Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EpicCraft

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

De_dust2 zostało całkowicie ulepszone! Wyeliminowane zostały wszelkie bugi dotyczące pvp na tej mapie, nowej miejsca do skryptek, bonus room'y- typu minievent parkour w celu zdobycia koxów, mechanizm, który pomaga Wam spychać kamperów na mapie, został dodany strażniczy NPC oraz skromny update graficzny mapy. Zachęcamy do udziału w zabawie ;)

Opublikowano

Fajny, klimatyczny serwer ale przydało by się więcej osób na serwerze :)

Dziękujemy za opinię, wiadomo są wakacje, ale postaramy się by było co raz więcej osób. Już niedługo live'y z serwera od największych sław polskiego YouTube'a, więc myślę, że może to zachęcić wiele osób do gry. ;)

Opublikowano

Ja nic takiego nie mam. Szczerze nie mam pojęcia, nie zajmuję się stronami WWW, tylko sprawami technicznymi w grze, ale wydaje mi się, że to przez jakąś wtyczkę.

Opublikowano

Już niedługo więcej nowości na serwerze! Quester Eventowy został usunięty, wszystkie Questy są teraz u podstawowego Questera. Zapraszamy do gry i wspólnej zabawy ;)

Opublikowano

Idiotyczny serwer, teraz za pytacie dlaczego zaraz wszystko wymienię:

- Serwer identyczny jak inne, niczym się nie różni.

- Za wyrażanie swojej opinii dostałem bana.

- Do administracji nic nie dociera w dodatku są to 10 letnie dzieciaki, które wyrzucają mnie za nic.

Opublikowano

- Do administracji nic nie dociera w dodatku są to 10 letnie dzieciaki, które wyrzucają mnie za nic.

Mógłbyś podać jakieś szczegóły? Serwer jest identyczny? Kwestia gustu, lecz wiesz, mamy w 90% autorskie skrypty, pluginy, oraz wsparcie youtube'a - serwer stoi już dobre parę lat. Za wyrażanie opinii ban? Nie wiem o co chodzi, gdyż nigdy nikt bana takowego nie dostał. Żadnych skarg nigdy nie było, wyrzucanie za nic? Jeżeli napisałeś np. że serwer to dno, bo tak, to nie dziwię się, że Cię ktoś wyrzucił, bo też bym to zrobił :) - oczywiście, za zwykłe opinie nic nie mamy do takiego kogoś, niech pisze, ok, ale chamstwa nie tolerujemy. Administracja to doświadczeni ludzie, których mamy od paru lat i prosiłbym Cię, byś nie nazywał ich 10-letnie dzieciaki, gdyż nikt z teamu nie ma tyle lat, a po za tym, jeżeli widzę, że ktoś wyzywa kogoś z powodu wieku, nie toleruję tego.

Opublikowano

Same kłamstwa. Serwer według mnie jest genialny, tak samo jak i administracja. Znam osobiście technika tego serwera i wiem jaki jest pracowity i co on potrafi zrobić, to samo mogę powiedzieć o reszcie członków administracji. Oby tak dalej, rozwijajcie serwer, a będzie top 1 polskich serwerów MC.

@Edit Widziałem, że będa nowe bossy, takie przecieki, czy już wiadome że będą na 100%? : D

Opublikowano

Same kłamstwa. Serwer według mnie jest genialny, tak samo jak i administracja. Znam osobiście technika tego serwera i wiem jaki jest pracowity i co on potrafi zrobić, to samo mogę powiedzieć o reszcie członków administracji. Oby tak dalej, rozwijajcie serwer, a będzie top 1 polskich serwerów MC.

@Edit Widziałem, że będa nowe bossy, takie przecieki, czy już wiadome że będą na 100%? : D

Oj tak, już dzisiaj wszystko napisałem, dodatkowo, że bossy, to jeszcze całkowicie nowe autorskie przedmioty z własnymi wpisami, enchantami i dodatkowymi umiejętnościami bez potrzeby aktualizacji modów... ale z tym Ciii :P gdyż zbliża się wielki patch na serwer, który bardzo usprawni rozgrywkę.

Opublikowano

mamy w 90% autorskie skrypty, pluginy, oraz wsparcie youtube'a wykupione reklamy

Tak lepiej ;)

To może i ja się wypowiem.

Wiek administracji można śmiało podać od 12 lat wzwyż.

Serwer "Pay2Win", oby zarobić. Zdarzają się lewe "Vip'y" czy sety.

Właścicieli nie obchodzi co się dzieje, oby zarobić.

co mogę o tym wiedzieć? Usłyszałem to od jednego z właścicieli za czasów administratora ;)

Serwer NICZYM się nie wyróżnia od innych. Dodam, że mieć tyle graczy przy wykupionych tylu reklamach jest ... cóż, chyba nie muszę mówić ;)

Forum kradzione, nagrody za pozytywne komentarze w prezce.

Nie wspomnę, że temat jest byłego serwera, lecz został zmieniony na BloodMine.

Możesz już napisać posta typu "masz ból o admina", tylko w miarę szybko bo zaraz lece a chciałbym się pośmiać

Nie polecam.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Tak lepiej ;)

To może i ja się wypowiem.

Wiek administracji można śmiało podać od 12 lat wzwyż.

Serwer "Pay2Win", oby zarobić. Zdarzają się lewe "Vip'y" czy sety.

Właścicieli nie obchodzi co się dzieje, oby zarobić.

co mogę o tym wiedzieć? Usłyszałem to od jednego z właścicieli za czasów administratora ;)

Serwer NICZYM się nie wyróżnia od innych. Dodam, że mieć tyle graczy przy wykupionych tylu reklamach jest ... cóż, chyba nie muszę mówić ;)

Forum kradzione, nagrody za pozytywne komentarze w prezce.

Nie wspomnę, że temat jest byłego serwera, lecz został zmieniony na BloodMine.

Możesz już napisać posta typu "masz ból o admina", tylko w miarę szybko bo zaraz lece a chciałbym się pośmiać

Nie polecam.

Wypowiadałeś się już 50 razy, wiemy, zostałeś zdegradowany i wykluczony z życia serwera - rozumiem Twoją reakcję, lecz według teamu administrator, który nie posiada kultury wobec innych graczy, niestety nie może być u Nas na stanowisku. Tylko nie mów o nagrodach w prezentacji, bo to już naprawdę pozostawie bez komentarza :D

Pozdrawiam ;)

Każdy ma swoje zdanie, ty nie polecasz, okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...