Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Launcher][Dedyk][24/7][No-WL/Premium][1.4.6] MineStrike - Żyjemy z pasją do gier! | Pierwszy taki serwer w Polsce, Assassin's Creed 3 Mod.

KAMIKADZEKKS

Ankieta na temat serwera  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u Nas?

• Taaak!
      90
    • Niee.
      20
  2. 2. Podoba si? prezentacja?

• Taakk!
      91
    • Nie!
      19
  3. 3. Czy chcia?by? plugin Faction's na serwerze?

• Taaak!
      24
    • Nieee!
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Tak jak obiecywałem

Prezentacja :

http://www.youtube.com/watch?v=3WnwP26BTD8

Wygląd Oficjalnego Launchera:

Gdy klikniemy x2 razy na ikonkę z grą (launchera) :

launcherj.png

Gdy klikniemy Rozgrywka :

launcher2s.png

Gdy klikniemy Pobierz paczkę (w launcherze - pobiera nam aktualną wersje serwera/paczki/launchera/gry)

pobieranie.png

Czekajcie dalej !

Witajcie! Bardzo długo ukrywaliśmy na Naszej sieci serwer, który pewnie będzie wielką fascynacją wśród wielu użytkowników Minecraft!

Prace nad serwerem były bardzo ciężkie! Prawie rok czasu przygotowań! Jednak opłacało się...

Dzisiaj chciałbym ogłosić wszystkim wszem i wobec o zapowiedzi serwera by Matrix & KAMIKADZEKKS.

Prawdopodobnie jutro lub pojutrze będzie Oficjalna Prezentacja Serwera na YouTube, która przedstawi "od deski do deski" serwer!

Będziecie jednak przed tym poinformowani!

Powiem wam jeszcze tylko od siebie, że to będzie wielki przełom, jeżeli serwer dobrze wypali (a wszystko się zanosi, że będzie dobrze!)

Dobra koniec tego małego wstępu przejdźmy do konkretów :

1.png

Na serwerze będzie obowiązywać Luncher, jest wgrane dużo modów. Jednak głównym jest Assasin Cread Mod

:)

Nie jest to zwykły serwer, jak gracie na niektórych, jednak nowości was zaskoczą :

1. Ponad 100 więcej moobów (zwierząt itp.) znajdziecie nawet ślimaka

:D

2. Nowe dropy! Itemy!

3. Nowe zbroje (assassyna), miecze itp. (min. buławy, kusze, łuki, bełty, strzały, miecze, noże, koziki i wiele wiele innych!)

4. Nowe rudy!

5. Możliwość posiadania własnego konia (oswajamy go cukrem) - można mu nadać imię oraz nałożyć na niego zbroje (są 4 modele zbroi)

(jest jeszcze na prawdę wiele innych rzeczy - będziemy dopisywać, jednak to jest zapowiedź, nie będziemy zdradzać wam wszystkiego, wszystko zobaczycie niedługo na prezentacji Video na YouTube)

IP serwera podamy przy starcie, oraz inne informacje, jak sloty itp.

2.png

H@ : KAMIKADZEKKS oraz Matrix

Moderatorzy: Skipp70

To tylko ekipa z serwera Minecraft, pewnie dziwicie się czemu tak mało.

Jesteśmy zgraną ekipą, jest nas tylko trójka (jak na razie) Jednak JA oraz Matrix jesteśmy bardzo dobrymi technikami, dlatego też

wszystko co zrobiliśmy, to zrobiliśmy sami! bez żadnych gotowców! Strona WWW, Luncher, Serwer, Pliki serwerowe (bazując na podstawowych z bukkit.org)

Więcej info nie zdradzamy

3.png

1. Świetną zabawę oraz atmosferę!

2. Doświadczoną, ogarniętą Administracje!

3. Brak Lagów!

4. Serwer Dedykowany Minecraft!

5. Mnóstwo pluginów (unikatowych)!

6. Bukkit przerobiony na wersje stabilną - podziękowania dla KAMIKADZEKKS!

7. Zero błędów!

8. Doskonałe budwole!

9. Fabułe gry!

10. Wspaniałe Konkursy/Eventy!

11. Bardzo dobre forum na dobrym silniku!

12. Własne serwery oraz forum!

13. Oryginalną mapą, na własnej licencji z nałożonymi prawami autorskimi! (ponad miesiąc się z tym męczyliśmy)

Widok Lunchera by Matrix

To tło, które jest w luncherze, to widok z góry Naszego miasta :)

Tak jak obiecywałem ! Jednak to nie jest jeszcze prezentacja ogólna' date=' ten film zrobiłem na szybko abyście zobaczyli przynajmniej parę moobów z serwera

Zapraszam do oglądania!

[media']http://www.youtube.com/watch?v=mAkotLkkQpQ[/media]

Film nagrywałem na singlu, więc serwer zobaczycie dopiero w Oficjalnej prezce :)

Z nudów (robiłem podczas przerwy :D ), zapraszam do oglądania :

http://www.youtube.com/watch?v=qoWpdMSlLjQ

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pewnie sobie pomyślicie, prezentacja uboga, serwer też będzie, jednak nie. Fakt jest taki, że talentów graficznych zbytnio nie posiadamy, jednak pokazujemy Wam to tak, na tyle jak tylko możemy. Mamy nadzieje, że spojrzycie inaczej, na to gdy zobaczycie prezentacje na YouTube

;)

UWAGA!!

Rekrutacja otwarta na :

1. Grafika

2. YouTubera

3. Fabulatora

Zgłoszenia do mnie na gadu 3673511

Minimalny wiek +16

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga! Niedługo podamy super screeny, na których będą nowe moby, zbroje, miecze, itemy itp. itd.! Jeszcze przed starem Oficjalnego filmu na YouTube!

Opublikowano

Super prezentacja!

Czekam z niecierpliwością!

PS: Mogę w czymś wam pomoć? ;d

Na razie nie potrzebujemy pomocy :D Jednak jak będziemy potrzebować to napiszemy :)

Dzisiaj dostaniecie jeszcze screeny z serwera nowych moobów :D Np zobaczycie Ogry...

Opublikowano

Zagram ! Serwer bardzo fajnie się zapowiada, myślę że będzie jednym z najbardziej "ekskluzywnych" serwerów Minecraft w Polsce, a nawet w Europie ! Życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Jeśli uda nam się uzbierać na VPS pokarzemy wam potęgę naszego serwera ! jeśli serwer nam wypali i będą tutaj grali osoby aktywne i serwer będzie full dołożę starań i stworzę modyfikację pozwalającą odwzajemnić efekty walk z nożami assasyna z gry, po prostu będzie to kwadratowy assasin's creed 3 . Pozdrawiam !.

Opublikowano

Może jakościowo nie jest ładne, jednak na początek mogę wam to pokazać

61346572.png

Po przeliczeniu, mamy na serwerze jednak 142 mooby (zwierzęta, potwory itp.)

To co pokazałem na screenie to przedrostek tego co zobaczycie :)

Opublikowano

Stwierdziłem, że zrobię screeny z naszego Ekwipunku w trybie kreatywnym, jakoś nie zadowala, ponieważ robiłem na szybko, jednak coś można zobaczyć :D

craftwd.png

Screen przedstawia 8 (screenów), jednak wyciąłem tylko ujęcia z Inwentarza ;)

Dzisiaj tak jak obiecałem postaram dodać film prezentacyjny serwer na YT i wrzucę go także tutaj.

Bywalec
Opublikowano

Możecie być pewni, że zagram.

Nabór otwarty będzie na grafików, budowniczych ew. moderatorów?

Chętnie zrobię Wam lepszą prezentację.

PW > piszcie.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Możecie być pewni, że zagram.

Nabór otwarty będzie na grafików, budowniczych ew. moderatorów?

Chętnie zrobię Wam lepszą prezentację.

PW > piszcie.

Napisałem Ci na PW, jednak z innego powodu :) Dowiesz się na Gadu.

Nabór mamy otwarty właśnie na Grafików :D

Uczeń
Opublikowano

Zagram na serwerze, gdyż prezentuje się bardzo ciekawie, a także lubię sobie czasami popykać w Assasin'a ; D

Opublikowano

Jeśli uda nam się uzbierać na VPS pokarzemy wam potęgę naszego serwera ! jeśli serwer nam wypali i będą tutaj grali osoby aktywne i serwer będzie full dołożę starań i stworzę modyfikację pozwalającą odwzajemnić efekty walk z nożami assasyna z gry, po prostu będzie to kwadratowy assasin's creed 3 . Pozdrawiam !.

Czyli jak rozumie nie jest to dedyk, skoro musicie uzbierać na VPS'a :)

Opublikowano

Czyli jak rozumie nie jest to dedyk, skoro musicie uzbierać na VPS'a :)

Niestety mamy małe środki, musimy nazbierać na vps aby postawić dobry serwer. Mamy nadzieję, że uda nam się to w szybkim czasie.

Opublikowano

Wszystko na gotowych modach. Nie widzę nic autorskiego może jedynie launcher, który można zrobić z poradników na tym forum. Mam pytanie. MAcie pozwolenie autora modyfikacji mo'creatures na umieszczacie jej w paczce?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

W związku, że nie jestem twórcą tego posta nie mogę dopiąć foty więc specialnie dodam ją abyście zobaczyli jedną ze zbroi assasyna a wygląda ona tak :)

fotax.png

Wszystko na gotowych modach. Nie widzę nic autorskiego może jedynie launcher, który można zrobić z poradników na tym forum. Mam pytanie. MAcie pozwolenie autora modyfikacji mo'creatures na umieszczacie jej w paczce?

Autor sam udostępnił ten mod pod server/client wpierw sprawdź później oskarżaj wszystko legalnie . Poza tym tutaj wszystko sami robiliśmy żadnych modów typu assasin Craft my się po prostu wzorowaliśmy się na różnych skinach tworząc zbroje assasynów resztę sami pisaliśmy więc nie pisz że mamy wszystko na gotowych modach..

Opublikowano

W związku, że nie jestem twórcą tego posta nie mogę dopiąć foty więc specialnie dodam ją abyście zobaczyli jedną ze zbroi assasyna a wygląda ona tak :)

fotax.png

Autor sam udostępnił ten mod pod server/client wpierw sprawdź później oskarżaj wszystko legalnie . Poza tym tutaj wszystko sami robiliśmy żadnych modów typu assasin Craft my się po prostu wzorowaliśmy się na różnych skinach tworząc zbroje assasynów resztę sami pisaliśmy więc nie pisz że mamy wszystko na gotowych modach..

Chodzi mi dokładnie o clienta.Autor modyfiakcji zabronił ją umieszczać w paczkach,

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...