Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Design by Roic - Tuning na zlecenie!

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzoooooooooo bym prosił was o zakodowanie sobie, że zlecenia tuningu przyjmuje najwcześniej, podkreślam najwcześniej we Czwartki
a wykonuje je tylko w weekendy. Proszę o wyrozumiałość, ja mam na głowie dom i rodzinkę, pracę a nie tylko ta grę...
codziennie piszą do mnie 2-3 osoby, czy im zrobie i czy im zrobie... Prosze zastosować się do regulaminu bo na weekend zapisuję 3-4 osoby.
A zgłosiło się juz z 10 tak lekką ręką... i nie wiadomo co tu robić. Także naprawdę proszę was, bądźcie cierpliwi.
Będę się starał robić każdemu po 1 aucie tak aby każdy się zdążył doczekać ale głupio mi troche przyjąć teraz w kolejkę 10-15 osób i powiedzieć
niektórym, ze mogą się spodziewać tuningu auta za półtora miesiąca ^^

====18.07====
Przypominam uprzejmie, że dziś zaczęły się zapisy na tuning w ten weekend.
Zostały jeszcze 3 wolne miejsca :)
Zapraszam!

btw nie rozumiem, że tak się piekliliście wszyscy pare dni temu a teraz cisza :P
Kto pierwszy ten lepszy :)

====19.07====
Pozostało 1 miejsce na obecny weekend !

BMW M3 GTS dla Vassanti

5pq71e.jpg

====21.07====

Porsche GT3 RS 4.0 dla Użytkownika spoza forum

1seeq9.jpg

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

No niestety, Porsche ma jedną słabość, układanie naklejek na jego karoserii jest strasznie podzielone na konkretne partie.

Zgranie naklejki która jest na drzwiach z jej dalszą częścia zaraz za drzwiami albo z nadkola na kawałek powyżej to trudna sprawa :P

Nie mogłem więc w niektóre miejsca wstawić nic co wygląda bardziej skomplikowanie bo by się porozmazywało na różnych partiach.

Co do Twojej uwagi odnośnie felg, To w tym Porsche pasują duże felgi, wybrałem 20ki bo większych nie miał właściciel :D

Dodam, że Ciemne felgi sprawiają wrażenie powiększenia koła bo zlewają się z oponami :)

142g9ox.png

Opublikowano

Ja powiem tak felgi to zmieniłem kolor na jasny bo mi sie tak lepiej podobają , jeżeli chodzi o spoiler zmieniłem na coś mniejszego bo mi się wydawał za wulgarny . Reszta jest spoko i nie mam zamiaru nic zmieniać :).

Opublikowano

Też sądziłęm ze same lotki spoilera możnaby zostawić niebieskie nad felgami tez się zastanawiałem ale to możesz zmienić sam bez problemu, tak samo jak kolorystykę :)

====23.07====

Zapomniałem dodać, że na przyszły weekend miejsca sa już zajęte tak więc w tym tygodniu nie przyjmuje zleceń.

Ewentualnie dam znać jeżeli będę miał czas na 1 dodatkowe :)

====27.07====

Ford GT dla BroxPL

zxw9i9.jpg

142g9ox.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nadeszła pora, której wszyscy nie chcemy... Zamykam swój temat oraz pracę na temat tuningów w NFSW.

Niestety mam zbyt wiele obowiązków i nie będę miał czasu na robienie aut.

Pozostanie wam jedynie prywatne zgłoszenie się do mnie o tuning ale to będzie raczej rzadkość.

Zostało mi jeszcze do wykonania kilka aut, więc proszę, zleceniodawcy zachowajcie spokój, na pewno je dokończe.

Mam nadzieję, że podobała wam się współpraca ze mną.

Temat niebawem zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam

142g9ox.png

Opublikowano

Pozwolę sobie zabrać głos w imieniu wszystkich :)

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Twoją pracę jaką włożyłeś w nasze samochody. Wielu będzie żałowało, że nie oddało ich w Twoje ręce (w tym i ja) ale może kiedyś jeszcze nadarzy się taka okazja.

Powodzenia ;)

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...