Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EpicCraft

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny serwer.

Przegapiłem dzisiaj event! Będzie może jeszcze jeden?

Mój nick w grze to:
Kurak3322

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam, zapraszam do gry na serwerze. Już niedługo przygotuję dla Was nowości, typu specjalne efekty dla VIP/SVIP. Spokojnie, dla graczy również znajdzie się wiele usprawnień. ;)

Opublikowano

Serwer fajny bo TSOL jest technikiem ;) Dobry jest i miła gra.Prezentacja ladnie zrobiona az zacheca do grania.Wiem ze Ernest robi kawal dobrej roboty i polecam na serwerie znajdziecie mnie pod nickiem Lord Phoenix pewnie. Widze tez ze czeste eventy wiec to napewno nei zniecheci do gry.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Odświeżam,

Informacja dla graczy:

Grafik pracuje już nad avatarami oraz sygnaturami dla graczy, za niedługo będą już gotowe.

Sygnaturki jak i avatary wkleję do tematu głównego.

Pozdrawiam

Miłej gry ;)

Opublikowano

Cały czas czekamy na grafika, który ma zająć się grafiką oraz sygnaturami/avatarami. Lecz jak narazie miał dużo na głowie (dostałem od niego wiadomość na facebooku) Wystarczy jeszcze troszkę poczekać, ale zapewniam graczy, że praca będzie owocna :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jutro wkleję komplet avatarów i sygnatur dla graczy :)

Informacja: Już w najbliższym czasie... zbliżamy się do nowej edycji serwera! Wyczekujcie informacji w prezentacji na mpc! O wszystkim będę Was osobiście informował :)

Wyczekujcie news'ów!

Opublikowano

Czekam aż grafik skończy, avatar jest gotowy już, właściciel dostał, czekam jeszcze na sygnaturę oraz avatar/miniaturkę w liście serwerów Minecraft. ;-)

Opublikowano

Tak więc z niecierpliwością wszyscy czekamy na nową edycje serwera, która mam nadzieje odmieni całą historie tego serwera oraz zaowocuje dużo większą ilością graczy. 

Pozdrawiam Cz4rt3k.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

1GB/S nie daje bezpieczenstwa przed atakami. Haha, a jezeli atak dotrze okolo 10GB/S. To padnie cale SDC.

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

1GB/S nie daje bezpieczenstwa przed atakami. Haha, a jezeli atak dotrze okolo 10GB/S. To padnie cale SDC.

Spokojnie, to nie jest serwer Metina ;) tylko Minecraft. Przed atakami jesteśmy zabezpieczeni, cały czas wykonywane są kopie zapasowe serwera, więc dane serwera są odpowiednio chronione! ;)

OFICJALNY START NOWEJ EDYCJI SERWERA 18:00 PIĄTEK!

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

SDC to shit. Najlepiej chronione serwery sa ze stajni OVH. BloodMine.eu jest hostowany w ovh, wiec nie ma co przejmowac sie atakami, nadmiarowy ruch sieciowy jest natychmiast filtrowany.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ehhh, gónwo nie serwer jesto to chyba 11 edycja, na której będzie to co zawsze.. admini rozdaja tnt, robią gildie z cuboidami..

Nie jest to 11 edycja serwera. Nigdy w życiu taka skarga nie wpłynęła, jeżeli masz jakieś zarzuty możesz przedstawić dowody ;) Gdyż takie obelgi w naszą stronę może każdy napisać sobie.

Już bez zbędnych 'hejtów' - zapraszamy, to już dziś! :)

Opublikowano

Czekam na nową edycję ;) Byłem na poprzedniej, była świetna. Serwer dopracowany, efekty również.

Dużo ciekawych dodatków i urozmaiceń. Serwer dopracowany, jak mało który. 

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie jest to 11 edycja serwera. Nigdy w życiu taka skarga nie wpłynęła, jeżeli masz jakieś zarzuty możesz przedstawić dowody ;) Gdyż takie obelgi w naszą stronę może każdy napisać sobie.

Już bez zbędnych 'hejtów' - zapraszamy, to już dziś! :)

Nie pamiętam która edycja ale mianowicie.. były HeadAdmin Swiezu zrobił sobie baze gildi nie on spoko... ale baza zrobiona na gm.. powiedziałem dla niego ,że nie ma bazy więc na 2 dzień wbijam do niego z full eq TnT a tu co ?! Tnt nie wybucha... Administracja została o tym powiadomiona.. Swiezu wyleciał.. tak wyleciał na 2-3h pozdro ! tylko administracja nawet nie ogarnela ze pod reklamą zrobił hejta, którego nawet po dostaniu rangi nie usuną. 5-6 edycja pan diaboliczny rozdaje tnt, wybucha gildie... 

@ Edity.

Nie mówię o tym ,że pan użytkownik bananpll to damix555, administrator tego serwera :00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...