Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludoworks Apricis - Multicap server | PVP/PVE | Profesjonalny zespół | I wiele wiecej !

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, lepiej iść na penguin.

W innych klientach nie wykrywa wirusów, kryptując klienta można ukryć wirusy, ja nie ściagam dopuki nie uploaduja odpakowanego lub spakowanego tak żeby nie wykrywało wirusów i każdemu polecam zrobić to samo.

Bo nie ma to jak się wypowiadać na temat, o którym nie ma się zielonego pojęcia, czyż nie? To nie zwykła enkrypcja powoduje false positives, ale druga warstwa zabezpieczeń.

Po pierwsze, zabezpieczenie podmienia niektóre funkcje, które pliki .exe silkroada używają, a jako, iż antywirusy nie potrafią przeanalizować tego kodu to uważają go za spakowany wirus, bądź jakiś dropper. Po drugie, kilka kodów w .exe zostało zdublowanych, co też miesza przy skanach antywirusowych, po trzecie, czy na prawdę uważasz, że ludzie naszego pokroju byliby na tyle głupi, by wypuścić "trojana" by potem "ddosować" ludzi(jak to niektórzy pseudo-znawcy na epvp już wywodzili), który nie został w żaden sposób zafudowany? No proszę cię, chociaż od Ty wykaż odrobinę zdrowego rozsądku.

30966668.png

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś lubi tracić 300-500 elków, żeby zrobić broń na +4 to polecam serv, osobiście zrezygnowałem bo straciłem 336 elixirów i ani razu nie weszło mi na +4. GM'owie nie pomocni, tyle z mojej strony, nie warty uwagi.

Opublikowano

Tylko czekałem na spine :D Wyraziłem swoje zdanie, napisałem "jak ktoś lubi", ale widać tak mocno Ci żyłka skacze że przez internet spinasz portki. :)

Opublikowano

Mi serwer osobiscie bardzo sie podoba. Mili gracze super atmosfera i GM'owie sa pomocni tylko nie mozna ich spamowac na PM tylko wyslac msg na poczte. Zachecam do grania. Na cap 100 duuuzo graczy

Opublikowano

Serwer dla mnie jest dosyc ciekawy, wciagnal mnie jak zaden inny od dawna wielkim + jest duza ilosc graczy jak na dzisiejsze czasy na silku.

Tylko niewiem co sie mi stalo, poniewaz gra po nacisnieciu ' play' przestaje mi odpowiadac -,-'

Opublikowano

Dalej mam ten sam problem :( może ktoś dać linka z którego pobrał i działa bo bym chciał zobaczyć serw ale nie chce mi się odpalić silk

W folderze z z gra masz taki pusty folder "temppath" pozbadz sie go (usuń). I napisz czy pomoglo przy ponownym uruchomieniu gry.

nIK5gab.gif

Opublikowano

Przestancię ludzie, bo naprawdę jest wkurzające już to jak w jaki sposób polaczkom się servery odwidują ... pograją trzy,cztery dni a potem widzę na serwerze narzekania i spluwanie tegoż severa , bo co? nie macie itemków jak 'czołowi' gracze? . Ja tez nie mam ale jakoś nie narzekam i nie zmieniam servera co 5h.... a teraz taka głupia moda nastała ,że jak nie wyjdzie na danym servie wbijamy gdzieś indziej ! . Założę się ,ze z Olsta też tak bedzie ... Wbiją tłumy dwa ,trzy dni ludzie zaczną sie wybijać ... i 1/4 odejdzie wypowiadając się w negatywny sposób o servie: ). Tęsknie za czasami w których było max - 3 privy i serwery zaciepane: )

+ Możę bije nie na temat, ale widzę post użytkownika który wypowiadał się pozytywnie o Apricis i grał ale już sie znudził tak? bo fail weap z 11+ > 12? czy za dużo sun'ów już lata? . Nie bije do Ciebie , masz prawo wyboru i wypowiadania się jak chcesz; )

Ludzie coś o rollbacku gadali , pisałem z supp ale nie odpowiedział mi na to pytanie, wiec możliwe ze brali to pod uwagę i teraz wykonują te działanie / peace

Opublikowano

Przestancię ludzie, bo naprawdę jest wkurzające już to jak w jaki sposób polaczkom się servery odwidują ... pograją trzy,cztery dni a potem widzę na serwerze narzekania i spluwanie tegoż severa , bo co? nie macie itemków jak 'czołowi' gracze? . Ja tez nie mam ale jakoś nie narzekam i nie zmieniam servera co 5h.... a teraz taka głupia moda nastała ,że jak nie wyjdzie na danym servie wbijamy gdzieś indziej ! . Założę się ,ze z Olsta też tak bedzie ... Wbiją tłumy dwa ,trzy dni ludzie zaczną sie wybijać ... i 1/4 odejdzie wypowiadając się w negatywny sposób o servie: ). Tęsknie za czasami w których było max - 3 privy i serwery zaciepane: )

+ Możę bije nie na temat, ale widzę post użytkownika który wypowiadał się pozytywnie o Apricis i grał ale już sie znudził tak? bo fail weap z 11+ > 12? czy za dużo sun'ów już lata? . Nie bije do Ciebie , masz prawo wyboru i wypowiadania się jak chcesz; )

Ludzie coś o rollbacku gadali , pisałem z supp ale nie odpowiedział mi na to pytanie, wiec możliwe ze brali to pod uwagę i teraz wykonują te działanie / peace

jezeli ktos gra 3-4 dni na serwerze i mu nie odpowiada to wychodzi i po co sie wpierdalasz? Po co czlowiek ma sie denerowowac? Tez tesknie za czasami kiedy byly 2 servery prywatne ale co zrobisz teraz jest 100 i na 90% po 50 graczy. Jak dla mnie silkroad umarl wraz ze wzrostem prywatnych serwerow wiecej fanu mialem na isro. Pozdrawiam

Pomocnik
Opublikowano

Tez tesknie za czasami kiedy byly 2 servery prywatne ale co zrobisz teraz jest 100 i na 90% po 50 graczy. Jak dla mnie silkroad umarl wraz ze wzrostem prywatnych serwerow wiecej fanu mialem na isro. Pozdrawiam

To niestety prawda.

Za parę miesięcy wydam grę w której(mam nadzieję) odnajdą się starzy gracze sro i stare czasy powrócą ^_^

Będzie to coś jak league of legends w świecie silkroad + mozliwość budowania fortów.

Opublikowano

Hmm serwer miał niby że tak powiem "Wypierdalać z butów" Ale szału ni ma

To niestety prawda.

Za parę miesięcy wydam grę w której(mam nadzieję) odnajdą się starzy gracze sro i stare czasy powrócą ^_^

Będzie to coś jak league of legends w świecie silkroad + mozliwość budowania fortów.

Ohh Pax ty i te twoje projekty ;d

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...