Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Launcher][Dedyk][24/7][No-WL/Premium][1.4.6] MineStrike - Żyjemy z pasją do gier! | Pierwszy taki serwer w Polsce, Assassin's Creed 3 Mod.

KAMIKADZEKKS

Ankieta na temat serwera  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u Nas?

• Taaak!
      90
    • Niee.
      20
  2. 2. Podoba si? prezentacja?

• Taakk!
      91
    • Nie!
      19
  3. 3. Czy chcia?by? plugin Faction's na serwerze?

• Taaak!
      24
    • Nieee!
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zajebisty . Miałem możliwość wbicia .

Wszysztko ładnie pięknie a zbroje wprost epickie !

Budynki ładne fajne NPC'ety .

Admin ogarnięty gadałem na skype .

Czuje że serwer wypali na 101% .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serip, proszę Cię ten serwer jest 100% legalny. Jestem na zawodzie Technik Informatyk i mam dużo o prawie, więc skończ pier***. Mamy licencje nawet, oraz nałożone prawa autorskie na mapę. Zbroje i miecze, które mamy, to są przez Nas stworzone, jak i wszystko na Naszym serwerze...

Opublikowano

Jak macie pozwolenie od DjSharka to umieśćcie SS-y, w prezentacji moda jest napisane wyraźnie, że nie można umieszczać tej modyfikacji w żadnych paczkach modów, jeśli chcecie jej użyć w paczce serwerowej, musicie dać osobny download do tej modyfikacji, link przez link udostępniony przez twórce moda

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@UP

Na początku to chciałbym powiedzieć, że masz 13 lat, więc co ty możesz wiedzieć (na twoim profilu widziałem) Więc jako jeszcze dziecko, nie wiesz co to licencja pewnie :) My nie mamy pozwolenia tylko Licencje :) która nie można tak sobie pokazać, bo troszkę nas ona kosztowała... ja mogę mieć nawet pozwolenie od Obamy, a i tak bym Ci nie pokazał... więc hejterku zejdź ze mnie, bo nienawidzę jak ktoś mówi coś, co nie jest prawdą...

Po drugie nie musisz wierzyć w to co mamy, wejdziesz to sam się przekonasz!

Widać, że niektórych to chyba zazdrość zdziera z tego co tworzymy, a niektórzy nie mogą...

Nie tworze jeden serwer, bo miałem ich wiele, każdy wypalił (zobacz sobie moją zawartość), ten też wypali, jednak ten, to będzie wielki przełom w Minecraft ;)

//Edit

Zapomniałem dodać ten twój wymyślony "DjSharka" nie jest twórcą tego moda, tylko : DrZhark

Opublikowano

Co to jest Luncher ? Chyba raczej launcher...

Parę pomyłek może zrobiłem, jednak ja tutaj prezentuje serwer, a nie styl pisowni co nie? Każdy jest człowiekiem i każdy popełnia błędy...

//Edit

Właśnie napisałem do moderatorów o zmianę nazwy tematu :) żeby nie było więcej takich komentarzy :)

Opublikowano

Przestańcie pierdolić bez sensu i im przeszkadzać... Server zapowiada się fajnie, znasz już może date oficjalnego otwarcia ? P.S Jak chcesz ja moge nagrywać, ( Lepsza jakość itp. ) Oraz mogę trochę pobudować... Peace. !

A wy hejtery jebane uważajcie bo ktoś kiedyś was znajdzie i wpierdoli za takie rzeczy...

Opublikowano

Przestańcie pierdolić bez sensu i im przeszkadzać... Server zapowiada się fajnie, znasz już może date oficjalnego otwarcia ? P.S Jak chcesz ja moge nagrywać, ( Lepsza jakość itp. ) Oraz mogę trochę pobudować... Peace. !

A wy hejtery jebane uważajcie bo ktoś kiedyś was znajdzie i wpierdoli za takie rzeczy...

:DD

Prawdopodobnie serwer zostanie otwarty w następnym tygodniu, jeszcze troszkę pracy nam zostało :)

UWAGA!!

Rekrutacja otwarta na :

1. Grafika

2. YouTubera

3. Fabulatora

Zgłoszenia do mnie na gadu 3673511

Minimalny wiek +16

Opublikowano

u.u trochę długo.. a nie można by było odpalić części servera ? P.S Pomóc w czymś?

Zobaczymy, musimy mieć wszystko zrobione, jak zrobimy ALL wtedy otworzymy :) Dokładną datę podamy pewnie w Niedziele :)

@edit

Poprawiłem graficznie prezentacje (@temat)

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę ciekawie , na pewno zagram :)

Jeśli potrzebujecie jakiejś pomocy przy budowaniu spawnu to piszcie na PW , chętnie pomogę :)

Opublikowano

Mapę serwera zrobiliśmy przez kilka dni w 50-60 % dzisiaj będziemy pracowali do późna, aby zdążyć na czas ale zapowiada się epicko :D

Opublikowano

Nazwa tematu została poprawiona już :) Jutro dostaniecie nowe informacje na temat serwera.

Dzisiaj postaram się dodać screen naszego zamku :)

//Edit

O to dwa screeny, pierwszy, który przedstawia wejście do zamku (bramę)

20130118184451.png

A ten przedstawia miłego strażnika z miłą powitalną wiadomością hahaha :D

20130118184522.png

Opublikowano

UWAGA! Stwierdziliśmy z Matrixem, że wprowadzimy także dużo RPG...

Na serwerze już "stoją NPC"

Strażnicy, Kapłani, Questerzy :D Więc aby umilić wam jeszcze bardziej grę dodamy wam dużo RPG :)

Opublikowano

Nie moge sie doczekać startu !

Mogę również wam pomoc jak checie.

PW

Co do pomocy:

Mieliśmy ok. 48 "pism" na PW żeby pomóc na serwerze, jednak tylko cztery ze zgłoszeń przyjęliśmy :D Co do pomocy, umieściłem w pierwszym temacie, kogo poszukujemy. Zgłoszenia do mnie na gadu lub do Matrixa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...