Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sulin.
Jego styl jest świetny. Ubiór jak i utwory. Większość życiowa strasznie, przemawia jasno do ludzi (przynajmniej do mnie)   :D

Opublikowano

Oczywiście hoodie allen najlepsze raper na świecie reszta penery i wieprze nie dosrastaja mu do piet. Hoodie top1!

1zee986.jpg

35mjcj8.jpg

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Sulin.

Jego styl jest świetny. Ubiór jak i utwory. Większość życiowa strasznie, przemawia jasno do ludzi (przynajmniej do mnie) :D

zwatpilem kurwa w ludzkość

Nie martw się, kolega tylko nabija posty bo jak wejde na Tapatalka to połowa tematów jego avatar.

@Topic

Molesta Ewenement, Parias, Kaliber 44, O.S.T.R

Opublikowano

nic ciekawego ostatnio, może przez to że trace zajawe bo sama padaka wszystko oklepane

ten podróżniczy queba mnie zajarał troche 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

nic ciekawego ostatnio, może przez to że trace zajawe bo sama padaka wszystko oklepane

ten podróżniczy queba mnie zajarał troche 

u mnie to samo :P chociaż na razie te 2 tracki siadły dopiero po którymś tam razie ale jak już siadły to katowałem przez kilka dni 24/7

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

dawać nuty, których czasami słuchacie ale się nie przyznajecie bo przypał, nie uwierzę kurwie że takich nie macie

pewnie ze względu na refren ale nie wiem

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

dawać nuty, których czasami słuchacie ale się nie przyznajecie bo przypał, nie uwierzę kurwie że takich nie macie

Jeszcze za dzieciaka gdy uważałem, że Chada jest zajebistym raperem :v

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

A nowego ostrego słyszeli? Cicho o nim w internetach, tylko na slizgu się jarają. A ja razem z nimi, piękny, emocjonalny krążek.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

A nowego ostrego słyszeli? Cicho o nim w internetach, tylko na slizgu się jarają. A ja razem z nimi, piękny, emocjonalny krążek.

ale słowo krążek mnie wkurrwia kojarzy mi się z tym grubym gościem co pod koniec teleexpresu jakieś wywiady z chujowwe robił

23d5997a573e9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...