Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/ Testera!/ Chcesz Zostać Gm! / Poszukujesz Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera! Pisz tu

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[server dedyk szuka plików ]

Witam poszukuje technika z pliaki na serwer dedykowany ( pliki magą być (Hard/Medium/Easy/4Fun) oraz mają być wykonane od 0 a jesli nie są to mają być pozbawione wszelkich bugów ! )

Do rzeczy do zaoferowania mam Serwer dedykowany (wykupiony na długi okres czasu )

Dane techniczne
i3 2130
3.4+ GHz
16 GB
ram

oraz www (domena oraz szablon (ss szablonu)

jp7t0s.jpg

Podsumowując warunki są jasne my daje ze swojej strony pomoc z dedykiem , www,dedyka oraz załatwiamy spr. forum , ts3,support .

Uwaga!:Czas na wgranie plików i wystartowanie wynosi od 2-3 dni !

Za pomoc gwarantujemy [Range GA w grze , rangę na forum , (w późniejszym czasie % z itemshop )

Więcej info na gg 35653407

E9mwj60.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witajcie,

poszukujemy paru osób, które znają się dobrze na tworzeniu serwerów Metina, zarządzaniu, edycji plików, administracji, etc.

Zainteresowane osoby, które będą w stanie zaprezentować swoje dotychczasowe osiągnięcia w tej tematyce zapraszam do kontaktu przez PM.

Pozdrowienia!
Opublikowano

Witaj Cie

Poszukuje Osobę Która Umie Dobrze Zabezpieczyć Serwer Hamachi

Wynagrodzenie:

• Posada na serwerze jako GM.
  • Dostęp do Mysql

Kontakt :

• GG->>45737078

Pozdrawiam _ Fristal

Opublikowano

Zostanę GM ( GameMasterem ) na serwerze obojętnie jakim GG - 37089117 , Skype - theszaser

Opublikowano

[server dedyk szuka plików ]

Witam
poszukuje technika z pliaki na serwer dedykowany ( pliki magą być
(Hard/Medium/Easy/4Fun) oraz mają być wykonane od 0 a jesli nie są to
mają być pozbawione wszelkich bugów ! )

Do rzeczy do zaoferowania mam Serwer dedykowany (wykupiony na długi okres czasu )

Dane techniczne
i3 2130
3.4+ GHz
16 GB
ram

oraz www (domena oraz szablon (ss szablonu)

jp7t0s.jpg

Podsumowując warunki są jasne my daje ze swojej strony pomoc z dedykiem , www,dedyka oraz załatwiamy spr. forum , ts3,support .

Uwaga!:Czas na wgranie plików i wystartowanie wynosi od 2-3 dni !

Za pomoc gwarantujemy [Range GA w grze , rangę na forum , (w późniejszym czasie % z itemshop )

Więcej info na gg 35653407

E9mwj60.png

Opublikowano
Witajcie,
poszukujemy paru osób, które znają się dobrze na tworzeniu serwerów Metina, zarządzaniu, edycji plików, administracji, etc.

Zainteresowane osoby, które będą w stanie zaprezentować swoje dotychczasowe osiągnięcia w tej tematyce zapraszam do kontaktu przez PM.
Pozdrowienia!
Opublikowano

Oferuje reklame na gg na którym jest prawie 500 kontaktów. Wszyscy związani z serwerami prywatnymi, każdy grał, bądź gra. 3/4 Kontaktów posiada ten numer zapisany oczywiście są kontakty których ja nie mam a inni mają te gg. Gadu pochodzi z serwerów takich jak Aferia, Valarim, Turisas, SuperNiebo, Reinor do reklamy.

Oczekuje jakieś doładowanie bądź coś innego, na lajcie można się dogadać. Mam też jakieś tam nk 2k ludzi z metina można zareklamować bota posiadam.

Kontakt:

PW

GG: 2221157

.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Witaj Cie

Poszukuje Osobę Która Umie Dobrze Zabezpieczyć Serwer Hamachi / Pliki Serwerowe Derin v2

/ dodać pare ulepszeń

ktoś zainteresowany Proszę pisać

Wynagrodzenie:

• Posada na serwerze jako GM.
  • Dostęp do Mysql/do wszystkiego..

Kontakt :

• GG->>45737078

Pozdrawiam _ Fristal

Opublikowano

Zrobie Clienta na zamowienie wiecej info pw

-Dodam mapy

-Dodam Moby

-Dodam zbroje

-Dodam Bronie

-Dodam Ulepszacze

-Dodam systemy Puktow,Energii,Zabojstw,statystyki gracza,sys kostiumow

-Dodam nowe funkje,zakladki do Clienta.

Questy- rozbudowane na sys zielarstwa,punktow itp..

-Edytuje krolestwa,zrobie np 2

Zrobie wszystko o co poprosisz,wystarczy ze powiesz czego oczekujesz by bylo w Cliencie na serwerze

Posiadam sporo rzeczy w Cliencie swoim gdyz staram sie codziennie cos wprowadzac nowego

Lub po prostu zostane technikiem serwera ktory juz stoi

Jestes zainteresowany pisz pw

Szukam grafika na serwer:

Poszukuje Grafika na swoj serwer ktory zrobi mi flagi wraz z herbami + nowy wyglad wybierania terenu mapy bo zrobilem sb 2 krolestwa , mam czarne i biale.

Użytkownik TEKEN5 edytował ten post 06 luty 2013 - 15:16

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.

Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam ogarniętych ludzi którzy zaakeptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata .Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie Czekam na odpowiedzi od strony was .

Kontakt GG: 43031764

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

POSZUKIWANY TECHNIK

POSZUKUJE TECHNIKA NA DEDYKOWANY SERWER JEST TO KOLEJNE MOJE OGLOSZENIE W TEJ SPRAWIE GDYZ KAZDY KTO SIE ODEZWAL NIE PODOLAL TEMU ZADANIU. NA 2-3 DZIEN KONTAKT SIE URYWA.. TAK WIEC SZUKAM ZNOWU TECHNIKA KTORY MA SKONCZONE PLIKI I TYLKO WRZUCI NA DEDYKA I ZAJMIE SIE NIMI. POSIADAM W TEAMIE WEBMASTERA TYLKO KONKRETNE PROPOZYCJE !! ZADNEJ DZIECINADY!!!!

KONTAKT GG:33926348

ALBO PW!!

TYLKO KONKRETNE OFERTY!!!!!

Opublikowano

Podanie na GameMastera

Witam, mam na imie Bartek rocznikowo mam osiemnaście lat. Chodzę do LO im Tadeusza Kościuszki. Mieszkam w małej miejscowości oddalonej o 47km od Wrocławia. Na co dzień jestem osobom miła, spokojną i szczera.

W Metina gram od siedmiu lat najdłużej grałem na Orionie(21s). Przygodę z Privami zacząłem jakieś 3lata temu. Miałem GM na kilku serwerach dedykowanych oraz Hamachi. Byłem w kilku projektach które niestety nie wypaliły ;/.

Oferuje:

*Dużo czasu.

*Pomoc przy serwerze/forum.

*Zabawianie graczy (OX,Zuo itd)

*Wyszukiwanie Nobinek.

*Wiele pomysłów na serwer.

*Zajmowanie się zgłoszeniami od Graczy.

Kontakt:

GG 802822

PW na MPC

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Wykonuje grafikę na prywatne serwery Metin2

BFh3D.jpg

"Konkurs Mikołajkowy Metin2" Moja praca zajęła 2 miejsce w Konkursie.

Nazywam się Krystian, mam 19 lat (10/10/1993) i mieszkam od paru lat w Barcelonie. Moją karierę jako grafik zaczynałem na znanym już forum FaceMetin gdzie pełniłem funkcje moderatora działu graficznego. Do dzisiejszego dnia wykonuje mniejsze jak i większe zlecenia dla znanego wszystkim serwera Balmora.pl, pisze tutaj np. o tłach na Facebooka lub tez innych projektów graficznych takich jak tła logowania lub też wyboru postaci itd.
Również współpracuje lub też współpracowałem z innymi prywatnymi serwerami gry Metin2. Listę pracodawców napisze na samym dole mojej prezentacji i będę ja odświeżał co jakiś czas. Ogólnie jestem zadowolony z tego co robię i codziennie się szkole, używam naturalnej mocy wyobraźni dzięki której tworze ładne prace które później jeszcze lepiej się prezentują. Codziennie odwiedzam, oglądam lub tez czytam rożnego rodzaju Tutoriale, staram się być na bieżąco ze światem graficznym.

"Wiedz, ze wiedza bierze się z doświadczenia"

Moje doświadczenie graficzne oceniam na bardzo dobre. Współpracowałem z bardzo znanymi serwerami, jak i firmami. Ostatnio postanowiłem spróbować swoich sil w grafice 3D ale jak na razie jestem w tym temacie zielony "Nie oczekuj lepszych rezultatów, jeśli wciąż robisz to samo". Dokładnie tak, trzeba się rozwijać i wspinać po swojej życiowej drabinie.

6rvHq.png

nastartg.png

mVwTt.png

dsfsdfh.png

Więcej prac znajdziecie również w moim portfolio: http://cas93.weebly.com/

Wykonuje:
- Tla do klienta (wyboru postaci, logowania i teleportacji w grze)
- Ikony do gry (np. ikony broni, zbroi, itemków do questów)
- Rożnego rodzaju zapowiedzi serwera, prezentacje na MPC Forum.
- Banery reklamowe serwera
- Nowe Krolestwa (flagi do klienta)
- Sygnatury
- Logotypy
- Layouty
- Motywy do TeamSpeak3
- Tapety
- Layouty na YouTube
- Zapowiedzi / Prezentacje serwerów Metin2 (tylko elementy graficzne)
Teoden.eu -> http://www.mpcforum....-teodeneudedyk/
... i wiele więcej, moje możliwości są bardzo duże.

Tutaj macie przykładowo Logotyp:

9czV9.png

Przykładowe okno logowania:
X0Et6.jpg

Przykładowe (nowe królestwa w kliencie)

ssy3.png

Więcej prac, tak jak napisałem wcześniej znajdziecie w moim portfolio.

O mnie...

Dostęp do laptopa mam przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzam swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.
Osobą odpowiedzialna jestem bez wątpienia właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków Jestem wytrwały w tym co robię i podążam za swoja ciekawością wiec współpraca ze mną jest na najwyższym poziomie.

Tak jak napisałem wcześniej, lista serwerów z którymi współpracowałem: Balmora, Avista, Anrela, Teoden, Eleris

Kontakt
GG: 40549387

Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie
praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych wyzej tresci bez zgody autora
grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).

Mogę zaoferować również reklamę serwera na moim kanale YouTube.

Mam ponad 2431 subskrypcji (dziennie dochodzi mniej więcej 30 subów) i ponad 539086 wyświetleń filmów.

Opublikowano

Robisz dedyka ? Potrzebujesz dobrej kodowanej oskryptowanej, bez luk i w 100% dzialajacej strony ? Mam do sprzedania autorskie strony w 100% bez luk i działające wartosc strony kodowanej przez firme (takiej jakiej mam) to ok. 400zł ja koncze działanosc w metinie i sprzedaje je o wiele taniej . Dodatkowo moge zostac technikiem na serwerach tzn postawie serwer gotowy do gry za nie wielką oplata (nie chce % z isa) gg 35352293

aktualne .

Opublikowano

Oferta WebMastera:

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Pakiet 50:
-System stron (index.php?s=home)
-Panel Logowania
-Raning
||| Skrypty są bez kodowania |||
||| Instalacja skryptów 25zł |||
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Pakiet 100:
-System stron (index.php?s=home)
-Panel Logowania
-Raning
-Ustawienia na bazie MySQL
-Download na bazie MySQL
-Newsy na bazie MySQL
||| Skrypty są bez kodowania |||
||| Instalacja skryptów 25zł |||
Pakiet 150:
-System stron (domena.pl/Strona-Główna, domena.pl/Rejestracja)
-Panel Logowania
-Item Shop
~Panel Administratora
~Logi kupna itemów i doładowań
-Ranking
~Informacja o koncie
-Ustawienia Przez Panel
-Strona na 2 bazy (1 - Serwer | 2 - Hosting strony)
-Download
~System Naliczania Pobrań
~Panel Administratora
-Newsy
~Panel Administratora
||| Skrypty zakodowane w darmowy szablon |||
||| Darmowa instalcja skryptów |||
Pakiet 200:
-Panel Logowania
-Item Shop
~Panel Administratora
-Ranking
~Informacja o koncie
~Informacje o koncie dla gm'a
-Ustawienia Przez Panel
~Automatyczny system monitorownia strony
-Download
~Panel Administratora
-Newsy
~Panel Administratora
Pakiet 250:
-Panel Logowania
-Item Shop
~Panel Administratora
-Ranking
~Informacja o koncie
~Komentarze
-Ustawienia Przez Panel
-Download
~Panel Administratora
-Newsy
~Panel Administratora
~Komentarze
-Strony na bazie MySQL (Szybsze działania strony)
Pakiet 300:
-Panel Logowania
-Item Shop
~Panel Administratora
-Ranking
~Informacja o koncie
~Komentarze
-Ustawienia Przez Panel
-Download
~Panel Administratora
-Newsy
~Panel Administratora
~Komentarze
-Strony na bazie MySQL (Szybsze działania strony)
-System ruchu użytkownika
-Dynamiczna strona, bez przeładowania itp (JQuerry)

Tanie porządne strony!

GG: 2343702
Opublikowano

Witam.

Pomogę przy stawianiu serwera dedykowanego lub hamachi .

Mogę edytować pliki , clienta , zrobić launchera , wgrać pliki itd.

Więcej info na gg .

Za pomoc chcę PLN.

Moje gg :41079510

Opublikowano
Witajcie,

Pozdrowienia!
Opublikowano

Witam

Poszukuje Webmastera Na Serwer Dedykowany NightCore.Pl

Więcej Szczegółów Pod Nr GG - 42625999

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Zostanę Technikiem ( nie w pełni wiedzy na ten temat), WebMasterem (posiadam całą stronę Emerald'a wraz ze skryptami) , również mogę zabezpieczyć serwer (rules, firewall, ustawienia sieciowe etc.), reklama ( wiele kontaktów na gg, opiekun facebook'a etc.), Maper i Quester ( maper nie w pełni, ale quester owszem), Videomaster.

W sumie żadna dziedzina nie jest mi obca.

Oczekuję odpowiedzi tylko od poważnych projektów z sponsorem i dorosłymi osobami ( w sensie nie jakieś dzieci oczekujące, że ja będę wszystko robił).

GG: 40598120

PW

Ewentualnie TS/Skype/Facebook

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

eLO ELO Szukam ludzi do Teamu na serwer Hamachi jest dużo do zrobienia i wgl więc tak musicie mi na PW wysłać podanie a w nim ma byc napisane :

1.Wiek

2.Czy masz Mikrofon -Obowiązkowy

3.Znajomość komend

4.Być Ogarnięta/y

Szukam nastepujących osób

1.Zwykły Admin

2.Technik

3.WebMaster który zrobi fajne forum Strona jest ale potrzebujemy forum może być na darmowym hostingu ale musi byc szablon z metina lub czegoś podobnego.

Piszcie pw :)

Opublikowano

Zasponsoruje serwer

Oferuje:

Dedyk 16g ( ovh )

Domene

Strone www

Oczekuje:

+15lat

Skończone pliki

Opublikowano

01643812796598256132.png

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.
Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam ogarniętych ludzi którzy zaakeptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata :D.Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie :D Czekam na odpowiedzi od strony was :D.

Kontakt GG: 43031764

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...