystko co w regulaminie i bez wyjątku.

NP "your serve is top<3" To mi na skype napisał ADM FanaticLC

Damy rade :-) Server stoi i stać będzie :-) jak by każdy Pomógł z was lepiej by było bo non stop słyszę to nie działa i to :-) a Jestem Sam

Aromat Ma dostęp do Bazy w 4-Fun do harda mam tylko ja :-) więc jak coś się dzieje na Hard to TYLKO moja wina :-)

Jeszcze raz wybaczcie ale Spadam dalej do nauki :-)

Nie chce 5% bo odpisałem na temat serva bo widzę że tu za wszystko % lecą a bany 3 dniowe wyłapałem chyba z 5 razy xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

to na pw albo edytuj post,, to juz koniec z serwem? J

Opublikowano

Marcin serwa zrobiles dobrego,ale zle dobrales gm niestety oni wszystko zepsuli,na forum mam perma w ogole nie wiem za co bo na forum nic postow nie pisalem praktycznie dostalem perma od harda (chyba za te ss na 7 stronie) czyli za prawde:) No ale spoko,jakos przezyje

Opublikowano

Marcin serwa zrobiles dobrego,ale zle dobrales gm niestety oni wszystko zepsuli,na forum mam perma w ogole nie wiem za co bo na forum nic postow nie pisalem praktycznie dostalem perma od harda (chyba za te ss na 7 stronie) czyli za prawde:) No ale spoko,jakos przezyje

No sorka olo pewnie za prawdę :-) Jak skończę się uczyć jakoś nad ranem wejdę i zdejmę Tobie :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

No sorka olo pewnie za prawdę :-) Jak skończę się uczyć jakoś nad ranem wejdę i zdejmę Tobie :-)

Nie chce nic mowic ale to ty mu dales bana hyhyhy

Monis no nie dawaj mi tych 5% bo chce popisac troszke :P

sygnamoja1.png

Opublikowano

ADM FanaticLC

Jeden z najgorszych cweli jakich nosiła matka ziemia.

@Moze ktos mi jeszcze powiedzieć gdzie dropić wepy 300 lvl?

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Moderator ma prawo spamić gdzie popadnie ? yhy.... bo po twoich postach to widać w każdym temacie "wyjaśnione zamykam" i takie nabijanie 3k postów jest bezsensowne :) "RÓWNOŚĆ" Chyba Ci nic nie mówi,a jak ktos coś tutaj zapyta na temat serwera i odpali MPC za 1h widzi Powiadomienie - 5% z twojej strony,w 1 dzień chyba dostałem od Ciebie 10-15 % :)

To są czynności, które moderator MUSI wykonywać.

Btw. koniec spamu.

/Miyoshi.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...