Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludoworks Apricis - Multicap server | PVP/PVE | Profesjonalny zespół | I wiele wiecej !

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja cie dawno nie słyszałem xD Stary musimy pogadać ,

a co do servera jak wypali : no to będzie jeden z najlepszych serwerów nie wliczając , DemonRoad....

Bo DemonRoad tam w niecałe 3tyg , gra 1000+++ osób , ale to inna bajka , Okej nie pisze już tych postów

Daxe odezwij się do mnie na PW , To podam Ci dane na TSa pogadamy :)

No nie wiem czy on będzie aż taki " jeden z najlepszych serwerów " Nawet chyba nie zagram nie lubi jak ma się max lvl już na starcie dla mnie silk jest po to żeby sobie spokojnie expić :) Takie serwy " pvp " nudzą się mi po 2/3dniach gry. To jest tylko moje zdanie ale Ci co lubią takie serwy polecam serdecznie.
1373700515-U207193.jpg
  • Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie wiem czy on będzie aż taki " jeden z najlepszych serwerów " Nawet chyba nie zagram nie lubi jak ma się max lvl już na starcie dla mnie silk jest po to żeby sobie spokojnie expić :) Takie serwy " pvp " nudzą się mi po 2/3dniach gry. To jest tylko moje zdanie ale Ci co lubią takie serwy polecam serdecznie.

Okej ale z tego co mi wiadomo to , nie dostajesz na starcie 110 lvla , Tylko expisz normalnie (Chyba) Ale jeszcze się dowiem :)

i prosze mnie nie hejtować . Dziękuje ^^

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Okej ale z tego co mi wiadomo to , nie dostajesz na starcie 110 lvla , Tylko expisz normalnie (Chyba) Ale jeszcze się dowiem :)

i prosze mnie nie hejtować . Dziękuje ^^

Jak byś wszystko przeczytał to na start zabija się z 30 moobków i wybiera cap i ma się max lvl
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Jak byś wszystko przeczytał to na start zabija się z 30 moobków i wybiera cap i ma się max lvl

eeee to jednym słowem to straszna ch... ;x dobra nie zaśmiecam wam tutaj tego tematu ;x

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Ja serio czasami zaluje ze zagladam po raz kolejny na to forum..xD

Przed napisaniem kazdego posta przeczytajcie dokladnie temat, zeby nie byc tez zdziwionym. Jak pisze juz na samym poczatku duzymi literami jest to instant server.

Server zwykly, czyli pod grind zostanie otworzony pewnie za miesiac lub wiecej. Bedzie to cap 135. :>

Opublikowano

Ja serio czasami zaluje ze zagladam po raz kolejny na to forum.. xD

Przed napisaniem kazdego posta przeczytajcie dokladnie temat, zeby nie byc tez zdziwionym. Jak pisze juz na samym poczatku duzymi literami jest to instant server.

Server zwykly, czyli pod grind zostanie otworzony pewnie za miesiac lub wiecej. Bedzie to cap 135. :>

o.O na 135cap bym zagrał a możesz powiedzieć skąd info lub jakiś link ?
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

o.O na 135cap bym zagrał a możesz powiedzieć skąd info lub jakiś link ?

oto link do kolejnego przygotowywanego serweru: http://www.ludoworks.com/?p=olsta

edit: a przepraszam info o serwerze Olsta jest takie samo jak o Apricis (czyli ten 4d na jednym serwerze). Wczesniej bylo napisane ze bedzie to serwer z 135 cap'em

Opublikowano

@up

Nie, Olsta to będzie 1 serwer z 1 capem, masz po prostu złe info

"Olsta, formly known as Amphy, is Ludoworks second SRO server. Capped at 135, you will experience a whole new level to SRO gaming"

Tak jak napisał xcoom server ten server ten wystartuje dopiero za 1msc +/-

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Okay, we're busy busy busy currently - but we're heading straight towards the supporter testing stage. Stay tuned for more information.

Opublikowano

Okay, we're busy busy busy currently - but we're heading straight towards the supporter testing stage. Stay tuned for more information.

A Tobie to się w dupie nie pojebało ? Fora pomyliłeś ?

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

A Tobie to się w dupie nie pojebało ? Fora pomyliłeś ?

A Tobie ? Możesz pomyśleć, że daje info z forum servera. Mózg pomyliłeś ?

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Wiadomo kiedy server wystartuje ? mial byc dzis i wszystko jest ok ale nie idzie sie zalogowac bo server off :)

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Mogl by ktos wrzucic tego fix gdzies indziej bo nie ogarniam tego pobierania , 50 miejsc gdzie pisze pobierz/download i wszystko reklamy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...