Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Survival+Frakcje][50 slot, TNT, Creeper ON] McSwirki

motylii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam all!

naprawde serwer fajnie sie zapowiada Miła administracja. Wszystko ogarnięte i wogóle

Napewno zagram i Zachęcam do gry :)

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#_@!(#_!@_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)sdu@)!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#_@!#_(@!_#_()_@!#()@_@!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

W tym ciągu liter znajdź znak /]\ :)

Opublikowano

Zapraszam do gry na serwerze

Fajnie by było gdybyś Bardziej rozwinął swoją wypowiedź gdyż nie wnosi ona zbyt wiele do tematu.Napisz np dlaczego akurat ten serwer jest warty zobaczenia

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#_@!(#_!@_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)sdu@)!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#_@!#_(@!_#_()_@!#()@_@!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

Opublikowano

Zagrałem na serverze ok.5 i już mam same miłe wspomnienia związane z nim. To jedyny taki server na którym nie spotkasz diaxowych botow ktorzy już na cb kampia wrecz przeciwnie mozesz spotkac tu samych milych ludzi ,oraz jeszcze milsza Administacje Zaprszam na serv. i oczywiscie POLECAM!

Opublikowano

Fajnie by było gdybyś Bardziej rozwinął swoją wypowiedź gdyż nie wnosi ona zbyt wiele do tematu.Napisz np dlaczego akurat ten serwer jest warty zobaczenia

Serwer jest na naprawdę godny polecenia, panuje miła atmosfera i wszyscy pomagają sobie nawzajem. Jeżeli trafi się jakiś troll bądź hejter na serwerze administracja od razu reaguje. Kombinacja pluginów użytych na serwerze stwarza go jedynym w swoim rodzaju.

Opublikowano

Prośiłbym o ograniczeniu Spamu w tym temacie typu "Zapraszam!" "Polecam" "Fajny Serwer" Gdyż nie wnoszą one nic do tematu.Jeżeli chcecie napisac swoja opinie o serwerze napiszcie minimum 3 zdania bo same 2 Słowa Fajny Serwer nic nie znaczą :)

Opublikowano

Nick z gry: Nedo

Staz grania w MC: Gram od wersji 1.5

Czy posiadales kiedys admina: Posiadałem własny serwer przez 6 miesięcy o profilu Survival+RPG, na froum Games Board.pl. Serwer był bardzo dobrze rozwinięty, zarabiał sam na siebie z duużą nadwyżką, średnia graczy wynosiła na nim 35/40. Zawsze interesowałem się techniczną stroną serwerów, ale nie brakuje mi wyobraźni żeby budować czy organizować eventy.

Wiek: Mam lat 15, chodzę do 3 klasy gimnazjum. (nie wiem czy to do końca mieści się w kryteriach ;/)

Dlaczego ty: Przede wszystkim mam ogromną cierpliwość, jeżeli chodzi o jakieś kłótnie między graczami, potrafię zażegnać każdy konflikt (zostało mi to z czasów własnego serwera). Mam dużo czasu na grę, posiadam Mikrofon i wszelkie komunikatory głosowe. Mam bardzo dobrą znajomość komend, oraz pluginów. Już od dawna szukałem ogarniętego serwera na którym gra sprawia radość, a nie odpycha od minecrafta jak to potrafi czasami być na serwerach FreeBuild.

Znajomość komend: 9/10

PS. Mikrofon troszeczkę trzeszczy, ale niedługo mam zamiar zakupić nowy.

Jeżeli chodzi o ciebie to jestem na tak :)

W minecrafta grasz dość sporo

Doświadczenie Jakieś masz :)

Co do wieku to nic on nie znaczy sam jestem administratorem na kilku fajnych serwerach a mam 12 lat :)

Masz Komunikatory Głosowe Mikro itd więc myślę że nie bedziesz miał problemu w dogadaniu się z Administracją :)

Ogromna cierpliwość też jest duuuużą zaletą bo jednak gracze czasami doprowadzają do szału a najczesciej coś typu: 'Kto jest Admem" "Czy to survival?"

czy "Dostane Działkę?

Znajomość komend dość wysoko na twoim miejscu uczył bym się komend z różnych pluginów żeby mieć wszechstronną wiedzę :)

Co do ciebie jak pisałem jestem na tak więc myślę że temat wyczerpałem prośiłbym też uwzględnić moje poglądy na temat przyjęcia go do administracji :)

Opublikowano

Nick z gry: SkateSkill

Staz grania w MC: Gram w minecrafta od początkowych wersji InfDev ;)

Czy posiadales kiedys admina: Tak na wielu serwerach takich jak : Serwer Deltax (Drekson_Gigant) BananaCraft EragonCraft Oraz inne :)

Wiek : Mam 15 lat ale jak na swój wiek jestem dosyć ogarnięty . :)

Dlaczego Ty? : Dlatego ja ponieważ nie jestem dzieckiem które dostanie zabawkę i zepsuje. Wiem co to znaczy być Administratorem. Nie jestem jakimś chorym człowiekiem który ma adma i już brushuje :).

Znajomosc komend: W ocenie tej skali to tak 9/10 wszystkich komend :)

Ps. Serwer może pięknie wypalić i dużo graczy już się szykuje :)-

=============================================================================================

Pozdrawiam i polecam SkateSkill

Raczej tak :)

Staż minecraftcie spory (także gram od tej wersji :) )

Doświadczenie jakieś jest

Jeszcze raz powtarzam wiek nic nie oznacza :)

Widać że nie rospisałeś się na temat Dlaczego ty ale coś tam napisałeś

Co do komend tak samo jak u góry

dziękuje i pozdrawiam

Bratek

@Up,

Bardzo ładnie napisane, lecz to motylii wybiera;) Trzeba jemu to pozostawić , lecz każda opinia jest dobra !

Wiadomo,że wybór nie należy do mnie

ale chcem oceńić przyszłych administratorów (może ^^)

bo raczej jeżeli Administrator nie będzie ogarnięty i lubiany szybko wyleći :)

Więc zdanie graczy też się liczy :)

Opublikowano

@Up,

A dlaczego ty się nie zgłosisz? :)

Nie wiem jakoś bycie administratorem powoli mi się nudźi

ale może kiedyś ;)

Opublikowano

To wpadnij na serwer ! :) Założ swoją frakcje zbierz ekipe i walcz ! :D

Właśnie to robie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...