Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zesraj się z tym ss

sarius znowu zjadł

popieram :)

sławy okej, bez rozczarowania ale nie ma jakiegoś jebnięcia, jakby nie sugestie yt to premiera by mnie ominęła - a słuchałem też z niechęcią.

dziwi mnie tu jaranie się kubanem, jakimiś sławami a brak wspomnienia dla nowego bałagana czy hewry  

Bałagan to tak sobie, a Hewra to wiadomo że na wiecznym.

Pięknie pojechali.

Mobbyn w empiku za 49,99 kappa

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Gedz rozjebal dzisiaj, co sądzicie o preorderze z koszulkami? Jak dla mnie opłacalne max.

Fap fap

kochasz go k***a

rydah for life

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawi mnie jakie macie zdanie na temat GUZIORA

gardzę

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Pomocnik
Opublikowano

Ciekawi mnie jakie macie zdanie na temat GUZIORA

na razie

ylloM > eviltwin

i juz raczej nie przebije

kilka jego trakow siadlo ale bez szalu

Budowniczy
Opublikowano

evil twin z*******e

siadło ~9 trakow

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Pomocnik
Opublikowano

co sadzicie o mlodych wilkach 5 xdd

poprzednia edycja lepsza, ogólnie sam skład był lepszy

a teraz to chujnia troche przydajmniej bedo i reto sie nie zblaznili, tego drugiego nawet zaczynam szanowac

chyba planbe najlepiej, a bokun najgorzej niestety

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przypominam kto zjadł 2014

@Tud jak zobaczyłem bedo i reto to postanowilem ze nie sprawdze, to sa dwie ksywki ktorych nie toleruje, wole nawet kaena czy zbuku sprawdzic niz ich

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Pomocnik
Opublikowano

^ dla mnie reto robi teraz nawet spoko rap, w sensie mozna tego sluchac

bedo to wiadomo, ale na mlodych wilkach nie bylo az takiej tragedii

Opublikowano

Elo forum, z pół roku mnie tu nie było, nie sądziłem, że jeszcze ten temat się tutaj trzyma. Matheeo1337 to chyba od kilku lat w tym temacie postujesz? :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Elo forum, z pół roku mnie tu nie było, nie sądziłem, że jeszcze ten temat się tutaj trzyma. Matheeo1337 to chyba od kilku lat w tym temacie postujesz? :D

czasem wpadnę coś napisać, żeby było śmieszniej to wbijam tylko do tego tematu 

w ogóle to te młode wilki beka max, bedi zjadł - głównie przez podejście do całej akcji, tymin najgorzej 

Opublikowano

Rapu zacząłem słuchać od dzieciństwa ,bardziej słucham zagranicznych raperów niż polskich myśle ,większość osób ,które nie słuchały rapu myślą ,że polski rap to jest k***a,j**** psy,policje,ulica to mój dom a tak nie jest są artyści ,którzy mają przekaz i sens tekstów

Eminem

Dr.Dre

2PaC

Snoop Dogg

Ice Cube

Wiz Khalifa

Trochę hipokryzja  :D Nie twierdze że artyści których wymieniłeś nie mają sensu przekazu ale Snoop'owi czy Wiz;ie nie raz zdarzył się rapować teksty typu j**** policje. 2Pac w ostatni swoich słowach do policjanta powiedział, żeby się jebał.  :D

Opublikowano

Ja to tam na razie jestem ciekaw jak potoczą się dalej 'treny' Bedoesa i Filipka, choć jeden i drugi mi nie podchodzi to ciekawie jest.

Osobiście słucham:

-Zeus(najwyższe serce w moim serduchu)
-Małpa

-O.S.T.R.

No i mojej całej playlisty. ;p

Nużą mnie już powtarzane teksty tych samych gości - 3+ nutki na jednej płycie o kasie. :D

Opublikowano

Skomentuje ktoś sytuacja w której rzekomo Bedoes miał dostać wpierdol od jakiegoś gościa bo podbijał do jego panny a Bedo sie orał i wystawił ziomka ze składu 2115 żeby bił się za niego?

Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=_ytz-y85OIo

Kij wie jak było na prawdę, Bedo sie wypiera i mówi że nie prosił kolegi żeby sie za niego wbił tylko ziomek sam to zrobił xD Ogólnie beka z grubego :v

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Skomentuje ktoś sytuacja w której rzekomo Bedoes miał dostać wpierdol od jakiegoś gościa bo podbijał do jego panny a Bedo sie orał i wystawił ziomka ze składu 2115 żeby bił się za niego?

Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=_ytz-y85OIo

Kij wie jak było na prawdę, Bedo sie wypiera i mówi że nie prosił kolegi żeby sie za niego wbił tylko ziomek sam to zrobił xD Ogólnie beka z grubego :v

Zbudowali wokół siebie otoczkę "gangu", a przychodzi co do czego to widać jakie pizdy xD Taki Bedoes nawija "jak mój ziomal Cie nie trafi, zawsze obok jestem ja", a prawda jest taka, że machnie 3 razy ręką i się zmęczy, a pewnie i tak ciosu nie umie normalnie wyprowadzić. "bronie się dłońmi nie k***a plecami" czy jakoś tak, a nie bił się z ziomkiem, żeby białych spodni nie pobrudzić xD Albo taki White co dosłownie ma 25cm w bicepsie i waży z 55kg nawija "Ktoś, pierdoli o nas to nie pytam co, tylko który".. Ogólnie przykładów pewnie jest więcej, Bedoes dostał szanse od Białasa, nie nawija najgorzej, a wszystko psuje przez ten swój gang. Co z nich za gang? White ma morde jak 15 latek i nie ma zarostu, a z kolei Kuqe ma jakiś zjebany zarost którego nie umie zgolić xD Ogólnie porażka 

Opublikowano

Jak można słuchać bedoesa i filipka. 

Filipek to już nawet nudny jest na free, serio. 

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żyje tu ktoś?

Jak można słuchać bedoesa i filipka. 

Filipek to już nawet nudny jest na free, serio. 

Może dlatego prowadzi teraz WBW xD

Co on z nim zrobił to nie mam pytań 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...