Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze możecie nakładke wrzucić do innego clienta i powinno działać, jednak bedą braki w cliencie.

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Ja nie zdarze na start co to jest za transfer.. daronian ciezko dac lunchera .. ? albo lepszy hosting za 30min start a my jeszcze klienta nie mamy pobranego daj lunchera.

Nie ma się co spieszyć. Do kolejnej kilkudniowej offki zdążysz ;p ;p

Opublikowano

Klient jest wrzucany na nowe hostingi! Przepraszamy za to nieudogodnienie. REJESTRACJA ZOSTAŁA WŁĄCZONA !

ŁATKA DOSTĘPNA NA PIERWSZEJ STRONIE PREZENTACJI TO LAUCHER - ROOT, PATCHER, ETC !!!

Opublikowano

Daronian podaj lunchera i bedzie git klient sie pobierze.. potem. start niebawem a my lunchera nie mamy

Dyn up @ wiesz mozesz sobie pisac bo masz klienta i czekasz na start ale niektorzy np ja nie maja wiec nastepnym razem zamknij ryj i nie pisz do mine moge sobie pisac huj ci do tego..

Nowicjusz
Opublikowano

Po pierwsze nie mam clienta, wlasnie sie sciaga i pozostalo 40 minut, po 2 chuj* a nie huj, po 3 wyluzuj sie!

Beznadzieja!

Opublikowano

Klient jest wrzucany na nowe hostingi! Przepraszamy za to nieudogodnienie. REJESTRACJA ZOSTAŁA WŁĄCZONA !

ŁATKA DOSTĘPNA NA PIERWSZEJ STRONIE PREZENTACJI TO LAUCHER - ROOT, PATCHER, ETC !!!

tak tylko ze wyskakuje wirus i nie moge włączyć, a klient przestał się pobierać i bład archiwum, nie da sie wypakować...

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Czy teraz ze skilami jest to lipne rozwiazanie z m9-g1?;/

Według mnie body powinien miec "fulla" na 86 a sura na 103. Tutaj ma na 5lvl

rozwiazanie moim zdaniem niedobre.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Kurw Nabsuanx

Po pierwsze płaczesz ,że nie zdazysz a teraz masz to w dupie jak przelozyli start

Po drugie Jest launcher tylko trzeba poszukac:)

lastfair.jpg
Opublikowano

tak tylko ze wyskakuje wirus i nie moge wypakować...

"(wykrywa wirus związany z Patcherem, bo jest to program napisany w AutoIT - jeżeli wyświetli się taka informacja to proszę być spokojnym, to tylko kod aplikacji)"

Dodaj w antywirusie do wyjatkow, badz na chwile wylacz.

Opublikowano

DWIE WERSJE LAUNCHER (11MB)

LAUNCHER Z PATCHEREM ( WYKRYWA WIRUSA )

xxx

LAUNCHER BEZ PATCHERA ( NIE WYKRYWA WIRUSA )

xxx

ZAPRASZAMY DO GRY JUŻ WKRÓTCE !

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Zapraszam do gildii ANALTERROR w shinsoo,jak i na ts IP 178.217.190.17:6370.Aby dostać hasło zapraszam na REKRUTACJA pokój 8.

ZAPRASZAM !!!!
Opublikowano

Wgrałem launchera do klijenta pla i wyskakuje bład , spatchuje troche i tak jak by sie załanczało okno z metkiem czarny ekran i po chwili komunikat jakis tam i ok zeby nacisnac i si wyłancza wiec nie wiem po chu ten launcher .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...