Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Design by Roic - Tuning na zlecenie!

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry, ze skomentuje, ale za 4zł takie coś ? ?? ;x

Ja za darmo zrobie i to lepsze nawet z jakimiś naruto czy czymś tam ;x RockStar itd ;x

Co do wyżej autka nie pasuje kompletnie ten banan czy co to jest ;x

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry, ze skomentuje, ale za 4zł takie coś ? ?? ;x

Ja za darmo zrobie i to lepsze nawet z jakimiś naruto czy czymś tam ;x RockStar itd ;x

Co do wyżej autka nie pasuje kompletnie ten banan czy co to jest ;x

A wyobraź sobie, że auta robione na zlecenie oznacza, że ważne jest dla mnie to co mi powie mój "klient"

Jak powiesz, że chcesz miec pokój pomalowany na czerwono a ja Ci zrobie na zielono we wzorki bo sąsiad i ja uważamy, że wygląda to lepiej to nie będziesz zadowolony.

Kolega chciał, żeby takie coś było to jest :) Jak tak świetnie robisz tuning, to zapraszam; zrób własny temat i rób tuningi :)

Moi nabywcy są zadowoleni a 4 złote za średnio godzinę pracy to raczej nie kokosy...

Jeszcze jedno, co do 2 użytkowników powyżej, proszę się wypowiadać na temat bo nie chcę zgłaszać was do administracji :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Auta naprawde świetne . Aż mi się zachciało znów grać w nfsw . Ale mam jeden problem . Gdzie są te Vinyle te take al'a krzyżyki co masz na klapie bagażowej w M3 GTS ? :D

Opublikowano

To ostatni pakiet naklejek bodajże. Nazywa się MISIKROVIA czy coś w podobie, nie pamiętam teraz.

W krzyżykach zmieniasz ich tło na kolor, na jakim mają być krzyżyki a krzyżykom nadajesz 2 kolory :)

142g9ox.png

Opublikowano

A procenty się sypią. Jeśli:

- macie pytania do samochodów - piszcie wiadomość do @Roiccrx'a.

- twierdzicie, że potraficie lepiej - udowodnijcie tu: http://www.mpcforum.pl/topic/448805-prosby-o-oceny-aut/page-19 bądź stwórzcie własny temat.

- sądzicie, że to za drogo - róbcie taniej bądź nie korzystajcie

- chcecie pospamować - na FB z pewnością nikt nie zauważy różnicy więc do dzieła, byle nie tu

- podoba Wam się - stuknijcie mu w "Lubię to"

Temat służy informowaniu nie dyskusji, od oceny jest ww. "Prośby o oceny aut"

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Frofesjonalna robota gościu ;)

Level 33 już jest ;)

Oczekuj mojego zgłoszenia, niebawem czeka Cię tuning Nissana Skyline GT-R V-SPED [R34]

prócz nissana czeka Cię jeszcze Lexus LFA :D

Zbieram +'y ;D

Opublikowano

Mam takie pytanie - dało by się przerobić nissana silvie na tego z tokyo driftu (foty moge podesłać)?

I jaki lvl wbić żeby były dostępne wszystkie naklejki do wykonania?

Opublikowano

Nie ma problemu ze zrobieniem takiego nissana tyle, że będzie on bez naklejek sponsorowanych czyli napisów wszelkiego rodzaju.

Po drugie, potrzebowałbyś spoilera za 600 SB no i jakieś body ewentualnie żeby to w miare chodziło. Jeżeli chodzi o malowanie to

raczej nie widzę problemu, nie wiem który poziom wymaga to malowanie ale pewnie coś około 20.

Przypominam jednak, że moja gorąca prośba o lvl 30 przed zgłoszeniem obowiązuje nadal.

To znacznie zwiększa możliwości tuningowania :)

Jeszcze jedno. Proponuję zgłaszać się na terminy weekendowe, w tygodniu nie mam w ogóle czasu i zgłoszenia, które w tym tyg dostałem.

sa jak narazie nie rozpoczęte... Oczywiście to nie znaczy, że nie zrobie takiego zlecenia bo wykonałem już jedno we wtorek, dziś zamierzam

zająć się kolejnym. Obecnie w poczekalni są 2 zlecenia więc śmiało możecie się zgłaszać

142g9ox.png

Opublikowano

1 podam na pw / podam na pw / chicane eu

2. Samochody : / LAmborgini murcielago lp650-4 roadster ( ten bez dachu )/audi r8 coupe 5.2 quatro

3. Kolory <CZarno CZerwony> /<zielono czarny>/<czarno niebieski>/<biało czerwony>/<biało czarny>

______

Uwagi :

chciałbym abt auto wyglądało schludnie max 3 kolory i aby nie było reklam sponsorow bo strasznie mi sie to nie podoba :D

Chciałbym aby to było cos na styl mojego lexusa lfa którego znajdziecie w garażu

4. Części, na które zezwalacie do użycia: Wszystko ( wszystkie naklejki itp odblokowane )

______

JEsli pracą chciał by sie zająć Roiccrx to masz wolnąręke bo bardzo mi sie podobajątwoje dzieła byle by było w mroczniejszych kolorystykach

_

Wynagrodzenie do uzgodnienia

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Michale, jeżeli chcesz tuning ode mnie, pisz zlecenie na priv ze wszystkimi danymi. Nie ma problemu abym zrobił Ci auto lub auta jednak ostatnio bardzo goni mnie czas więc termin może być trochę daleki.

Ale oczywiście możesz się zgłosić. Co do ostatniej notki w twoim poście. W tym temacie tylko ja się zajmuje tuningiem więc jakbyś chciał tuning od kogoś innego, to myślę, że możesz w subforum napisać

oddzielny temat o tym :)

142g9ox.png

Opublikowano

Ford Mustang Boss 302'12 dla bezimienny740

21cawet.jpg

Zrobiłęm też ostatnio Lancera i Silvię z Tokio Drifta, których nie będę umieszczał, gdyz każdy zna te popularne tuningi :P

142g9ox.png

Opublikowano

No niestety, nie zawsze wszystko wychodzi ekstra. Starałem się dostosowac do tego co mi napisał zamawiający. I wcale nie uważam, ze tył jest goły bo coś tam jednak jest a na tylnej klapie raczej rzadko się coś maluje.

Może bym coś dodał gdyby nie to, że już wymarnowałem 31 naklejek a cieżko mi było jakoś inaczej wszystko dopasować.

/ Lamborgini Murcielago LP650-4 dla xxXGAJOSXxx

2a0mz6.jpg

142g9ox.png

Opublikowano

Michał, Ty czekasz na zlecenie tak? Dziś zrobię Twoje auto :) Wiesz trochę ostatnio jestem zajęty a i też miałem uraz w pracy i się narobiło komplikacji...

Ale nie martw się na pewno dziś do północy będziesz miał auto gotowe :)

142g9ox.png

Opublikowano

spoko nie spiesz sie ja z natury cierpliwy jestem . wole zeby to potrwało niz cie pospieszac i psuć twoją tak zwaną ,,wenę '' :D

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Moje gg jest podane w profilu. Kilka osób pisało też ze mną na telefon a poza tym nie ma możliwości ukradzenia komuś konta bez hasła do jego meila a chyba nie myślisz, że wejde Ci na konto, żeby Ci usunąć auta?

Mógłbym jedynie wejść żeby pojeździć Twoimi autami ale nie mam na to czasu bo swoimi nie mam czasu jeździć :P

Ford Mustang Boss 302'12 dla michalbtm

x3tor4.jpg

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...