Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZBUKU jest najlepszy w Polsce bez dwóch zdań.  DOWÓD:

zbuku jest c*****y ;c

no żeby poprawić poziom wstawiam doby kawałek pzdr mordo z fartem

tekst jest fajny aczkolwiek nie rozjebalo mi mozgu

dajcie jakies propozycje z kim moglbym sie zapoznac co dokladnie przesluchac, ogolnie tak jak mowilem wczesije z rapem zaczynam i zastanawialem sie czy moze nie warto siegnac to jakiejs starszej generacji czy cos ale stwierdzilem ze nie i po prostu bede lecial na biezaco z tym cos jest takze jakies propo aktualne na topie itd

Ps: czekam z chujem w lapie na ezoteryke

Opublikowano

zbuku jest c*****y ;c

tekst jest fajny aczkolwiek nie rozjebalo mi mozgu

dajcie jakies propozycje z kim moglbym sie zapoznac co dokladnie przesluchac, ogolnie tak jak mowilem wczesije z rapem zaczynam i zastanawialem sie czy moze nie warto siegnac to jakiejs starszej generacji czy cos ale stwierdzilem ze nie i po prostu bede lecial na biezaco z tym cos jest takze jakies propo aktualne na topie itd

Ps: czekam z chujem w lapie na ezoteryke

Kogo moge Ci polecic?

Penx, Rip, Chester, RapAddix, S/B, ALC, Zeusa, Bonson, Smolak, Tomb, hipocentrum i tak dalej :v

Opublikowano

Kogo moge Ci polecic?

Penx, Rip, Chester, RapAddix, S/B, ALC, Zeusa, Bonson, Smolak, Tomb, hipocentrum i tak dalej :v

Kuban, Karwan, W.E.N.A, Rasmentalism, Smarki Smark, Kuba Knap, BRD, 2sty, 5!

Opublikowano

Powiem tak rap dzieli się teraz na kategorię dobry rap i ch.... rap oczywiście ci co robią ten drugi nie mam pojęcia jak się mogli  wybić ale zrobili to tak na prawdę na tych dobrych raperach, nie będę wymieniał każdy ma swojego jednego którym się jara i to jest jego sprawa ale przejdę do meritum , po prostu nie da się słuchać tych nowych no name , rozumiem każdy chce się wybić ale bez przesady , z czym do ludzi , jak zrobią coś dobrego to niech wtedy to pokażą :), ja się pytam z czym do ludzi, tyle ode mnie  dzięki i ELO pozdr dla tych co ogarniają , daję jeszcze kawałek szczecińskiej  grupy Projektanci r: 1999 przesłuchajcie   <3 jeśli to jest słabe to ja nie wiem czego wy słuchacie i nie chcę widzieć   :)

https://www.youtube.com/watch?v=RV6bPtG03zo

Opublikowano

no żeby poprawić poziom wstawiam doby kawałek pzdr mordo z fartem

Powiedz że nie k***a ulti i matheo na slg uciekli a tutaj zeszła się banda słabych trolli albo  noł-mózgówców.

Kogo moge Ci polecic?

beka ALC postawił koło RA smiechłem ostro psuedoswegowcy atakują.

Opublikowano

Powiedz że nie k***a ulti i matheo na slg uciekli a tutaj zeszła się banda słabych trolli albo  noł-mózgówców.

przecież z tego tematu to tylko beke można cisnąć, do zoba na slg, elo

rydah for life

Opublikowano

jak wam Kuban wchodzi, bo jak dla mnie icon_bowdown.gif

Szczerze mówiąc, słuchałem na wyrywki i spoko, Bez precedensu icon_bowdown.gif. Jakoś ostatnio nie chce mi się całych płyt przesłuchiwać, ale obiecuję, że jak tylko mi się zachce, to ten materiał sprawdzę w całości.

W sobotę, niedaleko mnie koncert grają: Dwa Sławy, Quebo, Tede hmm, może się wybiorę.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to interesuję ale JNR oficjalnie potwierdził że pojawi się u mnie na mixtape. #FLYHIGH

Opublikowano

Bang, bang, bang.

ZBUKU jest najlepszy w Polsce bez dwóch zdań.  DOWÓD:

Przecież to największy łak w Polsce. Nie wiem po co dałeś ten freestyle na którym co najwyżej się ośmieszył. Pancze zerowe i same wulgi do tego pojazd po rodzicach nie no k***a z*******y jest serio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...