Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Design by Roic - Tuning na zlecenie!

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 03.07.13

Proszę o zapoznanie się z ewentualnymi zmianami w regulaminie na dole posta!

Witam wszystkich. Zauważyłem, że temat by HADESS został zamknięty.

Proponuję wam współpracę ze mną w postaci wykonania tuningu w zamian za niewielką należność

Jakby to wyglądało?

- Zgłoszenia wysyłalibyście na moją skrzynkę na forum
- Szczegóły. Chciałbym, żebyśmy od razu wiedzieli konkrety (Tu mam na myśli podanie mi auta, jakie kolory was interesują i jakie części z waszego garażu mogę użyć oprócz naklejek)
- Wiadomo, ze jeżeli ktoś życzy sobie w tuningu zawarcie kupna części, które wymagają SB to potrzebuje pozwolenia na użycie SB z jego konta
- Termin wykonania: Zwykle nie posiadam zbyt wiele czasu na to ale przypuszczam, że 1-2 zgłoszenia dziennie to limit także prosiłbym o zajmowanie kolejki na dany dzień pisząc posta w temacie.
Czas wykonania zlecenia to oczywiście ten sam lub dzień następny od zgłoszenia (dopuszczalne są ewentualne spóźnienia, o których informowałbym zleceniodawcę)
- Płatność. Za każde wykonane auto chciałbym SMS za 500 SB. Nie ma chyba niższej ceny a 3,69 PLN za około godzinę mojej pracy (uwierzcie mi nad niektórymi swoimi autami siedzę po 2 godziny) Potrzeba jednak trochę czasu na to by do kształtu auta dopasować styl no i jeszcze złapać pomysł, czasem wymyślenie całej koncepcji zajmuje pół godziny.
- Całość. Podsumuwując, tuning za 500 SB to dopasowanie do waszego auta BODY, FELG, NEONU, SZYB, TABLIC według możliwości waszego konta oraz projekt VINYLI, które będę robił najdłuzej.
Zwykle wykorzystuję wszystkie 31 Vinyli na zrobienie auta więc myślę, że nie będziecie mogli powiedzieć, że to fuszerka

Jak powinno wyglądać zgłoszenie?

1. E-Mail / Hasło do konta / Serwer
2. Samochód (auto powinno być zakupione i pozostawione w wersji stock)
3. Kolory (jeśli nie mamy sugestii żadnego koloru wybór pozostawiacie mi)
4. Części, na które zezwalacie do użycia (wypisujemy co z waszego garażu moge zainstalować wypisując jak w przykładzie: BODY/FELGI/TABLICE)
5. Wpisujecie wartość SB, które moge użyć do zakupienia części tuningu wizualnego (0 jeśli nie wolno mi korzystać z sb lub wartość powyżej zera na którą pozwalacie)

Przykład:

1. [email protected] / jan4554 APEX-EU
2. Nissan Silvia S15
3. Czerwony/Czarny/Żółty
4. FELGI/BODY/SPOILER
5. 360

Pozostaje teraz tylko problem zaufania. Musicie bowiem przekazać mi swoje konto i hasło. Jednak uważam, ze skoro jestem na forum i tu moge wam bez problemu podać nazwę moich kont w NFSW
to nie chcemy wzajemnie okryć się hańbą i mianem złodzieja. Najpierw wykonałbym pracę, potem przyjmował zapłatę. Jeżeli ktoś mi nie ufa to po prostu nie skorzysta!

W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać w temacie. Zdjęcia zrobionych aut będę pewnie zamieszczał w temacie.

PIERWSZE 2 ZGŁOSZENIA TUNINGUJE ZA DARMO A ZACHĘCAM TEŻ, ŻE CO JAKIŚ CZAS BĘDĘ ROBIŁ PROMOCJĘ I WYKONYWAŁ DARMOWE TUNINGI :)

Poniżej zamieszczam zdjęcie przykładowe z mojego garażu

vqh9ns.jpg

Wzmianka Regulaminowa:

1. Należy stosować się do Regulaminu globalnego MPCforum.pl oraz Regulaminu lokalnego działu NFS World.

2. Wiadomo, że niestosowanie się do Regulaminu może skutkować otrzymaniem % osrzeżeń.

3. W temacie wolno poruszać tylko sprawy dotyczące tematu, zgłoszenia wysyłamy tylko na moją skrzynkę (dopuszczalny jest też kontakt przez GG).

4. Zgłoszenia należy wysyłać dokładnie tak jak na wzorze, błędnie podane informacje nie będą uwzględniane.

5. O wszelkich promocjach i bonusach będę informował na bieżąco, pytania o darmowy tuning są zbędne.

6. Każde zgłoszenie jest na waszą odpowiedzialność, nie przyjmuję reklamacji (nie wykonuję poprawek, możliwe sa one tylko w wyjątkowych sytuacjach).

7. Czas wykonania tuningu to maksymalnie tydzień czasu, będę was prywatnie informował odnośnie pory tuningu abyśmy nie wchodzili jednocześnie na konto.

8. Według nowej zasady najpierw dokonujecie przedpłaty (500SB) a następnie ja wykonuje wam tuning. W przypadku tuningu kilku aut na raz dopłacacie resztę SB po skończeniu zlecenia.

9. Zgłoszenia przyjmuję tylko do wykonania na weekendy. Proszę o wysyłanie ich najwcześniej w Czwartek-Piątek tak abym na weekend miał już pewność co będę robił.

10. Ilość zgłoszeń na weekend to 2-4 i należy sobie "zaklepywać" miejsca. Uwzględniane będą one w kolejności zgłoszenia. Gdy skończy się miejsce będę informował, że na obecną chwilę już nie przyjmuję.

Również nie będę przyjmował zleceń na zaś (Jeżeli ktoś nie wyrobił się w miejscach na najbliższy weekend, proszę nie zamawiać na tydzień w przód tylko tak jak powyżej, zgłosić się pod koniec tygodnia)

11. Zastrzegam sobię prawo do zmiany zasad zlecenia.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę bardzo, zamieszczam w Edicie przykład zgłoszenia :)

Czekam na wiadomosci :)

Dziś robie 2 pierwsze Darmowe zgłoszenia, termin wykonania maksymalnie do jutra :)

E\ Jeżeli macie w garażu części, których mam nie używać w żadnym wypadku, prosiłbym o podanie mi dokładnie co to za części

142g9ox.png

Opublikowano

Oczywiście chciałbym nadmienić, że każde zgłoszenie wysyłacie na własną odpowiedzialność. Nikt z team'u MPC nie ma wpływu na to jak przebiega transakcja bądź sam tuning. Jeśli będziecie niezadowoleni do nikogo nie możecie mieć pretensji.

Oczywiście nie chcę Was zniechęcać, osobiście nie wydaje mi się by był to fake.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Porsche 959 dla peter711

65slfc.jpg

Obaj panowie, którzy do mnie pisali na PW nadal nie podali konkretów tak więc jedno darmowe zgłoszenie jest jeszcze dostępne do odbioru na jutro :)

Pozostałych również gorąco zapraszam do zgłoszeń za jedyne 500 SB :)

142g9ox.png

Opublikowano

Tak wygląda moje Porsche 959 w wykonaniu Roiccrx

nfsw003z.jpg

nfsw005ps.jpg

Mi się podoba! Ten samochód jest trudny do stuningowania, sam próbowałem ale wszystko wychodziło wsiowo. Dziękuje!

Opublikowano

Porsche 959 dla peter711

65slfc.jpg

Obaj panowie, którzy do mnie pisali na PW nadal nie podali konkretów tak więc jedno darmowe zgłoszenie jest jeszcze dostępne do odbioru na jutro :)

Bardzo ciekawa praca, podoba mi sie;))

Opublikowano

Jest jeszcze mozliwosc za free? :P

Tak. jeszcze jest jedno miejsce.

Opublikowano

Aston Martin v12 Vantage dla Avir01

mh6a83.jpg

Liczę na jakiś grosz z Twojej strony skoro tak pewnie się zgłosiłeś.

Zapraszam innych do zamawiania tuningu, na dziś jestem w stanie zrobić jeszcze 1 zlecenie, resztę zleceń raczej na przyszły tydzień (Niestety darmowe próby już wyczerpałem)

Pozdrawiam

Zaktualizowałem temat i przypominam o wpisywaniu w punkcie 1 nazwę SERWERA na którym znajduje się konto!

142g9ox.png

Opublikowano

Staram się raczej oklejać samochody na sportowo i uwierz mi, że 31 naklejek to mało na stworzenie czegoś dobrego dlatego unikam tworzenia napisów :)

Jednocześnie każdy ma wolność wyboru i może mi dokładniej opisać czy chce bardziej czy mniej oklejone auto.

Bedę się starał dostosowywac do potrzeb zamawiającego. Ja uważam, że samochód z naklejką tylko gdzieś z boku jest takim gołodupcem.

Staram się oklejać go jak najbardziej ale nie robiąc przy tym naprawdę jakiegoś artystycznego nieładu :)

142g9ox.png

Opublikowano

Mi podoba się ten Aston Martin, dorzuć/rozciągnij coś na tył samochodu, bo tak goło trochę.

Mój Martin się mi trochę znudził i też sobie stuninguje, albo dam ci zlecenie.

20130107191349needforsp.png

Opublikowano

Jeszcze jedna prośba do wszystkich, żeby przed tuningiem nabić chociaż 20 LVL a najlepiej 30 LVL aby odblokować wszystkie naklejki. Zwiększy to moje możliwości :)

142g9ox.png

Opublikowano

Ja myślałem, że jakieś zajebiste robisz a sam już robię lepsze .. bo tutaj jakieś flagi itd.

Sorry, ale wolę sam sobie zrobić monstera itd. (tzn monstera nie muszę bo mam sponsora :D)

Opublikowano

Ja myślałem, że jakieś zajebiste robisz a sam już robię lepsze .. bo tutaj jakieś flagi itd.

Sorry, ale wolę sam sobie zrobić monstera itd. (tzn monstera nie muszę bo mam sponsora :D)

Lepsze...?

http://www.mpcforum.pl/topic/448805-prosby-o-oceny-aut/page__st__40#entry4011903

http://www.mpcforum.pl/topic/448805-prosby-o-oceny-aut/page__st__200#entry5907966

Bezpodstawnie krytykujesz chłopak, który dopiero zaczyna! Pamiętacie jak Hades zaczynał? Identycznie!

Roiccrx

proponuje żebyś pokazał swoje samochody w World'zie.

Opublikowano

Lexus IS F dla Julian.

9ay71s.jpg

Na dzień dzisiejszy nie przyjmuję już zleceń, zapraszam jutro. Po wczorajszym nadal mam jeszcze kaca i ból głowy dlatego ślęczenie przed PCtem to trochę zły pomysł.

Ja uważam, że moje projekty są spoko, zrobienie sobie projektu DC Monster albo twarzy z jakiejś bajki na samej masce to bardzo powtarzalna i prosta opcja.

Postawcie się na moim miejscu i wymyślcie coś sami bo to wcale nie takie łatwe a jak oglądam furki które jeżdżą dokoła to wyglądają strasznie niechlujnie

(Jeszcze jedną sprawa jest to, że jak bym miał dostępne pakiety specjalnych naklejek to bardzo zwiększa możliwości tuningu)

Postaram się jeszcze dziś pokazać wam kilka moich aut, chociaz moje doświadczenie jest małe i mam ich dopiero kilka bo gram dopiero 3 miesiące

142g9ox.png

Opublikowano

Lexus IS F dla Julian.

9ay71s.jpg

Na dzień dzisiejszy nie przyjmuję już zleceń, zapraszam jutro. Po wczorajszym nadal mam jeszcze kaca i ból głowy dlatego ślęczenie przed PCtem to trochę zły pomysł.

Ja uważam, że moje projekty są spoko, zrobienie sobie projektu DC Monster albo twarzy z jakiejś bajki na samej masce to bardzo powtarzalna i prosta opcja.

Postawcie się na moim miejscu i wymyślcie coś sami bo to wcale nie takie łatwe a jak oglądam furki które jeżdżą dokoła to wyglądają strasznie niechlujnie

(Jeszcze jedną sprawa jest to, że jak bym miał dostępne pakiety specjalnych naklejek to bardzo zwiększa możliwości tuningu)

Postaram się jeszcze dziś pokazać wam kilka moich aut, chociaz moje doświadczenie jest małe i mam ich dopiero kilka bo gram dopiero 3 miesiące

Thx fajny ;d

Opublikowano

Oto moje kilka projektów, są to moje jedne z pierwszych projektów do których nie przykładałem się aż tak bardzo :P Mam nadzieję, że się w miare podobają i zwiększą wasze zaufanie do mnie :)

i1lh0w.jpgrcn8uh.jpg2v145xg.jpgzj7bpc.jpg

142g9ox.png

Opublikowano

Ale pomyśl sobie jak to wygląda na Najmniejszych wymaganiach ..

Opublikowano

Ale pomyśl sobie jak to wygląda na Najmniejszych wymaganiach ..

Naklejki niemalże się nie zmieniają (troszkę mniej są wygładzone) i nie ma blasku, tyle.

Koniec dyskusji, kłóćcie się na PW, ten temat jest informacyjny więc pisać może w nim jedynie autor bądź osoby przez niego upoważnione. Do wyrażania opinii na temat samochodów jest ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/448805-prosby-o-oceny-aut/. Każdy kto chce by oceniono samochód zrobiony przez @Roiccrx'a może go tam wstawić. Dogadajcie się między sobą.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...