Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Design by Roic - Tuning na zlecenie!

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym z góry każdego przeprosić za opóźnienia. Niestety trafiło mi się coś co zmusza mnie do czasowego zatrzymania prac...

Nie przyjmuję na chwilę obecną zlecen, gdyż nie mam możliwości ich wykonać, po prostu jestem odcięty od grania internetu itp.

Mam na głowie inne sprawy.

Postaram się dać znać czy będę jeszcze wykonywał tuning.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam was ponownie. Jak widać temat jest znowu otwarty i będę wykonywał dla was tuningi.

Zapraszam na starcie do przeczytania Wzmianki Regulaminowej na pierwszej stronie tematu.

Uwzględniłem tam wszyskie nowe zasady, którę obowiązują od dziś (03.07.13)

Użytkownicy, którzy nie będą wywiązywali się z regulaminu mają możliwość otrzymania ostzreżeń od Moderatora.

O ilości dostępnych tuningów będę informował tuż przed rozpoczęciem tuningu, jeśli zgłosi się dana ilość osób, będę na bieżąco w temacie informował o tym.

Od dziś już możecie się zgłaszać na najbliższy weekend. 1 miejsce jest już zajęte. Każde miejsca na weekend będą informacją w poście o wyglądzie takim jak poniżej (post poniżej jest prawdziwy, nie jest tylko przykładem) :

Najbliższy weekend 6-7 lipca - 2 wolne miejsca na zgłoszenia, zapraszam!

142g9ox.png

Opublikowano

Informuję, że właśnie skończyły się miejsca na tuning na ten weekend.

Zapraszam na następną serię za tydzień, proszę wysyłać zgłoszenia najwcześniej we Czwartek 11.07

e\ moje obiecane Lambo dla poruszony

2r6gxt4.jpg

142g9ox.png

Opublikowano

Polecam!!

Ziomek Jest ZAJEBISTY!

Informuję, że właśnie skończyły się miejsca na tuning na ten weekend.

Zapraszam na następną serię za tydzień, proszę wysyłać zgłoszenia najwcześniej we Czwartek 11.07

e\ moje obiecane Lambo dla poruszony

2r6gxt4.jpg

Opublikowano

Prosze czytać regulamin, przyjmę twoje zgłoszenia ale na przyszłość, nie zaklepujcie miejsc na przyszły weekend tak wcześnie.

Akurat ten tydzień mam dość luźny więc przyjme Cię :) masz info na PW

142g9ox.png

Opublikowano

Lexus LFA dla poruszony

2lmxrt4.jpg

NapieprzamSalta, co do Ciebie to licz na 1 auto zrobione dziś wieczorem, drugie myślę, że będzie raczej gotowe dopiero jutro :)

142g9ox.png

Opublikowano

Tak jak w regulaminie o promocjach będę informował na bieżąco a obecnia cena już jest promocją bo wg mnie to niska cena :)

Jeszcze jedna ważna sprawa, proszę wszystkich zgłaszających się, piszcie mi dokładnie loginy i hasła bo wiecej niż połowa z was podaje błędne dane i ja wchodze o 21 bo mam chwile wolnego czasu

a okazuje się, że hasło lub login są nieprawidłowe i oboje tracimy przez to tylko czas bo muszę czekac na kontakt z wami o nowe hasło

142g9ox.png

Opublikowano

Zrobisz BMW M3, z dokladnościa i "realnym" odcieniem barw, jak i naklejek co w Most Wandet ? :)

Ps. Chodzi o oryginał wprost od Razora, bez zadnych modyfikacji.

Opublikowano

Oryginał tego auta był dostępny do kupienia za IGC, co do malowania to można zrobic takie BMW ale kolorystyka zależy tez od grafiki jaką masz ustawioną w grze i od światła, które pada na Twoje auto w danej chwili.

W garażu auto będzie wyglądało inaczej niż na ekranie gry, gdzie nim jeździsz. Ale owszem jest możliwość zrobienia 99% oryginału tego auta :)

142g9ox.png

Opublikowano

Przyjąłem zgłoszenia. Na Weekend 13-14 Lipiec zostało jeszcze 1 miejsce.

Zapraszam zainteresowanych.

Jednocześnie proszę pamięać żeby od razu starać się umawiać ze mną na GG w celu wysłania wynagrodzenia, przypominam, że wg regulaminu najpierw wysyłacie mi SMSa a potem robie wasze auto.

Punkt ten regulaminu zawdzięczamy kilku użytkownikom, którzy niestety wykiwali mnie w nieładny sposób :(

12.07 Edit\ Na najbliższy weekend nie ma już wolnych miejsc. Zapraszam do kolejnych zgłoszeń od przyszłego Czwartku 18.07 :)

Mitsubishi Eclipse GST dla Torezz

73feaa.jpg

142g9ox.png

Opublikowano

Piękny GST, polecam współpracę z tym gościem, bo naprawdę zna się na rzeczy i ma talent. Pomalował mi autko w 2 godziny lepiej, niż ja przez miesiąc. Bardzo dziękuję, spodziewaj się jakiegoś zlecenia za parę tygodni :)

Opublikowano

Lamborghini Aventador dla XszarlotekX

9tev6v.jpg

Dla tych, którzy mają chęć robić swoje Aventadory, polecam wam zrobić je w 1 kolorze ^^ Okropne auto do tuningowania

142g9ox.png

Opublikowano

:D to jest oklejanie, nie widziales nigdy jak wygląda oklejony egzotyk? np na Gumballu?

Samochodów się raczej nie maluje a okleja się tylko jakieś sportowe auta takie jak WRC czy NASCAR itp :P

Nie porównuj tych aut do aut z reala :P

W realu nie podobają mi się auta oklejane...

142g9ox.png

Opublikowano

Dobra kończe dyskusje, znowu podałes auta rajdowe... Co jakiś czas auta te zmieniają sponsorów itp i mają inne naklejki :P

I nie wiem co ma wspólnego oklejony Exotic Car z autami i naklejkami sportowymi :D

Nie pisz juz bo dostaniesz procenty :P

Lamborghini Aventador dla ExerouS

mja4p3.jpg

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...