Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO TAM PATUSY

29 minut temu, Nicole. napisał:

Dzisiejszy polski rap nie może odbyć się bez przekleństwa i to jest najgorsze. Bo bez nich myślę że tekst mógłby być lepszy.

TO IDZ SE POPU SŁUCHAJ JAK NIE CHCESZ PRZEKLEŃSTW 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

halo alo, @Marchwjodkopujemy hahaha

Co sądzicie TEABE? Moim zdaniem chłopak z ogromnym potencjałem, doceniony przez wytwórnie bo dostawał propozycje od QQ, SBM :) 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano
4 godziny temu, Kwarcik napisał:

Co sądzicie TEABE? Moim zdaniem chłopak z ogromnym potencjałem, doceniony przez wytwórnie bo dostawał propozycje od QQ, SBM :) 

Taka znajoma jest z nim na roku i dzban straszny. Raper też chujowy :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano
23 godziny temu, Kwarcik napisał:

Typowy dzban, ale niektóre kawałki siadają nawet.

"pale wąsy na strzeżonym, jebać dzielnicowego" czy jak to tam szło.

@harnaś no ja to mam nadzieje, że wariacik nie skończy jak bobby :OO

1357577137-U262310.png

Opublikowano

ten utwor eminemema jest k

This is poor almost-talentless stuff. I've heard better metal arranges of Magus Night. I admit the instrumentation is pretty good, but I'm not into listening someone repeat, "Whee, whee, whee".

11231211193250472612393327252812194957455711421912214133495

Opublikowano

Sentino podobno bardzo zepsuty człowiek, ale muzyke robi dobrą. 
Podobno "wujek ali" któremu wisiał sporo hajsu wybaczył mu i ma w niego wyjebane. XD 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dzisiaj przeczytałem w mojej opinii bardzo mądre słowa o współczesnym rapie/hip-hopie z którymi się w 100% zgadzam. Problem ten zresztą nie tylko dotyczy gatunków muzyki, a wielu aspektów naszego życia, ale to temat na inną dyskusję. Myślę, że uświadomienie sobie tego przyda się wszystkim tym, którzy w jakiś sposób negatywnie wpływają na innych ludzi, bo nie potrafią zaakceptować tego, że lubią po prostu coś innego, niż oni sami.

tymin-chada.jpg

Opublikowano
Dnia 30.11.2018 o 19:38, Rayzer. napisał:

Dzisiaj przeczytałem w mojej opinii bardzo mądre słowa o współczesnym rapie/hip-hopie z którymi się w 100% zgadzam. Problem ten zresztą nie tylko dotyczy gatunków muzyki, a wielu aspektów naszego życia, ale to temat na inną dyskusję. Myślę, że uświadomienie sobie tego przyda się wszystkim tym, którzy w jakiś sposób negatywnie wpływają na innych ludzi, bo nie potrafią zaakceptować tego, że lubią po prostu coś innego, niż oni sami.

tymin-chada.jpg

No ciężko się nie zgodzić. Większość tych "dyktatorów mody" to przecież zwykłe dzbany, które nawet klasyki innych gatunków muzycznych nie znają :D

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...