Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Design by Roic - Tuning na zlecenie!

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że obecnie komputery są na takim poziomie, że każdy kto ma komputer w domu może bez problemu grać na średnich detalach :) i wygląda to na nich bardzo dobrze.

Sporadycznie pewnie znajda się posiadacze starszych komputerów którzy beda musieli ustawić sobie niskie ustawienia. Mój komputer ma prawie 4 lata i daje sobie radę więc

nie sądze by było wielu graczy, którzy grają na najniższych detalach :)

Nikomu przecież nie każę zamawiać u mnie tuningu :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myślałem, że jakieś zajebiste robisz a sam już robię lepsze .. bo tutaj jakieś flagi itd.

Sorry, ale wolę sam sobie zrobić monstera itd. (tzn monstera nie muszę bo mam sponsora :D)

ty to jestes tak pojeba.. ze az mi cie szkoda chodzisz weszedzie po forum i sie chwalisz coto nie ty co to ty niemasz a w realu dymasz rowerem twoje komentaze sa take zalosne ze idz pan w chuj wez sie ogarnij
Opublikowano

Podbijam temacik i informuję, że nadchodzi weekend, jestem w stanie zrobić od soboty do poniedziałku około 5 zleceń :)

Co do ludzi, którzy będą np, planowali tuning dla wielu aut mam propozycję 1750 SB za 4 autka lub nawet za 5 jeżeli ktoś wykaże się konkretną współpracą :)

142g9ox.png

Opublikowano

Ford Mustang Boss 302'12 dla LastChance

2s1ua77.jpg

Dziś chętnie przyjmę jeszcze jedno zgłoszenie, spieszcie się póki jeszcze wczesna pora :)

142g9ox.png

Opublikowano

Podnosze temat gdyż mamy weekend i jestem w stanie przyjąć kilka zgłoszeń :)

Proszę oczywiście czytać 1szy post przed napisaniem jakiejkolwiek prośby

142g9ox.png

Opublikowano

Wysłałbym zgłoszenie, ale się cykam, mam naprawdę kilkadziesiąt ślicznych furek, które tygodniami tuningowałem, lecz mam pewne obawy. Taki jestem - brak mi zaufania do ludzi wybacz.

Ja poprostu nie mam zaufania do ludzi, już raz dostałem kopniaka od losu i więcej go dostać nie chce.

Nikogo nie zniechęcam, wręcz przeciwnie. Polecam tego pana bo widzę, że zna się na tym co robi.

@edit: Mój kolega jest zainteresowany tuningiem nissana silvy, jednak nie ma konta na mpc forum i nie chce zakładać (przez pobieraczka).

Istnieje inna forma kontaktu z Tobą?

Opublikowano

Zaktualizowałem dane w profilu (mam na myśli nr GG) można się przez niego ze mną kontaktować :)

142g9ox.png

Opublikowano

Jak narazie nie, przewiduje promocje przy większym napływie klientów lub przy zleceniu na kilka aut :)

W przyszły weekend będzie mała niespodzianka więc zapraszam :)

142g9ox.png

Opublikowano

Jak obiecałem wcześniej będą bonusy i ot właśnie tak się staje!

Jednak bonus nie polega na tym, żeby dać każdemu coś za free bo byłoby to nudne.

Dziś będzie konkurs, który będzie polegał na wykonaniu czegoś. Zwycięzca otrzyma

oczywiście nagrodę w postaci darmowego tuningu jednego wybranego przez niego auta.

Szczegóły konkursu przedstawie wam jeszcze dzisiaj i zamieszczę na głównym forum

aby więcej osób mogło wziąć udział w konkursie :)

Do zobaczenia :)

142g9ox.png

Opublikowano

Ogólnie to powinienem ująć w regulaminie, że zaufanie mi w wykonaniu pracy bierzesz na właśną odpowiedzialność.

Oznacza to, że podajesz swoje dane i zarazem, że masz świadomość tego iż jeżeli nie spodoba Ci się pojazd to niestety

nie ma odwołania. Jednak jestem w stanie być na tyle miły, że drugie podejście wykonania tego samego auta moge zrobić

za darmo :)

Domyślam się nadal, że 500 SB to dla niektórych sporo ale porównując to, ze z samochodem schodzi się 1-2 godziny

to jednak nie jest to wysoka cena. Dlatego też uwazam, że moje prace nie wymagają poprawek

Tak więc jak najbardziej jest taka możliwość jak zgłoszenie poprawki tuningu.

142g9ox.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolo jesteś po prostu boski !!! :D :D :D Tworzysz takie cuda że to nie jest aż do opisania :D

Normalnie też tobie dam kilka moich aut :D

Tylko do Porshaka nie pasują troszkę dla mnie te felgi ale design jest Zajebisty !!! :D

Opublikowano

ooo kur... to 911 to cudo, boskie. Tylko felgi nie pasują, daj większe.

Połączenia kolorów świetnie pasują, a o naklejkach nie wspomnę.

W najbliższym czasie dam Ci jakiś samochód, chyba DBS'a.

Ile czasu Ci zeszło na ten tunning?

Opublikowano

Felg innych nie miałem do wyboru a z tych za IGC te najbardziej pasowały :) Co do wielkości są to 21 więc większych się nie da, Porsche robiłem około 50 minut.

Dzięki za opinię :)

142g9ox.png

Opublikowano

Warto wydać 4 złote na tuning zamiast męczenia się samemu (zazwyczaj coś nie wychodzi).

A Roiccrx zrobił wszystko profesjonalnie w godzine.

Ja w tydzień bym czegoś takiego nie zrobił.

Za jakiś czas dam następny samochód do tuningu.

1398258449-U383457.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

MBW M3 GTS dla użytkownika spoza forum (GG)

6xpylf.jpg

Zapraszam chętnych na ostatnie malowania przed Świętami :)

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...