Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Launcher][Dedyk][24/7][No-WL/Premium][1.4.6] MineStrike - Żyjemy z pasją do gier! | Pierwszy taki serwer w Polsce, Assassin's Creed 3 Mod.

KAMIKADZEKKS

Ankieta na temat serwera  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u Nas?

• Taaak!
      90
    • Niee.
      20
  2. 2. Podoba si? prezentacja?

• Taakk!
      91
    • Nie!
      19
  3. 3. Czy chcia?by? plugin Faction's na serwerze?

• Taaak!
      24
    • Nieee!
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A z Assasyna zobaczysz zbroje, bronie, questy, próbuje dodać jeszcze lekarzy mam nadzieję, że mi się to uda. Poza tym zobaczysz Hubcik99 na starcie servera.

Opublikowano

Wasz launcher jest robiony z poradnikiem? Jego wygląd mnie dobija. Hubcik dobrze piszę, że tu same średniowiecze. Nawet nie wiem, czy macie pozwolenie na przerabianie tych modyfikacji. Autorsko na 100% ich nie robicie, bo to widać. Edycja zbroi to nic wielkiego. Coś szybko mapę budujecie. Pewnie będą tam same kloce. Dodajcie smart moving, kenishiro i

http://www.minecraftmine.org/assassincraft-mod/

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@UP

Na początku to chciałbym powiedzieć, że masz 13 lat, więc co ty możesz wiedzieć (na twoim profilu widziałem) Więc jako jeszcze dziecko, nie wiesz co to licencja pewnie :) My nie mamy pozwolenia tylko Licencje :) która nie można tak sobie pokazać, bo troszkę nas ona kosztowała... ja mogę mieć nawet pozwolenie od Obamy, a i tak bym Ci nie pokazał... więc hejterku zejdź ze mnie, bo nienawidzę jak ktoś mówi coś, co nie jest prawdą...

Po drugie nie musisz wierzyć w to co mamy, wejdziesz to sam się przekonasz!

Widać, że niektórych to chyba zazdrość zdziera z tego co tworzymy, a niektórzy nie mogą...

Nie tworze jeden serwer, bo miałem ich wiele, każdy wypalił (zobacz sobie moją zawartość), ten też wypali, jednak ten, to będziewielki przełom w Minecraft ;)

//Edit

Zapomniałem dodać ten twój wymyślony "DjSharka" nie jest twórcą tego moda, tylko : DrZhark

1. Nie jestem hejterem

2. Zobaczymy, czy macie tą ,,licencje"

3. Mam 13lat, co z tego? Ty urodziłeś się pełnoletni?

@edit

Hah, tu jest wasza licencja na Mo'creatures

http://scr.hu/7r4/zmjvd 

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Wiesz jakie mam o ciebie zdanie Kotkowski. Jesteś wredną .... :D. Po prostu nie umiesz docenic pracy, którą matrix i KAMIKADZEKKS włożyli w ten serwer. Wiesz, że ten serwer będzie przełomem i żałujesz, że ty tego nie wymyśliłeś.

Opublikowano

Wasz launcher jest robiony z poradnikiem? Jego wygląd mnie dobija. Hubcik dobrze piszę, że tu same średniowiecze. Nawet nie wiem, czy macie pozwolenie na przerabianie tych modyfikacji. Autorsko na 100% ich nie robicie, bo to widać. Edycja zbroi to nic wielkiego. Coś szybko mapę budujecie. Pewnie będą tam same kloce. Dodajcie smart moving, kenishiro i

http://www.minecraftmine.org/assassincraft-mod/

Ujmę to bez komentarza, nie chce się już zniżać do twojego poziomu. Luncher nie był robiony z poradników, Matrix go robił ze swoich doświadczeń... Visual Basic/PHP/HTML/Java

1. Nie jestem hejterem

2. Zobaczymy, czy macie tą ,,licencje"

3. Mam 13lat, co z tego? Ty urodziłeś się pełnoletni?

@edit

Hah, tu jest wasza licencja na Mo'creatures

http://scr.hu/7r4/zmjvd 

Dzisiaj autor moda dostanie znowu korespondencje od Nas...

Nie chce się dalej z Tobą kłócić bo to sensu nie ma, zobaczysz wszystko na serwerze.

Opublikowano

Mamy dylemat, czy zostawić, nasze stare logo :

site_logo.gif

Czy może dać to nowe :

53829627744150864062.png

Pewnie zastanawiacie się czemu tam jest gościu z CS, więc tak. Nasza sieć nie tylko będzie posiadać ten serwer, bo także posiadamy dwa serwery CounterStrike 1.6

Opublikowano

Ujmę to bez komentarza, nie chce się już zniżać do twojego poziomu. Luncher nie był robiony z poradników, Matrix go robił ze swoich doświadczeń... Visual Basic/PHP/HTML/Java

Dzisiaj autor moda dostanie znowu korespondencje od Nas...

Nie chce się dalej z Tobą kłócić bo to sensu nie ma, zobaczysz wszystko na serwerze.

Po pierwsze chciałbym dodać, że VB wogóle nie kryje się z javą, a nawet nie myśleć o PHP i HTMLu. Jedynie co to starter może być jako kod javy.

Opublikowano

Po pierwsze chciałbym dodać, że VB wogóle nie kryje się z javą, a nawet nie myśleć o PHP i HTMLu. Jedynie co to starter może być jako kod javy.

Oni mają swoje sposoby :D

Robią ten serwer ponad rok, a my w niecałe dwa tygodnie zrobiliśmy więcej.

Logo robione w paincie?

Czekamy na ss waszej licencji.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@up

Jeśli robicie taki serwer dwa tygodnie to czemu jeszcze nigdzie takiego serwera nie widziałem ?

co do licencji wiadomość napiszemy i poza tym paczki jeszcze nie widać oraz serwer nie wystartował to nie musimy się śpieszyć :)

Opublikowano

Oni mają swoje sposoby :D

Robią ten serwer ponad rok, a my w niecałe dwa tygodnie zrobiliśmy więcej.

Logo robione w paincie?

Czekamy na ss waszej licencji.

Powoli mi nerwy puszczają i źle skończysz...

Logo robione w Phostoshopie

Dwa tygodnie? Pewnie jakieś gówno postawiłeś co postoi parę tygodni

Skończ pieprzenie, bo jak ja wejdę na twoją prezentacje, a nie daj Bóg na twój serwer jakim masz/albo będziesz miał - to będziesz żałował, że go postawiłeś..

Wypowiedzieliście się raz negatywnie i starczy, nie potrzebuje Waszego spamu w moim temacie.

Opublikowano

Ha smieszne, Mo Creature, Weapon Mod i co jeszcze? Czekam na prezentacje na Yt i mam nadzieje ze mnie cos zaskoczy

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ha smieszne, Mo Creature, Weapon Mod i co jeszcze? Czekam na prezentacje na Yt i mam nadzieje ze mnie cos zaskoczy

Nie czytałeś całej prezki... Nie mamy Weapon Mod

Opublikowano

@UP Przeczytalem cala, zgadywalem ze Weapon mod. Ale to nie jest problem zrobic Kilka Broni ...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@UP Przeczytalem cala, zgadywalem ze Weapon mod. Ale to nie jest problem zrobic Kilka Broni ...

No wiesz dobry pomysł dajesz, jednak jest to Assassin's Creed Mod :) Więc bardziej opieramy się na mieczach itp. :) Hmm ale takie stare "spluwy" można byłoby dodać :D Powiem Matrixowi o tym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...