Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EpicCraft

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę duża ta prezentacja xD

Ale dużo w niej można się dowiedzieć.

Kiedyś grałem na BloodMine i było super.

Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

Polecam serwer !

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja super na prawde polecem ten serwer kiedys byly Frakcje a teraz autorskie pluginy ogarnieta na prawde Administracja.Polecam,za starych dobrych czasow tam gralem chyba wrócę na ten serwer :)

Opublikowano

Z jakimi YouTuberami nawiązujecie w przyszłości umowy? :) tak z ciekawości pytam.

Opublikowano

Z jakimi YouTuberami nawiązujecie w przyszłości umowy? :) tak z ciekawości pytam.

Zaczynamy współpracę głównie z osobami znanymi ze środowiska minecraftt - uczestnikami projektu DrollercasterWorld (grają tam najwięksi w Polsce YouTuberzy ze sceny Minecraft),  lecz w przyszłości mamy zamiar zawitać może i większe... sławy ze sceny polskiego minecrafta, ale to się okaże.

Pozdr ;)

Opublikowano

Serwer dopracowany, nie znalazłem jeszcze ani jednego buga. Administracja jest miła, można  spotkać YouTube'owe sławy. Nic dodać, nic ująć - szkoda, że nie ma więcej takich serwerów!

Jeśli miałbym polecić jakiś serwer do grania - poleciłbym ten. Tak trzymać!

Opublikowano

Zaczepisty serwer, miła atmosfera, nawet zobaczyłem kilka znanych YouTuberów tam, co jest przełomem. Serdecznie polecam serwer z całego serca.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Do ilu slotów powiększyliście TS'a, bo widzę niezłe zawirowanie na serwerze, osób przybywa, skach na 12 tak? 

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

@Asekush - Tak, owszem, sloty na TS'ie powiększone, osoby już się zbierają! Zapraszamy ;)

` Dzięki za live'a! Na serwerze było Was aż 300! Myślę, że podoba Wam się gildia Skacha! Powiem szczerze, było nieźle- pokazaliście na co Was stać i w bardzo szybkim czasie, pomogliście Skach'owi stworzyć gildię, teraz jak patrzę, bardzo szybko gildia się rozwija! Możecie śmiało podbijać horyzonty BloodMine! ;)

Opublikowano

Ostatnio ukazało się wiele filmów promujących Nasz serwer od małych, większych YouTuber'ów, za co wszystkim serdecznie dziękuję za wkład pracy, który włożyliście w materiały! ;) Miło jest wejść i zobaczyć coś nowego, a również poznać przez to więcej osób. Dzięki!

Zapraszam na serwer, gratulacje dla zwycięzców "marchewkowego" eventu!

Pozdrawiam

Opublikowano

Po zapowiedzi można uznać, że serwer jest zabójczo dobry! 
Teraz wystarczy tylko wejść i się przekonać czy tak jest!
Polecam!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

32-40/200 ahahah śmieszne :P i tak od 2 tygodni i graja same vipy ;]

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

32-40/200 ahahah śmieszne :P i tak od 2 tygodni i graja same vipy ;]

Wystarczy zobaczyć na wykaz on-line, są wakacje - jeszcze wczesna pora (lecz gdy dzisiaj wszedłem na serwer ok. godziny 10 było już ok. 50 osób ), nikt na komputerze nie gra, gdyż wszyscy jeszcze śpią :P - średnio przyznaję się gra ok. 80+ osób w dni powszednie (eventy 150-300). VIP'ów nie jest tak wiele jak się wydaje, lecz wiadomo, jeżeli są przeceny to tak to potem się prezentuje :) Aktualnie na evencie Skacha było łącznie 300 osób, gdyż sloty na specjalne wydarzenia są oczywiście powiększane.

Niedługo przygotuję dla Was jakieś ciekawe nowości, wystarczy proponować a wszystkim się zajmę.

( Na spawnie przygotowałem już parę nowości, skrytkę..., Hall Of Fame, pełny wykaz administracji, mini-eventy )

Zapraszam również do uczestniczenia w questach eventowych,

gdyż można zdobyć naprawdę ciekawe nagrody!

PS Gratuluję wszystkim zwycięzcom wczorajszego Sajmon mówi ;) Byliście naprawdę bardzo skupieni, że tyle rund wytrzymaliście bez żadnej potyczki!

Dodatkową informacją jest to, że już za niedługo okres czasu - przewiduję sobotę, zmierzycie się z całkowicie nową mapą PvP oraz oficjalnymi texturami serwerowymi, a w niedalekiej przyszłości rankingami na stronie WWW.... ale to jeszcze przed nami! Na dzień dzisiejszy mogę zapewnić, że już niedługo ukaże się mapa, zostały tylko wykończenia, już prawie jest gotowa, jako sekret mogę Wam zdradzić, że na mapie będzie naprawdę ogrom miejsc do kampienia, potyczek PvP typu - zakazany dwór, zamczysko, wyspy, stara kopalnia, most, wyspa zombie "ogień", dwór w drzewie... i wiele innych miejsc!

O wszystkim będę Was informował ;)

Pozdrawiam,

TenStylOdLajka

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie wykonany, przyjemnie się gra, atmosfera też jest dobra, administracja pomocna. 

Z czystym sumieniem mogę polecić ten serwer ;D

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...