Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie martwcie się o Pelerynki Męstwa. Na start dostajecie jedną pelerynkę i jest dostępna do końca gry - nigdy się nie skończy, czyli można jej użyć nieskończenie wiele razy.

PS. Już za chwilę udostępnimy TS3!

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi mi o normalną cenę rosek i tych potów na speed atak oraz speed poruszania się ;p

a zmianki jak ? :>

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Jeśli znów będzie taka kicha , jak w poprzedniej odsłonie to zesram sie tam na twoją maszyne dedyka ;x

Ale wbije i zobacze...

Jak nie będzie bonów po 50-100 też lipa w ciul...

Opublikowano

No to gildia InspiratioN zawita , zapraszam i polecam serwer . ;d

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

miały być ku , u handlarzy czy cos tak słyszałem na wczesniejszej odsłonie i nie bylo , jak teraz będzie?

15367309717451705657.png

Opublikowano

Polecam właśnie serwer ze względu na ekipę go tworzącą oraz cały projekt wydaje się ciekawy.

na serwer możliwe ,że zawitam.

Mam pytanie jakieś rajdy autorskie? Coś w ten deseń?

Opublikowano

pewnie ataki będą i serwer pochodzi dziś z 30min i będzie OFF do jutra. Tak mi się zdaje, chyba że ekipa temu zapobiegnie

Opublikowano

Pozostaje Wam tylko czekać i na niektóre pytania nie odpowiem nie ze względu nie wiedzy, a tylko dlatego, aby coś było niespodzianką oraz abyście mieli powody do sprawdzenia serwera. TeamSpeak3 będzie za kilkanaście minut - najpóźniej o 15. Wszystkie informacje są w prezentacji i jest wszystko tak jak zostało opisane, więc nie zadawajcie tylu pytań. Pelerynkę dostajecie jedną i jest nieskończona. Handlarze tacy sami, Biolog nie ma limitów.

Opublikowano

Zróbcie ankietę bo jak widać większość osób chce paczki bonów po 50/100. Po 1 zmianie to jest bez sensu

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Daronian ja też sie nie mogę doczekać na start ale dodajcie do handlarza bron na 10 i na 20 bo wbijac 30lvl w broni od 1 lvla nie jest łatwo (tak wiem zaraz napiszecie ze to hard i nie dodadzą )

Opublikowano

Zróbcie ankietę bo jak widać większość osób chce paczki bonów po 50/100. Po 1 zmianie to jest bez sensu

za, chociaz po 50 wystarczy... a jak juz to lepiej dodac te bony do dropu niz po 1...bo to bez sensu

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Dodaliśmy do handlarzy pakiet 50 zmianek oraz dodań bonusu! ;-) TeamSpeak jest już gotowy, przekierowujemy teraz domenę oraz robimy rangi.

Opublikowano

Co do resetu,myślę,że lepiej byłoby zrobić ankietę na stronie po zalogowaniu,dostępną dla graczy np. chociaż +30lv.Ponieważ,każdy kto jeszcze nie zaczął,zagłosuje na reset kont.(Bo on na tym nic nie straci)

Opublikowano

wrzuć teraz clienta, bo to będzie porażka jak dacie godz. przed startem... Rejestracje otwórzcie kilka sekund przed otwarciem serwera, a client możecie dać teraz

Opublikowano

reset ?? czy to co bylo to byla beta ? bo bylo lipnie medium i na 5 lvl'u wszystkie skille m9 ... 2 ku do g ;f 0 ulepszaczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...