Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smieszny jesteś .. mówisz ze ostr i hades to prowo a jaracie się marna płyta ziola.. beka w chuj

i chuj wam do dupy tak szczerze jak jaracie się czarnuchami którzy nawijają o tym jak na urodziny by chcieli dużo dziwek ...

Kolejny wyznawca "przekaz rapu"?

7m9a.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

smieszny jesteś .. mówisz ze ostr i hades to prowo a jaracie się marna płyta ziola.. beka w chuj

i chuj wam do dupy tak szczerze jak jaracie się czarnuchami którzy nawijają o tym jak na urodziny by chcieli dużo dziwek ...

A wypierdalaj pan w chuj z takimi tekścikami, jak się ma wszystko geniuszu to zostają tylko dziwki, masz jakieś wspomnienia z dzieciństwa? #KAZAŁŁAPAĆZAFAJĘ #SBS

Kurwa gdzie OSTR, a gdzie Zioło. Zioło>OSTR #WCHUJBOGACTWA #SŁEG #WPIERDOTRUSKUL

#NIECHJAŚNIEWIELMOŻNYKOKOSZDODAHASZTAGINAMPCFORUM

Zależy. Polski rap nie jest zbyt fajny, a ich styl. hm.. o gustach się nie dyskutuje, lecz jest to temat do dyskusji.

Uwielbiam jednego Polskiego rapera, za jego mądre teksty i wgl. za wszystko, za styl, za to kim jest i zdania nigdy nie zmienie.

Sulin, jedyny w swoim rodzaju, ta piosenka powala.. :

Sulin? Zapytałbym się czy to prowo ale to nie slg.

Opublikowano

Beka. Przecież Siema Siema >>>>>> HAOS

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Beka. Przecież Siema Siema >>>>>> HAOS

Ale on jeszcze nie rozkminił tych wersów o "złote lata to nie 2k5" beka...

Za to te "jest jedna rzecz za którą warto żyć, a nawet kilka / ale hip-hop nie jest jedną z nich / hip-hop to dziwka, stara odrapana proca, / dobra raz na jakiś czas ale jak ją można kochać"

Jakby nie było to OSTR był spoko do czasu kiedy nie zaczął pierdolić farmazonów i odwracać się od tego o czym wcześniej rapował #HIPOKRYZJA

http://kaaban.blogspot.com/2012/07/zioo-hip-hop-2012.html

Opublikowano

Ale on jeszcze nie rozkminił tych wersów o "złote lata to nie 2k5" beka...

Za to te "jest jedna rzecz za którą warto żyć, a nawet kilka / ale hip-hop nie jest jedną z nich / hip-hop to dziwka, stara odrapana proca, / dobra raz na jakiś czas ale jak ją można kochać"

Jakby nie było to OSTR był spoko do czasu kiedy nie zaczął pierdolić farmazonów i odwracać się od tego o czym wcześniej rapował #HIPOKRYZJA

http://kaaban.blogspot.com/2012/07/zioo-hip-hop-2012.html

Laik w level up 1 nawijał że żyje dla rapu a w so large zarapował że ma wyjebane na ta rap grę. Zaraz ci wersy wkleję ..

To nie hipokryzja tylko ludzie się zmieniają , ale widać jesteś za głupi by to rozkminić.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Przesadziłem może z tym że plyta zioła to gówno .. bo tak nie jest .. ale denerwują są wasze posty każdy inny raper oprócz zioła to dla was prowo..Sa raperzy ktorzy odrazu można eliminować i nie wiadomo jaki masz gust rapowy nie da się powiedzieć że znacza coś w rap grze .. ale są też inni którzy są swietnymi raperami tylko robią to w inny sposób niż jak wam się podoba i to ich nie wyklucza.

Mam nadzieje że kminisz co mam na myśli..

Opublikowano

Laik w level up 1 nawijał że żyje dla rapu a w so large zarapował że ma wyjebane na ta rap grę. Zaraz ci wersy wkleję ..

To nie hipokryzja tylko ludzie się zmieniają , ale widać jesteś za głupi by to rozkminić.

Kurwa co ma Laik do OSTRa? Całkiem inni raperzy i jakbyś był trochę mniej zaślepiony swoim "idolem" to byś wiedział o co mi chodzi. No ale widzę że z tobą dyskusja jest jak rozmowa z dyktatorem, ma być tak i koniec kropka...

I kto tu jest za głupi?

Może mi powiesz że wydawanie słabych płyt jak Złodzieje Zapalniczek też jest ok.

Po za tym szanuję OSTRa bo nie wszystko co zrobił było chujnią, były dobre płyty jak Tylko dla Dorosłych, ale gdzie jest poziom między jedną, a drugą.

Przesadziłem może z tym że plyta zioła to gówno .. bo tak nie jest .. ale denerwują są wasze posty każdy inny raper oprócz zioła to dla was prowo..Sa raperzy ktorzy odrazu można eliminować i nie wiadomo jaki masz gust rapowy nie da się powiedzieć że znacza coś w rap grze .. ale są też inni którzy są swietnymi raperami tylko robią to w inny sposób niż jak wam się podoba i to ich nie wyklucza.

Mam nadzieje że kminisz co mam na myśli..

Kminię ale to tak nie działa... Zasady są proste, trzeba mieć skillsy, nikogo nie kserować, posiadać własny unikatowy styl, obracać się nie tylko w swojej tematyce ale jak się potrafi to jazda na innych polach, po za tym wszystkim trzeba mieć to coś.

To że Sulin jest hejtowany jest proste, oprócz flow nie ma niczego co mogłoby przyciągnąć wymagającego słuchacza, wiele mu brakuje, a dziecinne odzywki i zaczepki na FB mnie tak wkurwiały że wypierdoliłem mu mięsem na tablice i przypierdoliłem w przycisk "nie lubię" bo ileż można czytać chujowe posty.

Nie wiem jak teraz jest ale wcześniej tak było, zachowanie dziecinne po za tym średnie bragga, a tych kawałków trochę ma.

Opublikowano

to wygląda trochę jakby klipon ojca z synem :unsure:

Brak synchronizacji pomiędzy wideo, a dźwiękiem strasznie chujowo to wygląda, po za tym stanie w miejscu i machanie łapami to nuda, mogli się bardziej wysilić.

PS A mógłby byc zajebisty klip.

Opublikowano

Kurwa co ma Laik do OSTRa? Całkiem inni raperzy i jakbyś był trochę mniej zaślepiony swoim "idolem" to byś wiedział o co mi chodzi. No ale widzę że z tobą dyskusja jest jak rozmowa z dyktatorem, ma być tak i koniec kropka...

I kto tu jest za głupi?

Może mi powiesz że wydawanie słabych płyt jak Złodzieje Zapalniczek też jest ok.

Po za tym szanuję OSTRa bo nie wszystko co zrobił było chujnią, były dobre płyty jak Tylko dla Dorosłych, ale gdzie jest poziom między jedną, a drugą.

Kminię ale to tak nie działa... Zasady są proste, trzeba mieć skillsy, nikogo nie kserować, posiadać własny unikatowy styl, obracać się nie tylko w swojej tematyce ale jak się potrafi to jazda na innych polach, po za tym wszystkim trzeba mieć to coś.

To że Sulin jest hejtowany jest proste, oprócz flow nie ma niczego co mogłoby przyciągnąć wymagającego słuchacza, wiele mu brakuje, a dziecinne odzywki i zaczepki na FB mnie tak wkurwiały że wypierdoliłem mu mięsem na tablice i przypierdoliłem w przycisk "nie lubię" bo ileż można czytać chujowe posty.

Nie wiem jak teraz jest ale wcześniej tak było, zachowanie dziecinne po za tym średnie bragga, a tych kawałków trochę ma.

Zle napisałem tego posta z Laikiem bo bana dostałem i zapomniałem poprawić , i zaufaj mi nie jestem zaślepiony nikim .. Ostrego jedyny album jaki przesłuchałem to o.c.b i od tamtego czasu aż do kolabo z hadesem nie sprawdzałem go jednak płytka jaram się grubo.. Z laikiem chodziło mi o to że w level up 1 dał wersy że żyje rapem w So large dal że rap gra to syf.. i teraz chodziło mi o to że przez te parę lat od level up 1 po prostu środowisko się zmieniło , poglądy raperów się zmieniły .. I to był follow up do Ostrego znaczenie znajdź samemu..

dalej .... Sulina akurat znałem z Reala .. Oskar czasem wpadał do mnie do Gorzowa i na trójkącie żeśmy te szlugi jarali jak i to wcale tak dawno nie było i wtedy był znacznie inny taki typowy ulicznik.. jego trackami w Swk Records nie tyle co się jarałem ale wspierałem przez wzgląd na real i ciesze się że mu się udało lecz dla mnie jest gównem w mainstreamie i tak pozostanie.

Opublikowano

Sulina akurat znałem z Reala

Z tego marketu?

od tamtego czasu aż do kolabo z hadesem nie sprawdzałem go jednak płytka jaram się grubo..

I jak tu z tobą dyskutować jak ty się jarasz HAOSem?

Z laikiem chodziło mi o to że w level up 1 dał wersy że żyje rapem w So large dal że rap gra to syf.

"Nawet nie mów mi o miłości do gry,

Bo jak się zakochałem w niej to byłem jak jej złoty syn.

Dziś mów mi Edyp, ciebie pewnie adoptuję" To chyba wszystko wyjaśnia.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Zle napisałem tego posta z Laikiem bo bana dostałem i zapomniałem poprawić , i zaufaj mi nie jestem zaślepiony nikim .. Ostrego jedyny album jaki przesłuchałem to o.c.b i od tamtego czasu aż do kolabo z hadesem nie sprawdzałem go jednak płytka jaram się grubo.. Z laikiem chodziło mi o to że w level up 1 dał wersy że żyje rapem w So large dal że rap gra to syf.. i teraz chodziło mi o to że przez te parę lat od level up 1 po prostu środowisko się zmieniło , poglądy raperów się zmieniły .. I to był follow up do Ostrego znaczenie znajdź samemu..

dalej .... Sulina akurat znałem z Reala .. Oskar czasem wpadał do mnie do Gorzowa i na trójkącie żeśmy te szlugi jarali jak i to wcale tak dawno nie było i wtedy był znacznie inny taki typowy ulicznik.. jego trackami w Swk Records nie tyle co się jarałem ale wspierałem przez wzgląd na real i ciesze się że mu się udało lecz dla mnie jest gównem w mainstreamie i tak pozostanie.

No to uważaj na posty bo ja znam co nieco twórczości OSTRa i wiem co nieco o nim...

Koldi taki zabawny trochę. Tak jakby z gimbazy jeszcze nie wyszedł ^_^ Montaż masakra totalna, totalny brak synchronizacji w przypadku Koldiego moooocno zauważalny (#mmt) za co powinni im urwać jaja. Po rap one shot dużo się w sumie nie spodziewałem bo co oni mogą tam robić, jak nie bujać się w miejscu i pomachać łapskami? :P

Po ROS można się spodziewać tylko promocji a co do "treści" wideo to np. Mes ostatnio jebnął shota do "Urszula" z Lepszych Żbików i całkiem fajny pomysł na klip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...