Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja słucham rapu ze USA typu Eminem.

Polski rap - ;I JP na 100% , pobicia na koncertach. To nie moje klimaty :D

Skąd możesz wiedzieć jak wygląda polski rap, skoro słuchasz amerykańskiego? Chyba, że wiesz tyle, co usłyszysz z telewizji i masz papkę w mózgu.

Ja pierdolę, Huczusrucz w PROSTO...

dapng_nwhxwwq.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć jak wygląda polski rap, skoro słuchasz amerykańskiego? Chyba, że wiesz tyle, co usłyszysz z telewizji i masz papkę w mózgu.

Ja pierdolę, Huczusrucz w PROSTO...

No kurwa to tyle, to jest kurwa pseudo raper i nie chodzi mi tutaj o zwykły hejt ale o to: http://kollabo.pl/articles/228/ale-ja-nie-umiem-do-tego-nawin-czyli-kilka-s-w-o-tym-jakich-koncert-w-nie-robi

A dokładnie ten fragment:

Mam jeszcze

kilka innych zarzutów, które sprawiają, że był to najgorszy występ, na

jakim byłam. Po pierwsze, Huczu nie kończy zwrotek. Nie umie? Nie chce

mu się? Nie wiem, ale tak czy siak jest to bardzo słaba zagrywka. Po

drugie, kilka próśb nielicznej publiczności o zagranie konkretnego

numeru skończyło się tłumaczeniem: „Nie mam bitu”. Przepraszam bardzo,

ale Huczu nie jest gwiazdą, która jest na scenie od dziesięciu lat. Ile

on ma kawałków w swoim dorobku? Dwadzieścia? Przyjechał na koncert z

ośmioma podkładami, a rozkapryszeni fani trafiali akurat na te, których

nie wziął! Bezczelni. Ale wiecie, co rozjuszyło mnie najmocniej? Gdzieś

pod koniec usłyszeliśmy początek bitu do „Przemoknięte serce miast”.

Dziewczyny zaczęły piszczeć, dopóki nie usłyszały Hucza mówiącego:

„Hehe, ale ja nie umiem do tego nawinąć”.

Kto śledzi FB Alcomindz Mafii ten wie. Gówno>HuczuHucz

Po za tym to nie wiem kto kurwa był taki mądry żeby go brać do Prosto, bo jeszcze S/B czy Kękę przejdzie (Kę nawet spoko), ale kurwa smutny raper?

E: jak kurwa nie można znać na pamięć swoich tekstów?

2E: Czytał ktoś ten wywód Laika o pedalstwie? "Siedzi Solar w studio... nieważne, kminisz wzór." DDDD:

Opublikowano

No kurwa to tyle, to jest kurwa pseudo raper i nie chodzi mi tutaj o zwykły hejt ale o to: http://kollabo.pl/articles/228/ale-ja-nie-umiem-do-tego-nawin-czyli-kilka-s-w-o-tym-jakich-koncert-w-nie-robi

A dokładnie ten fragment:

Kto śledzi FB Alcomindz Mafii ten wie. Gówno>HuczuHucz

Po za tym to nie wiem kto kurwa był taki mądry żeby go brać do Prosto, bo jeszcze S/B czy Kękę przejdzie (Kę nawet spoko), ale kurwa smutny raper?

E: jak kurwa nie można znać na pamięć swoich tekstów?

2E: Czytał ktoś ten wywód Laika o pedalstwie? "Siedzi Solar w studio... nieważne, kminisz wzór." DDDD:

Wankz na ostatnim koncercie nie pamiętał swoich tekstów, ale on nie rapuję od kilku lat.

Wywód? Przecież te czytanki na propsie, a przy tym fragmencie się zaśmiałem (chyba, że postawiłeś dwukropek ze złej strony).

A co do Hucza w PROSTO, to Sokołowi ładnie wali na dekiel, no chyba, że leci za hajsem.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ultimate7, dnia 11 Cze 2013 - 17:55, napisał:

Wankz na ostatnim koncercie nie pamiętał swoich tekstów, ale on nie rapuję od kilku lat.

Wywód? Przecież te czytanki na propsie, a przy tym fragmencie się zaśmiałem (chyba, że postawiłeś dwukropek ze złej strony).

A co do Hucza w PROSTO, to Sokołowi ładnie wali na dekiel, no chyba, że leci za hajsem.

Właśnie kiedyś oglądałem wywiad z Sokołem i mówił coś o Prosto i nie do końca jest tak że Sokół wybiera artystów, mówił że jest jakiś tam zarząd i to oni wybierają, ale nie dam ręki uciąć, co nie zmienia faktu że Sokół ma duży wpływ na wybór artystów.

e: ja tak stawiam dwukropki, to jest celowe.

Endymion_, dnia 11 Cze 2013 - 18:04, napisał:

Ja nie wiem jakim prawem Hucz ma tyle lajków na fanpejdzu. Straszne, a na dodatek smutne gówno, którego słuchają tępe małolaty. Ciekaw jestem co na to Białas skoro w Rok starze tak jakby zaczepił Hucza. Jeszcze jest chłopaczyna z Trójmiasta, co dołuje mnie strasznie ;_; Do tego jego zachowanie odnośnie High Time - dowiedzieli się, że wydaje kolejną płytą w innej wytwórni z wywiadu, heh.

Jebany trafił w target jak SBS i robi hajs w gimnazjum.

Opublikowano

Nowa płyta Dwóch Sławów po wakacjach.

Jarando.

Jakbym był dupeczką to pięć razy bym doszedł #huczu hucz

Klipondo:

PS Benger okrutny, sztos w kurwe!

Opublikowano

Nowa płyta Dwóch Sławów po wakacjach.

Jarando.

Skąd info?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak dla mnie Rap jest slaby ale to tylko moje zdanie nic nie wnosi bynajmniej ja tego nie odczuwam

Opublikowano

Jak dla mnie Rap jest slaby ale to tylko moje zdanie nic nie wnosi bynajmniej ja tego nie odczuwam

Tak, twój post nic nie wnosi.

Naucz się odróżniać bynajmniej od przynajmniej!

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ja nie wiem jakim prawem Hucz ma tyle lajków na fanpejdzu. Straszne, a na dodatek smutne gówno, którego słuchają tępe małolaty. Ciekaw jestem co na to Białas skoro w Rok starze tak jakby zaczepił Hucza. Jeszcze jest chłopaczyna z Trójmiasta, co dołuje mnie strasznie ;_; Do tego jego zachowanie odnośnie High Time - dowiedzieli się, że wydaje kolejną płytą w innej wytwórni z wywiadu, heh.

Przecież teraz na TRÓSKÓL jest w Polszy popyt to wszystkie smutne rapery nawijają o ulicy. Jest popyt? Jest. Jest podaż? Jest. Hajs się zgadza? Zgadza.

Bo po co eksperymentować i próbować wnieść coś świeżego, skoro można n kolejną płytę wpierdolić rozruchane do granic możliwości patenty i sciągnąć z tego gruby hajs?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jakbym był dupeczką to pięć razy bym doszedł #huczu hucz

Klipondo:

PS Benger okrutny, sztos w kurwe!

Dobre :P

Polski rap spada, tego nie da sie ukryc.

est oczywiscie pare perelek :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Wkurwia mnie jak ktoś spamuje, raport poszedł!

Przecież teraz na TRÓSKÓL jest w Polszy popyt to wszystkie smutne rapery nawijają o ulicy. Jest popyt? Jest. Jest podaż? Jest. Hajs się zgadza? Zgadza.

Bo po co eksperymentować i próbować wnieść coś świeżego, skoro można n kolejną płytę wpierdolić rozruchane do granic możliwości patenty i sciągnąć z tego gruby hajs?

Jak sprawdzałem Hucza płytę bo mówili że fajna (no kurwa nie sondze) to Huczu stwierdził że nie jest ulicznikiem i tutaj props za szczerość bo nie jest typem człowieka który w wolnych chwilach napierdala ustawki xD

Popyt jest na dwa rodzaje rapu w Polsce to jest: pseudo ulica- Bonusy i te inne uliczno podobne oraz na pseudo emocjonalną gadkę czyli Huczu.

Ten pierwszy jest na tyle popularny że ludzie których w ogóle nie skojarzyłbym w najmniejszym stopniu ze środowiskiem rapowym tego słuchają, oczywiście chodzi tu o "ten głębszy przekaz" to kurwa drugie dno, tylko ja się pytam jakie jak nawet metafory są proste, no a ten drugi to typowe kawałki dla dziewczyn które szukają czegoś z czym się mogą utożsamić, najczęściej w gimnazjach ale też wyżej się to spotyka, no a chodzi o "emocje" czyli wylewanie buli jakie to życie chujowe, no i najważniejsze bez czego smutny raper nie może mieć fanbase'u w gimbazie to lovesongi, no ja pierdolę tutaj to Pezet króluje, każda pojebana fanka która zna go tylko z Emocjonalnej powie że to jej ulubiony raper, no a obok HuczuHucz.

Dobre :P

Polski rap spada, tego nie da sie ukryc.

est oczywiscie pare perelek :D

Spada? Raczej nie, "Raperzy nie skończyli się lirycznie / Oni się nie zaczęli", nie będę tłumaczył czemu bo mi się nie chce rozpisywać znowu, jeśli powiedziałbyś że jest dużo chujni na scenie to co innego.

Tak co do klipu Kid Ink'a to zawsze mi smutno się robi jak widzę tyle towaru ile oni mają (choć nie palę marysi), no ale Wiza nie pobił :D

Czy widział ktoś już nowe pierdollo Mediuma?

http://www.youtube.com/watch?v=nQy_2e7IE5w

Opublikowano

Fajne rapy, a taki ppjebany ten Medium. Jebie mu sie pod czaszka, oj jebie.

Moim zadaniem to nie jebie tylko zbyt na poważnie bierze wiarę w Boga bo można robić to co on- "nawracać" bez tej całej gadki, kto zna kawałki Sokoła i WWO to wie o co mi chodzi.

Opublikowano

Wkurwia mnie jak ktoś spamuje, raport poszedł!

Jak sprawdzałem Hucza płytę bo mówili że fajna (no kurwa nie sondze) to Huczu stwierdził że nie jest ulicznikiem i tutaj props za szczerość bo nie jest typem człowieka który w wolnych chwilach napierdala ustawki xD

Popyt jest na dwa rodzaje rapu w Polsce to jest: pseudo ulica- Bonusy i te inne uliczno podobne oraz na pseudo emocjonalną gadkę czyli Huczu.

Ten pierwszy jest na tyle popularny że ludzie których w ogóle nie skojarzyłbym w najmniejszym stopniu ze środowiskiem rapowym tego słuchają, oczywiście chodzi tu o "ten głębszy przekaz" to kurwa drugie dno, tylko ja się pytam jakie jak nawet metafory są proste, no a ten drugi to typowe kawałki dla dziewczyn które szukają czegoś z czym się mogą utożsamić, najczęściej w gimnazjach ale też wyżej się to spotyka, no a chodzi o "emocje" czyli wylewanie buli jakie to życie chujowe, no i najważniejsze bez czego smutny raper nie może mieć fanbase'u w gimbazie to lovesongi, no ja pierdolę tutaj to Pezet króluje, każda pojebana fanka która zna go tylko z Emocjonalnej powie że to jej ulubiony raper, no a obok HuczuHucz.

Spada? Raczej nie, "Raperzy nie skończyli się lirycznie / Oni się nie zaczęli", nie będę tłumaczył czemu bo mi się nie chce rozpisywać znowu, jeśli powiedziałbyś że jest dużo chujni na scenie to co innego.

Tak co do klipu Kid Ink'a to zawsze mi smutno się robi jak widzę tyle towaru ile oni mają (choć nie palę marysi), no ale Wiza nie pobił :D

Czy widział ktoś już nowe pierdollo Mediuma?

http://www.youtube.com/watch?v=nQy_2e7IE5w

Wlasnie chodzi mi o to ze jest duzo chujni na scenie :) Teraz czesto sie robi dla kasy, niestety. Ale oni tez z czegos musza zyc, a ze pokochali muzyke ktora raz daje raz nie chce nie ma sie co dziwic.

Pozdrawiam cieplo :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Streści mi ktoś ten jego nowy filmik, bo nie mam ochoty słuchać jakichś bzdur...

Krótko mówiąc kontynuuje gadkę o nawracaniu czyli pierdollo jak wcześniej, gada że się nie zmienił itd.

e: Komentarz chłopaków z Patokalipsy:

1371069150-U847602.png

Opublikowano

Krótko mówiąc kontynuuje gadkę o nawracaniu czyli pierdollo jak wcześniej, gada że się nie zmienił itd.

e: Komentarz chłopaków z Patokalipsy:

1371069150-U847602.png

E to chuj, nawet nie sprawdzam. Widziałem.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...