Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówiłem ,żeby wczoraj już to zrobić ? A kurwa dzisiaj się to będzie przeciągać wszystko.. ;/

Idę coś załatwić mam nadzieję ,że jak przyjdę to będzie wszystko już looz ;D

Narazichoo...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wykupiłem to jebane konto PREMIUM wydałem 9zł , jeżeli się zawiodę to tak dymu narobię że ja pierdole.. ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wykupiłem to jebane konto PREMIUM wydałem 9zł , jeżeli się zawiodę to tak dymu narobię że ja pierdole.. ;/

Eh i Po co ? .. Wrzuca klienta na darmowy hosting i juz .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

zagrałem na becie i serwer nie przypadł mi do gustu myślę że na officialu było by podobnie więc nie zagram

Opublikowano

Na Oficialu będzie inny client. Zapewniam was że będzie o wiele lepiej.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Client jest wrzucany na multiupload. Jutro start officiala będziecie bardziej zadowoleni zapewniam was.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Po tym że widzę tylko 30osób online na serwie to coś jest nie tak minęły prawie 4h od startu i dopiero max mają 90. To podobno miał być easy co nie ? trochę przesada

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Raty są stanowczo zbyt małe... zrób cie coś z tym... ci wszyscy ludzie którzy deklarują się, że zagrają, chcą grać na serwerze easy a nie na kolejnym beznadziejnym hardzie czy tam medium...

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Z tym clientem z Multi to jest chujowy pomysł pobiera to teraz chuj wie ile osób i nie pobierze dzisiaj mam neta 25mb/s a pobiera mi teraz 100kb/s bym to miał już jakąś godzinę temu a teraz kurwa czekać jeszcze prawie 2h

Serwer już 4h 32min dojdzie do 5h a tu jeszcze nikt nie ma nawet 100lvl to jest easy tak ?

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Z tym clientem z Multi to jest chujowy pomysł pobiera to teraz chuj wie ile osób i nie pobierze dzisiaj mam neta 25mb/s a pobiera mi teraz 100kb/s bym to miał już jakąś godzinę temu a teraz kurwa czekać jeszcze prawie 2h

Serwer już 4h 32min dojdzie do 5h a tu jeszcze nikt nie ma nawet 100lvl to jest easy tak ?

Sciagnij sobie Internet download menager I bedzie szybciej .

Opublikowano

Sciagnij sobie Internet download menager I bedzie szybciej .

tak ciekwe o ile. Już mam 80% w końcu to nie będe od nowa pobierał poczekam ale serw prawie 5h i jeszcze nie ma nawet 100lvl nikt

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

@ProfesorPSK

A launcher?? Bo pobiore clienta dopiero po 3 dniach istnienia servera (Mam transfer danych)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

tak ciekwe o ile. Już mam 80% w końcu to nie będe od nowa pobierał poczekam ale serw prawie 5h i jeszcze nie ma nawet 100lvl nikt

\

kurwa czlowieku jak ty placzesz.. . Nie podoba sie to wyjdz.

Opublikowano

macie ode mnie launchera dałem najpotrzebniejsze pliki

http://www.speedyshare.com/9kggh/UniBlu-launcher.rar

https://www.virustotal.com/file/b24c771c56a739ffb89cc14c7ec50850c15564c169b5f6c0acd06c0fe0c5a784/analysis/1358858900/

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...