Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Płyta gangu albanii to nie ma być rap(brx pisał) więc w tym temacie chyba tylko dlatego, że tworzą go "raperzy", mimo wszystko jeśli mam to sprawdzić to raczej z nudów.

Opublikowano

ja tam nie rozumiem podniecania sie popkiem ponad miare. slizg pojara sie jakiś czas a potem forumki podłapią beke i beda go ciskać. norma.

Opublikowano

ja tam nie rozumiem podniecania sie popkiem ponad miare. slizg pojara sie jakiś czas a potem forumki podłapią beke i beda go ciskać. norma.

ja tam nie rozumiem czemu bierzesz to na serio xD przeciez to jasne i oczywiste, ze kazdy (przynajmniej tak mi sie wydaje) cisnie z niego beke, ale w sumie moge sie mylic :D

Opublikowano

ja tam nie rozumiem czemu bierzesz to na serio xD przeciez to jasne i oczywiste, ze kazdy (przynajmniej tak mi sie wydaje) cisnie z niego beke, ale w sumie moge sie mylic :D

na moje to nie do końca właśnie jest beka

Opublikowano

Przecież Popek zrobił w c**j progres od czasów firmy i to mówię teraz serio, z resztą każdy to zauważy bo jest przepaść. Niektóre kawałki są spoko ale może nie przez sam poziom tak jak Darianna która tak naprawdę przeszłaby bez echa przez ten tekst ale on - Popek to niesie, zmienił podejście i czuć zabawę z tego kawałka + bit matheo i nikogo nie obchodzi nijaki tekst bo refren i Popek  przez styl to niosą.

Opublikowano

wiadome przecież że Paluch od dłuższego czasu dominuje na arenie Polskiego Rap

Beka troche z Tomasza Chady którego przymkneli kilka dni po nagraniu "Szukajcie aż znajdziecie" xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

wiadome przecież że Paluch od dłuższego czasu dominuje na arenie Polskiego Rap

Beka troche z Tomasza Chady którego przymkneli kilka dni po nagraniu "Szukajcie aż znajdziecie" xD

nie zapominaj o kalim gibbsie i king tombie, ziomek

Opublikowano

nie zapominaj o kalim gibbsie i king tombie, ziomek

Kali poza refrenami słabo :) a TomB to łak. Paluch zdecydowanie ponad wszystkich. Ogólnie za dużo syfu jest na rynku takie RPK, Tede, donGURALesko, Popek itp. przecież tego nie da się słuchać :c

na Tedego to teraz moda jest w gimbazjach PLNY.. tylko czekać aż ktoś nagra diss i go pogrzebie. Peja go uciszył na pare lat lecz widze że Tedziunio zmartwychwstał :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Siemka, mam pytanie znacie kogoś fajnego kto gra w Polsce horrorcore oprócz Słonia i Opała? :)

chamskie rzeczy eripe xDDDDD

Opublikowano

chamskie rzeczy eripe xDDDDD

To nie to, musi być większy "rozpi****" ujmę to tak w ch*j flaków itp. :D

coś takiego:

7729614441163031041951.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...