Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Design by Roic - Tuning na zlecenie!

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znowu sie do cb zwracam o pomoc

1. - znasz passy a jesli nie to wysle jeszcze raz na pw
2. Bmw m6 coupe ( ten biały )
3. Biało czerwony - Chce aby samochód aż tryskał ,,Polskością ''
4. Wszystko
5. 0

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Po raz ostatni upominam Was, jest to temat do informowania przez autora nie do komentarzy o samochodach bądź zgłaszania się do niego. Od teraz posypią się warny. Jeśli autor zechce poddawać samochody ocenie ma od tego odpowiedni temat, tu jedynie informuje o postępie prac.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zaraz przeczytam. Proponuje jednak zgłaszanie sie na forum pisząc do mnie Prywatną Wiadomość, ostatnio mam dużo zgłoszeń ale wykonuję :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Lamborghini Murcielago LP670 SV dla darek977

Nie chciałem zmieniać neonka i tablic wiadomo, trudno było coś dopasować ale mam nadzieję, że się spodoba

1grxgg.jpg

142g9ox.png

Opublikowano

Nissan 240 SX dla Unhit3d

9a758k.jpg

Co do powyzszych uwag on benq to prosze o nie zgłaszanie tutaj zleceń, chciałbym jednak, aby była możliwość zadawania tu w temacie wszelkich pytań oraz małych komentarzy sporadycznie.

Nie uważam, żeby jakiś jeden czy 2 posty pomiędzy wystawionymi moimi pracami były czymś złym.

Pozdrawiam

142g9ox.png

Opublikowano

Dawno twoich aut niekomentowalem wiec tego zkomentuje bardzo ładnie ci wyszedl super ci wyszło to 2 kolorownosć przepiękne połonczenie

Opublikowano

Nie mam słów na to co robisz z tymi autami to naprawdę są cuda na kółkach . Wszystkie auta mają u mnie 10/10 .

Opublikowano

Ojoj, ten lexus przechodzi sam siebie! Właśnie na drugim koncie gdzie mam eclipsa gts wbijam level, specjalnie byś miał go czym okleić i dam pod twoje skrzydła. (zgłoszenie za około tydzień wyśle Ci na priv) Jakby co dawno nie komentowałem więc chyba mogę sobie pozwolić :P

Opublikowano

Uwaga!

Chciałbym poinformować, że od tego tygodnia zgłaszanie zleceń zostaje WSTRZYMANE.

Wszystkie zlecenia, które są w trakcie realizacji zostaną oczywiście dokończone.

Przerwa ta jest spowodowana tym, że tydzień ten mam dośc pracowity i nie chcę przyjmować zleceń na jakieś bardzo odległe terminy skoro nie moge ich wykonać w najbliższym czasie.

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę w stanie odwołać tą przerwę i będziecie dalej mogli cieszyć się malowanymi przeze mnie autami.

Pozdrawiam.

142g9ox.png

Opublikowano

Pytanko xD i odpowiedz zarazem tak

Roiccrx ma duzo pracy wiem bo czekam na moje zgloszenie mial mi zrobic 3 auta chyba 3 tyg temu i niemial czasu bo jeszcze robil tych przedemna ;) napewno za 1 tydzien 2 moze juz ogarnac xD dla niecierpliwych robcie wyscigi itd :* (ON TO CZLOWIEK NIE ROBOT ) :)
borkosix.png
Opublikowano

No dokładnie, Borkoś w ten weekend zacznę robic autka dla Ciebie bo mam jeszcze 7 aut w kolejce. I tak jak wspomniałes nie jestem robotem a zrobienie jednego auta to około 2 godzin. Pracuję mam też swoje sprawy i rodzinkę i w sumie od 9 do 13 mam tylko w tym tygodniu czas więc zrobienie więcej niż 7 aut do końca tygodnia to nie łatwa sprawa a do tego Niedzielę też mam już zajętą.

Myślę, że mnie zrozumiecie, że nie mam 15 lat i nie siedzę cały dzień na komputerze :)

142g9ox.png

Opublikowano

No dokładnie, Borkoś w ten weekend zacznę robic autka dla Ciebie bo mam jeszcze 7 aut w kolejce. I tak jak wspomniałes nie jestem robotem a zrobienie jednego auta to około 2 godzin. Pracuję mam też swoje sprawy i rodzinkę i w sumie od 9 do 13 mam tylko w tym tygodniu czas więc zrobienie więcej niż 7 aut do końca tygodnia to nie łatwa sprawa a do tego Niedzielę też mam już zajętą.

Myślę, że mnie zrozumiecie, że nie mam 15 lat i nie siedzę cały dzień na komputerze :)

dokładnie a pytanko jak ci mowilem to te 4 najwazniejsze zrobisz mi w tym tygodniu co bedzie lub teraz albo za ten ten tydzien xDDD To Były lexus lfa Mustanguś bosuś bmw i lambo ? :D

EDIT: Zaraz Znowu Editne Bo Musze ogarnąć auto do tuningu zamiast lfa :P EUROPE S :D

borkosix.png
Opublikowano

@UP

Takie sprawy załatwiaj na PW, na razie bez ostrzeżenia.

Proszę o niespamowanie w tym temacie.

Opublikowano

Tak jak napisał Flinn, proszę o korespondencję na GG (pisz nawet jak mnie nie ma zawsze odbieram i odpisuje po 22:30)

Albo tu na forum przez PW, na pewno się dogadamy i juz z góry Ci mówie, że zrobie Ci auta w przyszłym tygodniu dopiero :)

142g9ox.png

Opublikowano

Zgłoszenie wysłanie, prosiłbym jeśli to możliwe o wykonanie auta max. do środy. Potem zapodam edita i dam znać czy mi się podoba auto, choć to raczej formalność :)

Opublikowano

Przypominam o mojej wzmiance w 1 poście. Obecnie nie mam możliwości wykonania tuningu bo mam rodzinne sprawy na głowie i przepraszam z góry, jeżeli nie wykonałem tuningów zamówionych wcześniej do tej pory.

Po prostu jest to sytuacja awaryjna i to, że nawet zamieszczam informacje jest i tak z mojej strony wysiłkiem.

Postaram się do końca przyszłego tygodnia coś zrobić z niedokończonymi tuningami i z nowymi zleceniami.

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...