Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Launcher][Dedyk][24/7][No-WL/Premium][1.4.6] MineStrike - Żyjemy z pasją do gier! | Pierwszy taki serwer w Polsce, Assassin's Creed 3 Mod.

KAMIKADZEKKS

Ankieta na temat serwera  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u Nas?

• Taaak!
      90
    • Niee.
      20
  2. 2. Podoba si? prezentacja?

• Taakk!
      91
    • Nie!
      19
  3. 3. Czy chcia?by? plugin Faction's na serwerze?

• Taaak!
      24
    • Nieee!
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powoli mi nerwy puszczają i źle skończysz...

Logo robione w Phostoshopie

Dwa tygodnie? Pewnie jakieś gówno postawiłeś co postoi parę tygodni

Skończ pieprzenie, bo jak ja wejdę na twoją prezentacje, a nie daj Bóg na twój serwer jakim masz/albo będziesz miał - to będziesz żałował, że go postawiłeś..

Wypowiedzieliście się raz negatywnie i starczy, nie potrzebuje Waszego spamu w moim temacie.

Zapraszam. Link masz na moim profilu. Przez rok zmieniać textury w modach. Serwer na wersji 1.2.5? Logo jest robione chyba na szybko. Nad launcherem musicie jeszcze popracować, bo żeby zagrać trzeba klikać kij wie ile razy. Jeszcze raz zapraszam do prezentacji :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam. Link masz na moim profilu. Przez rok zmieniać textury w modach. Serwer na wersji 1.2.5? Logo jest robione chyba na szybko. Nad launcherem musicie jeszcze popracować, bo żeby zagrać trzeba klikać kij wie ile razy. Jeszcze raz zapraszam do prezentacji :)

Chłopie.. daj nam pracować masz własny serwer my będziemy mieli własny.. my ci nie zaglądamy do dupy i nie mówimy czy tam pachnie.

Opublikowano

Prezentacja serwera zrobiona.

Robiłem programem : Fraps a później Camtasia Studio 8 (oryginalnymi)

Pewnie jutro rano będzie już na YouTube :) Link podam w temacie głównym oraz tutaj w odpowiedzi...

Opublikowano

Czekam na serwer z niecierpliwością i myślę, że Hubicik,Serip i kotkowski po prostu hejtują konkurencję żeby odciągnąć od tego serwera graczy i przyciągnąć do nich.

ov9t.png

Opublikowano

W ogóle żeby umieścić mo'creatures na serwerze to trzeba jakieś licencje mieć?

Niestety tak.

Czekam na serwer z niecierpliwością i myślę, że Hubicik,Serip i kotkowski po prostu hejtują konkurencję żeby odciągnąć od tego serwera graczy i przyciągnąć do nich.

Dokładnie.

---------------------------------------------------------------------

Jeszcze może dzisiaj zobaczycie prezentacje na YouTube już taką prawie Oficjalną :)

Jednak w Frapsie waży ona 30GB (wiadomo, jak ktoś ma frapsa), teraz przerabiam przez Camtasia Studio i będzie z 1GB, więc dzisiaj jeszcze powinienem się wyrobić i umieszczę na YT :)

//Edit

Chciałbym jeszcze dodać, że Matrix wczoraj i dzisiaj cały czas pracował nad Launcherem, nawet nie spał przez dzisiejszą noc, ja także ponieważ konfigurowałem pluginy. Serwer teraz ma bardzo dobrze dostosowany Launcher. Juz jest Oficjalnie w wersji Beta, niedługo dodam nowe screeny Launchera itp.

Opublikowano

Dostaniecie się przy Oficjalnym starcie.

Już 48% na YouTube, z tego co jest tam napisane to :

Przesyłanie filmu. Pozostało 49 minut. Twój film zostanie opublikowany na: <cenzura> :D

Jeszcze troszkę! I prezka "leci" do Was!

W między czasie siedzę sobie nad plikami i słucham tego:

https://www.youtube.com/watch?v=j8qKe16OyxM

//Edit

W czasie przesyłania z nudów zrobiłem screena, ile jeszcze %

beztytuubov.png

Opublikowano

Bęzie tu sobie można wolno budować na mapie? jesli tak to serwer geniusz.

Mam nadzieje ze nie bedzie cuboidow.

Nie będzie cuboidów? Chcesz aby Nam zamek rozwalono? Sorry, ale przemyśl co napiszesz. To co jest zbudowane musi być na cuboidzie.

Na serwerze możesz budować gdzie chcesz (tylko nie na terenach cuboida) - jest nim spawn, zamki, miasto :)

W ogóle to jest tak, że :

1. Jeżeli budujesz za cubem = żyjesz na własną odpowiedzialność bo : nikt z adminów Ci nie nada cuba (co wiąże się z tym, że jakiś użytkownik może Ci zniszczyć to co zbudowałeś)

2. Jeżeli budujesz na cuboidzie (na wyznaczonych działkach) = totalne zabezpiecznie, nikt Ci nic nie zabierze, nie rozwali :) Jednak działki będą płatne (oczywiście walutą serwerową) :D np 10000 dolarów będzie kosztować działka ;)

Opublikowano

Tak jak obiecywałem

Prezentacja :

http://www.youtube.com/watch?v=3WnwP26BTD8

Wygląd Oficjalnego Launchera (podziękowania dla Matrixa):

Gdy klikniemy x2 razy na ikonkę z grą (launchera) :

launcherj.png

Gdy klikniemy Rozgrywka :

launcher2s.png

Gdy klikniemy Pobierz paczkę (w launcherze - pobiera nam aktualną wersje serwera/paczki/launchera/gry)

pobieranie.png

Czekajcie dalej !

Opublikowano

@UP

Ja myślałem właśnie, że mało pokazałem :D

Co do tematu :)

1. Już niedługo, prawdopodobnie ostatecznie jutro, zostanie podana data, godzina otwarcia serwera

2. Przed otwarciem zobaczycie już Oficjalną prezkę serwera, ponieważ tą co podałem @x2up już jest prawie nieaktualna (dodano nowy texturpack, zmodyfikowano cały Launcher). Jutro będziemy dodawać NPC oraz Questy.

Więc tak jak mówiłem, przy Oficjalnym będzie już wszystko ładnie widać :)

pozdrawiam.KAMIKADZEKKS

Opublikowano

Zastanawiam się tylko czy nie będzie wam się ten mc zacinał może dodamy ankietę jakąś z waszymi średnimi wymaganiami komputerów.

Opublikowano

I co? :P

Macie już tą waszą ,,licencje"? :P

Zresztą, kubasiński, myśl sobie co chcesz, ja hejterem nie jestem, tylko uczciwym użytkownikiem forum

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Macie już konkretną datę otwarcia? Obserwuję od samego początku i nie mogę się doczekać!

Powodzenia przy (mam nadzieję) dokańczaniu. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...