Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Survival+Frakcje][50 slot, TNT, Creeper ON] McSwirki

motylii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z gry: FroostuTM

Staz grania w MC: Od alphy :D

Czy posiadales kiedys admina: Tak wiele razy ale serwer upadal z powodu grieefow itp. Ogolnie szukam prac roznych na serwie ferie :D

Dlaczego Ty?: Poniewaz znam sie na komendach, siedze od alphy, mam duzo wolnego czasu

Znajomosc komend: //wand, //expand, /rg define oraz setparent, komendy potrzebne adminowi takie jak pex i inne w sumie znam ponad 50 komend + na pexy

Pomocnik
Opublikowano

Wszystko ok tylko na spawnie przydaly by sie tablice informacyjne co do gry nie tylko vipa :D

Opublikowano

Nick z gry: Jakuza2002

Staz grania w MC: od wersji 1.4

Czy posiadales kiedys admina: tak mialem admin na 5 serwach i na 2 serwach mialem headadmina

Dlaczego Ty? poniewaz jestem ogarniety nie jestem taki jak kazdy ze na hakach cisne

Znajomosc komend: no tak z 80%

Opublikowano

Nick z gry McKociak

Gram w mc od 3 lat :D

Czy posiadales kiedys:Miałam adminke na kilku serverach oraz zrobiłam własne dwa servery :> nie padły lecz kłopoty finansowe :D

Wiek 16 lat

Dlaczego Ty? Posiadam mikrofon /ts/skypa ,bardzo lubię grać i rzadko co się zdarzy przeklnę :D Mogę też poprosić aby kilku znajomych zareklamowało server na yt lub jakiś tam stronkach :DMam wolny czas tak od godzinki 14.00 ponieważ chodzę na praktyki fryzjerskie oraz kosmetyczne ;D pozniej mogę siedzieć tak do godzinki 21-22 :DCo jeszcze mogę napisać ...a :D Doceniam Wysiłek,Honor,Sprawiedliwość Jako admin to nie jest takie coś że każdy może go dostać i rozdupić server brzydko mówiąc,trzeba szukać zaufanych,honorowych i szczerych graczy aby spełnić rangę Admina :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...