Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Launcher][Dedyk][24/7][No-WL/Premium][1.4.6] MineStrike - Żyjemy z pasją do gier! | Pierwszy taki serwer w Polsce, Assassin's Creed 3 Mod.

KAMIKADZEKKS

Ankieta na temat serwera  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u Nas?

• Taaak!
      90
    • Niee.
      20
  2. 2. Podoba si? prezentacja?

• Taakk!
      91
    • Nie!
      19
  3. 3. Czy chcia?by? plugin Faction's na serwerze?

• Taaak!
      24
    • Nieee!
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bedzie mo creatures czy nie?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Macie już konkretną datę otwarcia? Obserwuję od samego początku i nie mogę się doczekać!

Powodzenia przy (mam nadzieję) dokańczaniu. :P

Cały czas nie jesteśmy pewnie co do daty, bo nadal robimy Questy i NPC, ale pewnie w tym tygodniu, lub w tym weekendzie :)

nikt mi nie odpowiedział na pytanie wiec pytam ponownie, jaka jest przewidziana ilosć slotów?

Mówiłem na początku, że to dopiero podamy przy starcie

bedzie mo creatures czy nie?

Tak, będzie.

Opublikowano

mozna na piracie ??

będziemy mieli własny launcher dla non-premium poza tym pisze w nazwie tematu jak wół ..

Opublikowano

Hmm. Prace dobiegły końca nawet dogadaliśmy się z DrZhark męczyliśmy go od 20 stycznia lub 19 .. więc mo' creatures mamy praktycznie z głowy przy starcie servera będzie kolejny temat (oficialny) jeszcze pracuję nad launcherem trochę ale on również jest praktycznie gotowy :)

Opublikowano

Nie spamujcie w tym temacie, bo będzie on zamknięty. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie spamujcie w tym temacie, bo będzie on zamknięty. :)

Wiedziałem, że napiszesz. Jednak to, że nawet jesteś tutaj Moderatorem i tak muszę wyrazić swoje zdanie:

Tak jak napisał skipp każdy post jest na temat, jak osoby się pytają my grzecznie odpowiadamy. Gdy widzimy, że nikt nie pisał, a możemy odświeżyć temat, to odświeżamy.

Gdy widzimy hejty, odpisujemy natychmiastowo...

Więc nie widzę tutaj spamu...

Jak zamkniesz temat to napisze do kogoś by odblokował, jak nie odblokuje założę nowy temat.

Tak naprawdę twój post był nie na temat i mogę uznać go za spam.

Sorry ale denerwuje mnie coś takiego, że odpowiadamy każdemu, mówimy na temat a tutaj mi napisze ktoś, że robimy spam... no bez jaj..

--------------------------------------

OFICJALNY START ODBĘDZIE SIĘ PRAWDOPODOBNIE DNIA : 25 Stycznia 2013r. (jutro - piątek) w godzinach popołudniowych lub wieczornych.

Będzie to takie otwarcie BETA serwera :)

Opublikowano

Zapisuje się na bete : Assasins1212 non-premium wiem że brakuje s ale to mój znak rozpoznawczy :ninja:

Nie będzie zapisów :D Grasz normalnie, nie ma whitelist :)

Opublikowano

Proszę abyście nie dodawali factions bo całkiem zepsujecie rozgrywke w trybie Assasin.Każdy podróżóje sam lub z kolegami zaszywa się gdzieś pod ziemią 3000 kratek od spawnu i nikt go nie znajdzie.

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

"pod ziemią 3000 kratek od spawnu i nikt go nie znajdzie" - to raczej nie wypali, bo podobno mają być działki z cubami : )

Popieram ssmon50, tak żeby można było wybrać Assassyni, Templariusze itd. (większość miałaby Assassynów - ale co to, tylko szczegół ^_^)

A tak w ogóle, wszystko będzie tylko z Assassins Creed 3, czy może z poprzednich części też coś będzie? C :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...