Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Survival+Frakcje][50 slot, TNT, Creeper ON] McSwirki

motylii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z gry: Nedo
Staz grania w MC: Gram od wersji 1.5
Czy posiadales kiedys admina: Posiadałem własny serwer przez 6 miesięcy o profilu Survival+RPG, na froum Games Board.pl. Serwer był bardzo dobrze rozwinięty, zarabiał sam na siebie z duużą nadwyżką, średnia graczy wynosiła na nim 35/40. Zawsze interesowałem się techniczną stroną serwerów, ale nie brakuje mi wyobraźni żeby budować czy organizować eventy.
Wiek: Mam lat 15, chodzę do 3 klasy gimnazjum. (nie wiem czy to do końca mieści się w kryteriach ;/)
Dlaczego ty: Przede wszystkim mam ogromną cierpliwość, jeżeli chodzi o jakieś kłótnie między graczami, potrafię zażegnać każdy konflikt (zostało mi to z czasów własnego serwera). Mam dużo czasu na grę, posiadam Mikrofon i wszelkie komunikatory głosowe. Mam bardzo dobrą znajomość komend, oraz pluginów. Już od dawna szukałem ogarniętego serwera na którym gra sprawia radość, a nie odpycha od minecrafta jak to potrafi czasami być na serwerach FreeBuild.
Znajomość komend: 9/10

PS. Mikrofon troszeczkę trzeszczy, ale niedługo mam zamiar zakupić nowy.

Opublikowano

Nick z gry: Anonymus
Staz grania w MC: ok.1,5 roku
Czy posiadales kiedys admina: Tak, miałem również własny serwer :)
Dlaczego Ty?: Ponieważ bardzo długo dziennie siedze na mc i gram z kolegami a widziałem że nie zawsze jest jakis Admin/Mod na serwerze.
Znajomosc komend: Tych podstawowych 9,5/10 reszta 6,5/10

Opublikowano

WoW zapraszam na serwer !!

Na serwerze był event !!

Wygrałem SVipa Zapraszam !!

Będzie więcej konkursów ! :) Chyba :3

mca.png

Budowniczy/Użytkownik/Youtuber

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...